Nije bas Ford, ali ima Fordov motor - DeTomaso Pantera.

Moderator: ace1
'81 Ford Taunus 1.6 L
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Ima mnoge klasicne Mustang linije (otvor pored vrata, hauba, zadnja svetla, gril), ali to nije poenta - zasto mora uopste da ima linije klasika da bi bio "Mustang"? Nije retro model u pitanju vec moderni Mustang, ovo nije Golf ili Porsche pa da na svakom "novom" modelu malo promene svetla i branike i posao gotov.Vladan piše:Mozda bi izgledao bolje, ali nema sanse da izgleda kao Mustang. Ni jednu mustangovsku liniju nema. Vise lici na opel vektru.
To je na slici najosnovniji model, uvek si mogao da dobijes i ovako nesto.kubura16v piše:Sa odgovarajucim gumama bi vec bila druga prica
Po meni, to nisu linije, vec su detalji.Talladega_500 piše:Ima mnoge klasicne Mustang linije (otvor pored vrata, hauba, zadnja svetla, gril),....
Ne mora i ne mora, ali poenta jeste u prepoznatljivosti. Znas ono, kad cujes novu pesmu nekog banda, po prvoj drugoj noti, po zvuku samom, vec znas o kome se radi. Prepoznas u startu, pa onda zagledas detalje. Kao sto se i novi mustanzi, klasicnih linija, odmah prepoznaju. Mozda je do mene, ali ja ovo ne bih prepoznao. To sto rade Porsche i Golf je ispravno. Mnogo ispravnije nego nakaciti par znackica na bilo sta. Ne kazem, ovaj auto po performansama verovatno jeste u kategoriji, ali vizuelno ne zasluzuje ime. Trebalo je da ga nazovu New Mustang, ili Zero, ili tako nesto bezzveze.Talladega_500 piše: ...ali to nije poenta - zasto mora uopste da ima linije klasika da bi bio "Mustang"? Nije retro model u pitanju vec moderni Mustang, ovo nije Golf ili Porsche pa da na svakom "novom" modelu malo promene svetla i branike i posao gotov.
sasa_f1 piše:Nije valjda zvekuo opet na sred puta?
Pa kad je tvoj auto u pitanju, to me ne cudi.RS_cabrio piše:sasa_f1 piše:Nije valjda zvekuo opet na sred puta?
baxuze....roknulo mi neko crevce za rashlaadnu tecnost danas u voznji![]()