Nikad ne bih svesno kupio auto koji je pretrpeo ovakvu stetu, tu uvek ima da se nadje neki gremlin kasnije koji ce da pravi problem.
Jel to definitivno?milan_gt piše:ma jok, ja uzimam insigniju..
Zapravo, neretko vidjam na mobile.de zapaljene focuse/c-max/mondeo... Doduse retko kad u pretragu uvrstim i havarisane automobile, ali se uvek nadje bar 1-2 koji su goreli. Predpostavljam da sa kolicinom opreme koju moderni automobili imaju, ovakve stvari ce postati sve cesce.sasa_f1 piše:Imam osecaj da su ovi iz granda nesto cackali i napravili rusvaj na skoro novom autu.
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
Slazem se sa Kuburom 100% jednom sam se zajebo tj 2 puta i jednom uzeo paljevinu a drugi put poplavu od toga nema auta nikad vise nemozes da ga napravis uvek imas bar 2 gremlina u njemu. Bolje je da ga je razguzio napred od udarca napravilo bi se ovo je samo za delove. Ako mi neko neveruje na papiru to izgleda simpaticno pa neka ga uzme i proba da ga osposobi , u njemu na karoseriji i motoru istoplio je svaku zabicu, vakum , crevce, gumu, konektor.kubura16v piše:Instalacija komplet,motor,menjac verovatno,soferka,krila hauba farovi branik i sve ostale zajebancije,amortizeri,sve gumeno i plasticno napred...
i farbanje jos... slaba vajda od njega
verovatno je preko folija, a untra kjada je crn, spolja je uglavnom bez - taksi, onda ga treba izbegavati u sirokom krugu, osim osim, al tesko......totti piše:A u čemu je ovde fora sa bojom krila?
Ja pitam zbog toga sto mu je levo krilo kompletno belo, ukljucujuci i onaj deo na koji idu srafovi, dok desno nije...darko darko piše: verovatno je preko folija, a untra kjada je crn, spolja je uglavnom bez - taksi, onda ga treba izbegavati u sirokom krugu, osim osim, al tesko......
Sasvim korektno deluje, ocuvano. Mada se meni licno boja ne svidja bas (nekako je penzionerska).AndrejM piše:http://www.pik.ba/artikal/3547711/ford- ... tdci-ghia/
Vaše mišljenje? To vam je u Evrima oko 6,500
dule0911 piše:Sasvim korektno deluje, ocuvano. Mada se meni licno boja ne svidja bas (nekako je penzionerska).AndrejM piše:http://www.pik.ba/artikal/3547711/ford- ... tdci-ghia/
Vaše mišljenje? To vam je u Evrima oko 6,500
Fokus jeste sigurno u prosjeku oko 500e pa i do 1000e. A i ostala vozila su jeftinija. Koliko sam upoznat, a nisam bas mnogo, u Srbiji je u zadnjih par godina cijena polovnih automobila uopsteno bas dosta opala. I u RS je, i jos uvijek opada, ali opada i prodaja.darioculibrk piše:Cini mi se da su u Srbiji dosta jeftinija polovna auta nego u BIH, konkretno Focus?
totti piše:Ovaj se još uvek prodaje