Igrao sam sve i svasta sto se voznji tice, doduse sve na pc-u nisam ljubitelj konzola.
Od ovih novijih (zadnje 2 godine) maltene nista sem GRID-a nisam probao.
Nfs Most wanted je i meni jedan od najomiljenijih delova nfsa (pored petog dela tj porsche unleashed). Ovu igru sam svojevremeno stvarno odvaljivao, dobijao sam druga u 9 od 10 partija, a on je na wcg (world cyber games) kvalifikacijama bio prvi u beogradu. Ja idiot zakasnio da se prijavim, a sledece godine me je vec mrzelo da se ponovo podsecam igre.
Kako god, GRID objasnjava. Ovakvu kombinaciju simulacije/arkade odavno nisam igrao, trenutno mi je to favorit sto se voznji tice (pritom igram sa volanom, ne znam kakva je bez njega). Toca race driver mi je isto vrh sto se tice upravljanja kolima, ali joj dosta fali od fizike i grafike koju ima GRID.
Takodje od reli igrica sam poslednju aktivno igrao Colin Mcrae rally 4, DiRT sam samo probao na kratko i mogu reci da obe igrice pored GRID-a imaju verovatno najbolji uzitak za volanom, koji se jos vise oseca jer je u pitanju reli, bas se odlicno oseti razlika izmedju podloga.
GTA4 sam upalio jednom da probam i odusevio sam se koliko je napredovala u odnosu na gta3/gta 3 vc/ gta3 san and., ali je nisam igrao da bih bilo sta rekao o kolima, iako je to realno igrica za zabavu a ne voznju automobila