Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
Svuda sam viđao te privremene znakove koje postave dok traju radovi. Često ti znakovi i ostanu po završetku radova, a onda se policajci nađu pametni pa te kažnjavaju jer si vozio 60 gdje po zaboravljenom privremenom znaku ograničenje 40.
Najgora situacija je da postave znak, a radovi tek poslije 4-5 km, ti misliš da je to jedan od onih zaboravljenih, kad ono prc, naletiš na radove.
Najgora situacija je da postave znak, a radovi tek poslije 4-5 km, ti misliš da je to jedan od onih zaboravljenih, kad ono prc, naletiš na radove.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
-
- Poruka: 2063
- Član foruma od: subota, 2. jun 2012. u 22:32h
- Kontakt:
Nikad mi se to nije desilo niti sam ocekivao tako nesto. Video me je i ja rekoh ma stace, al on nastavi da izlazi i izadje celom duzinom. A bas je dugacak, da nije otisao skroz do bankine morao bih da stanem skroz. Ni to nije problem, nisam stisnuo jako kocnicu, nije se ni ABS aktivirao, al problem su bili ostali, ovi iza mene koji jako cesto ne drze odstojanje pa zato nisam ni hteo skroz da stanem, razumljivo, da me neko ne spici pozadi. Prethodni dan, ista deonica samo u suprotnom smeru, vidim svi usporavaju, ja stajem, jos blaze nego sada. Pogledam u retrovizor ovaj iza mene staje, a kombista iza njega ne moze!!! Koci, gume skripe pa popusti kocnicu pa skripe pa skrene u zaustavnu traku pa skripe i konacno stade tacno pored mojih vrata. Znaci usao bi u nas nekih 5m da je kocio u nasoj traci. I poucen tim iskustvom sam tako reagovao.
- CrnaTica
- Poruka: 363
- Član foruma od: nedelja, 8. apr. 2012. u 23:49h
sinoć idem sa frendovima na biljar i prilazimo križanju. neka riba na kinezu (baotian 50 ccm) skreće lijevo i prebrzo uletila i hršhšhšhšhšrš. kaciga naravno na ruci
i odmah se diže dok nitko nije vidio
kresne skuter i na biciklističku
al ajd, nije ona kriva što je plava...

i odmah se diže dok nitko nije vidio

al ajd, nije ona kriva što je plava...
Ford bez hrđe je kao Mercedes bez nišana 

- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
pretekao sam kolonu..nikad srecniji..a dobro je sto ima aktuator geometrije turbine pa sam mogao iz pete da startujem..njena glava mi smetala da presaltam..a i nisam hteo da je prekidam.. 

- Ljubavnik1
- Poruka: 339
- Član foruma od: sreda, 21. mar. 2012. u 19:04h
Pokvaren si do bola Milane

Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
A udario ga je Megan sa stranim tablicama koji je pobegao sa mesta nesreće, pa je navatan na naplatnoj rampi Bubanj potok...

-
- Ljubitelj životinja
E to je najscrnje,kad stradaju drugi. Cije su tablice bile?
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
Nocas se vracam cacak bg, sto ljudi preticu na nelogicnim mestima
sta sam se sinoc nagledao , nije ni cudo sto tu gine masu ljudi, a i putari u krivini isprekidana linij
...

Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- Sharpshooter
- Poruka: 5111
- Član foruma od: četvrtak, 3. dec. 2009. u 09:09h
E to je nekada bila pregledna krivina, dok nije izrasla šuma.
Umesto da se takva mesta kontrolišu barem jednom godišnje i da se ili poseče rastinje ili nacrta puna, bole njih uvce. 

2021 - ....... BMW i3 --- 170 električnih konjića
2020 - ....... Mazda 3 MPS --- 260ks
2015 - 2020 Ford Focus ST 225 --- 265ks
2017 - 2018 BMW 120i --- 170ks
2009 - 2017 Ford SportKa --- 110ks
- knez91
-
Pa moze i to, nebitno , ali opet sa druge strane mi nisu jasni ti ljudi koji preticu na takvim mestima, zar tako malo cene svoj zivot ili idu na kartu valjda nece niko izleteti sa one strane....
Ali realno put (mislim na sam kolovoz) je skoroz ok, dosta sirok itd, samo mi nesto signalizacija nije bila jasna, ajd za 60ogranicenje to je kod nekih prikljucnih puteva ali sto na masu mesta stoj 70? ili je i to 70 samo na nekim mestima a znak za prekid te brzine pocupalo ili je ogranicenje vecim delom 70?
Ali realno put (mislim na sam kolovoz) je skoroz ok, dosta sirok itd, samo mi nesto signalizacija nije bila jasna, ajd za 60ogranicenje to je kod nekih prikljucnih puteva ali sto na masu mesta stoj 70? ili je i to 70 samo na nekim mestima a znak za prekid te brzine pocupalo ili je ogranicenje vecim delom 70?
- Djole
- Master of Tanjirača
- Poruka: 4940
- Član foruma od: nedelja, 6. dec. 2009. u 21:39h
ne razumem ni tog vozaca koji ce krenuti u preticanje i ako je ta nazovi linija isprekidana a da ne vidi put ispred sebe...glupost
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Evo par situacija od juce ...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Ova pacijentkinja sa Yugom je pobednik definitivno. Pritom ovaj u Golfu nije nista bolji jer koliko vidim dodaje gas dok ga ona obilazi (ili mi se samo tako cinilo sa klipa).
Fiesta!!
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
on je nije ni primetio dok nije bila frka..a ona stisla gas da pretice i to u cetvrtoj sa spoljne strane krivine pa zato izgleda da golf bezi..i jos je tu prlicno nizbrdo..ne vidi se na snimku..
- mbole
- Poruka: 14976
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Sitna greska. Uopste nisi preticao kolonu (bar ne po definiciji kolone iz zakona o saobracaju).
Al si zato zakacio punu liniju.
Al si zato zakacio punu liniju.
Djak pesak 

- Vladapetr
- Poruka: 397
- Član foruma od: nedelja, 17. jun 2012. u 19:59h
Voziti siledžijski Yuga... ima li očiglednijeg primera promaje u glavi 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
-
- Ljubitelj životinja
Mnogo volim ove tvoje klipove.Vladan piše:Evo par situacija od juce ...
http://www.kurir-info.rs/izmislio-sudar ... nak-366042
- Sharpshooter
Ha ha ha, ali ona dvojica mentola Yugo protiv TE Nikola Tesla Golfa II. Majko mila
Jedan drugog obilaze po 30 minuta.
Svaka čast za snimak. Koliko koštaju te kamerice, da se i ja opremim?
Nego juče me zamalo jedan deda u Astri izgura u suprotnu traku iz čista mira. Na uzbrdici ka Banjici dve trake uzbrdo, deda u desnoj, ja u levoj i skroz lagano ga obilazim, znači nisam se stvorio iza njega za 2 sec, pa da me nije video. Šta je dotični istripovao nije mi jasno
Samo je krenuo u mene na levo. Srećom uzbrdica pa sam se ukopao u sekundi. Izvinio se posle, tako da mu je oprošteno.

Svaka čast za snimak. Koliko koštaju te kamerice, da se i ja opremim?
Nego juče me zamalo jedan deda u Astri izgura u suprotnu traku iz čista mira. Na uzbrdici ka Banjici dve trake uzbrdo, deda u desnoj, ja u levoj i skroz lagano ga obilazim, znači nisam se stvorio iza njega za 2 sec, pa da me nije video. Šta je dotični istripovao nije mi jasno

-
- Ljubitelj životinja
kamerica nije skupa, oko 40 evriica kod nas,al mislim da je ovo gore snimano sa cuvenim cvikerima, ako se ne varam. Ja ne znam gde da nakacim kameru da ne smeta, nemam odgovarajuce mesto. Eventualno da kupim retrovizor centralni sa navigacijom, ima drugar nije losa fora, mada sam navikao na ovo (brzinomer i ne koristim,gledam samo na navigaciji). A gres eljudi dosta, zaista, i zato ne voim ona ztamnjena stakla jer ne vidim im namere, gde gledaju,da li pricaju i kako se ponasaju.Ja cim vidim matorca za volanom (kao i zenu i omladince), dupli oprez. Pokazalo se opravdano,mnogo puta.
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
40 minuta izlazio iz garaze TC Usca. Ebalo ih i pivo i fest i usce i ... Sta je falilo Kalemegdanu?
Re: Kamere
Deo sa preticanjem "kolone" i nasilnicom - cvikerima. Slomio sam ih pa ih ne drzim na nosu, vec napred kod soferke, ali zalepicu.
ktor, Niksic, Zlatibor, Cacak, vidi se razlika a i vreme i datum su pogresni, drugom kamericom. Ima vakuum nosac za soferku.
Cene su 2-3 hiljadarke. Najveca mana (ili prednost) ne vidis sta snimas, nego otprilike, na iskustvo. Relativno tesko se setuje
datum (nasao sam programcic). Kod cvikera jednom kad uradis posle je ok. Kod ove druge mora da se setuje kad god izvadis karticu,
ili se stavi na piunjenje. Ton je uzasan, narocito kod cvikera.
Re: Kamere
Deo sa preticanjem "kolone" i nasilnicom - cvikerima. Slomio sam ih pa ih ne drzim na nosu, vec napred kod soferke, ali zalepicu.
ktor, Niksic, Zlatibor, Cacak, vidi se razlika a i vreme i datum su pogresni, drugom kamericom. Ima vakuum nosac za soferku.
Cene su 2-3 hiljadarke. Najveca mana (ili prednost) ne vidis sta snimas, nego otprilike, na iskustvo. Relativno tesko se setuje
datum (nasao sam programcic). Kod cvikera jednom kad uradis posle je ok. Kod ove druge mora da se setuje kad god izvadis karticu,
ili se stavi na piunjenje. Ton je uzasan, narocito kod cvikera.
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Radio sam u Uscu-to je sasvim normalno tamo. Mogu tacno da ti kazem za kakva desavanja bude haos u garazi.Vladan piše:40 minuta izlazio iz garaze TC Usca. Ebalo ih i pivo i fest i usce i ... Sta je falilo Kalemegdanu?

- Sharpshooter
He, he, prolazim sinoć pešaka pored i gledam vas nesrećnike zaglavljene u koloni 

- knez91
-
Sta se zalite ja sam iz guce izlazio blizu 2h, sto je i bilo za ocekivati kada su
bili na svakoj raskrsnici i terali muve onom palicom 

- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
Vladan piše:Evo par situacija od juce ...
[youtube][/youtube]
haha ladno smo se vracali isti dan,i ja sam naisao na ove motocikliste u Novoj Varosi,a secam se i Porseao da mi je prosao u susret

Ako te nasilniski pretekla plava Seat Ibiza ne zameri