A tek ovaj...

Ne vidim da mu nesto fali od opreme. Hladjenje/grejanje prednjih sedista, grejanje zadnjih, tempomat, ESP, navigacija, siber, prednja sedista skroz elektropodesiva, parking senzori pozadi, fabricki xenon...

Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
dule0911 piše:Plac mi je blizu ali sam u tolikom skrpicu sa vremenom da je to nevidjeno, ako kojim slucajem uspem da odem i pogledam ga, javljam. Ali sumnjam
Da, zaboravio sam na naslone! Ostali detalji su me impresionirali, pa nisam primetio tu sitnicu.dule0911 piše:Nema fabricke ekrane u naslonima
Ali koliko vidim, samo to fali, sve ostalo je tu.
Mada po mom skromnom misljenju bolje da ima Sony nego ovu skalameriju koja ti ne sluzi bas puno cemu.
Ovaj super izgleda ovako na slikama! Nadam se da je takav i uzivo kad se pogleda!CiCi piše:DA li je neko video uzivo ovaj Focus karavan ...![]()
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... i_karavan/
Veoma sam zainteresovan za ovaj primerak ... ali da bas ne potezem iz Sombora ako je losiji uzivo ...
koje su to druge bolje, daj da ih vidimdax92 piše: Ako cemo da cepidlacimo, onda bi bio savrsen da ima jedne druge felne 18" petokrake, jako retke.![]()
samo kad mu vidim dugmice od klime...kome su se jos izlizali dugmici od koriscenja? samo onom koj e zgazio 300 000 km i vise, mozda mnogo viseCiCi piše:DA li je neko video uzivo ovaj Focus karavan ...![]()
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... i_karavan/
Veoma sam zainteresovan za ovaj primerak ... ali da bas ne potezem iz Sombora ako je losiji uzivo ...
Gresis. Mom caletu se isto tako izlizalo, a jos je bio u garantnom roku, nije presao ni priblizno ... Losa farba. Zamenili mu u Grandu za novo, za dz.popovicvl piše:samo kad mu vidim dugmice od klime...kome su se jos izlizali dugmici od koriscenja? samo onom koj e zgazio 300 000 km i vise, mozda mnogo vise
Ovaj auto dok je bio kod prvog vlasnika Zike , je tako odrzavan da ja nemam reci u stanju je bio da svaki dinar potrosi na auto ama bilo koja sitnica deo neki ...ma sve se porucivalo iz granda licno sam ga radio i coveku svaka cast. Vec kad ga je prodo sadasnji vlasnik to nije mogao da mu priusti kao stari vlasnik......Markedjani piše:Pa da... samo je prezupčio i mož ga baciš![]()
Ko traži RS2000 realno ovaj treba uzeti... bio je do skoro u mom kraju i stvarno je odlično očuvan a cena je skroz ok.
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... t_rs_2000/