Uploaded with ImageShack.us

Kazna ne moze da se napise za "ometanje drugih ucesnika..." posto jednostavno ne postoji takva kaznena odredba u zakonu.Vladan piše: Kazne verovatno pljuste na osnovu "ometanja drugih ucesnika ...", ali za to bi trebalo dokazati da su ti maglenke bas takve da smetaju drugima.
Ne znam kako bi to sve islo na sudu, kako bi ubedio sudiju uopste da je mogao da se uvuce u bilo kom momentu izmedju tih vozila. Mada je imao 2 svedoka u kolima.Kolona vozila je niz od najmanje tri vozila koja su zaustavljena ili se kreću jedno iza drugog istom saobraćajnom trakom u istom smeru, čiji je način kretanja međusobno uslovljen i između kojih ne može bez ometanja ući drugo vozilo
Jel si ti procitao izvod iz zakona koji je vladan prepisao?Dusan64 piše:Maglenke su zakonom zabranjene ako nema magle i itekako se kaznjavaju.
Moja greska:milan_gt piše:samo je pozicija uslov za maglenke kod svih fabrickih..a kratka svetla ti tad samo smetaju..opet kazem da mi se to samo jednom desilo odnosno samo jednom sam doziveo takvu maglu da sam nekom logikom ugasio oborena svetla i tek tad sam video ivicu puta zahvaljujuci maglenkama..