Dakle, rec je o Fiesti '86 godiste, 1.6D 55ks, presla oko 500000km, +- 50 hiljada

Auto sam dobio na poklon od tece koji je prvi vlasnik, posto je uvezen pre vise od 10 godina iz svajcarske, njemu je auto sluzio da se vozi po srbiji kad je na odmoru, vecinu vremena je proveo u garazi, medjutim zadnje 3 godine se svakodnevno vozi.
S obzirom na godine staza, broj predjenih kilometara i nacin eksploatacije, auto je vise nego dobar, do sad je jednom radjeno osvezavanje motora, i limarija delimicno, nije cela farbana, ali se iskreno nadam da cu imati para preko leta da uradim kompletnu limariju i farbanje (posto je krenula da rdja na sve strane), mozda u neku drugu (metalik) boju, ova mi se ne svidja preterano

Muzika koju imam: Magnat Rock 600 pojacalo (600w rms), 2 x Magnat Power Plus 216 (dvosistemci, 16cm, 80w rms) u vratima, 2 x Pioneer TS-A2011 (trosistemci, 20cm, 90w rms) na dasci, HU Sony CDX - GT414U, koji ima usb port, sto mi je odprilike najbitnija stvar na njemu, ostale stvar tipa cd/aux/tuner ni ne koristim

Sve u svemu, dobro sluzi, imam dosta toga u planu, ali trenutno mi finansije ne dozvoljavaju da se vise pozabavim time

Jel zna neko koje bi dimenzije guma i koliko siroke felne (et takodje) od 14' stale na nju? Ja mislim da moze 165/60R14 bez problema, ali nisam probao, a kad uradim limariju mozda cu da skupim neke parice i za lepse tockove, za letnju varijantu. Ili, ako moze 15 da stane, ali sumnjam da moze bez nekih modifikacija? Trenutno su 4 standardne 155/70R13 wintere na njoj.
A evo i par slicica (izvinjavam se za kvalitet, nije mi bio foto-aparat pri ruci pa sam slikao mobilnim):

A evo i delova muzike, pojcalo nisam lepo slikao jer me mrzelo da ga vadim iz gepeka, prisrafljeno je za poklopac od pregrade u gepeku:

Magnat zvucnici:

Pioneer:

To je to, kad bude bilo malo lepse vreme i kad mi bude pri ruci fotoaparat okacicu bolje slike.
Pozdrav!