Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Lopovi Telenor

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Vladan
Poruka: 1529
Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h

Lopovi Telenor

Poruka od Vladan » četvrtak, 26. jul 2012. u 14:26h

Ha, kako zgodno, malopre MTS, sada ovi .... Necu da dužim, evo kopije pisma koje sam im poslao jutros, sve će biti jasno...

Poštovani,

Višegodišnji sam korisnik vaših usluga. Nikada nisam imao dug ili sl.
Neprijatno me je iznenadilo obaveštenje da će mi broj biti ugašen ukoliko ne platim iznos od oko EUR100 do sutra, 27.Jula 2012.

Evo zbog čega.
Od 15. Jula 2012 nalazim se u Crnoj Gori. Telefon koristim minimalno, osim za internet, a u te svrhe sam 18. Jula (možda i 17.)
aktivirao promotivni paket 1GB u Crnoj Gori, za koji mi u aplikaciji #111 stoji: "Aktivan - važi do 30. 09. 2012."

Od kada sam paket aktivirao, potrošio sam u najgoroj varijanti, a to je da pri svakoj sesiji i odlazni i dolazni saobraćaj zaokružim
na sledecu stotinu Kb, kao i da svaku neuspelu konekciju (kojih je poprilično, jer najbrži internet u CG i nije nešto, kao što i sami znate),
dakle svaku odlaznu i svaku dolaznu NULU računam kao 100Kb, pri takvom računu potrošeno je ne više od 110MB, jedva 11% vašeg
navodnog promotivnog paketa.

Molim Vas da ovo hitno rešite, u moju korist naravno. Račun Vam svakako neću platiti, a ukoliko budete insistirali moraćemo na sud,
gde ćete izgubiti. Uz to garantujem Vam lošu reklamu, od interneta do klasičnih sredstava javnog informisanja.
Moj prelazak na Vama konkurentsku mrežu se ne dovodi u pitanje. Posle ovakvog iskustva teško da me možete zadržati.

Srdačno,
Vladan

Daniel
Poruka: 6089
Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
Kontakt:

Re: Lopovi Telenor

Poruka od Daniel » četvrtak, 26. jul 2012. u 14:32h

nek si im kazao ;)
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011

milan_gt
Poruka: 11707
Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h

Poruka od milan_gt » četvrtak, 26. jul 2012. u 14:42h

ista stvar sa mojom sestrom..samo sto ona nije koristila gprs u romingu nego je po njima 'nesto slucajno pritisnula na telefonu'..dali joj da otplati dug od oko 7-8.000 na nekoliko rata..pre neki dan sam joj uplatio 2.500

mezzano
Poruka: 196
Član foruma od: subota, 6. avg. 2011. u 12:42h

Poruka od mezzano » četvrtak, 26. jul 2012. u 14:57h

Nemojte žuriti sa plaćanjem. Ja sam devojku spasao plaćanja 16.000din računa za GPRS roaming koji nije napravila (doduše, tlefon se sam pokušavao da konektuje na svakih sat vremena, bezuspešno, a svaki taj pokušaj su joj tarifirali sa 59 din). Platila je 3.000, a onda je čovek koji je autor teme Prenos podataka u Romingu - prigovor na MTS racun napisao svoje iskustvo, pa sam ja to primenio na slučaj moje devojke, i gospoda iz mt:s-a je stornirala račun, bez ikakve polemike, iako su nam pre toga odbili 2 žalbe, što je učinio i RATEL. Dakle, treba biti uporan, i istrajan. Znaju oni da popuste, kad nisu u pravu, itekako.

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Poruka od RS_cabrio » četvrtak, 26. jul 2012. u 15:24h

Goveda,ja sam od telesmora pobegao.

mezzano
Poruka: 196
Član foruma od: subota, 6. avg. 2011. u 12:42h

Poruka od mezzano » četvrtak, 26. jul 2012. u 15:44h

Ja sam na mobilnisvet.com aktivan skoro 6 godina i načitao sam se priča u kojima se kude i Telenor i mt:s i Vip. Zaključak: ni jedan operator nije savršen i svi su manje-više isti, tj. kod svakog možete doći u situaciju da vam se pojavi neki fantomski račun (obično to bude za GPRS).

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » četvrtak, 26. jul 2012. u 15:45h

jes,u pravu si, posle nisma imao gde da bezim,pa sam placao MTSU..sve ista goveda. Meni je problem sto je zgrada debela i signal je los i veza puca sve vrme ,a svaki zapoceti secund mi racuna kao minut,i nakupi se nekada i duplo veci racun. Instalirajte vajber,a bogami i skype super radi,i nek se nose.

Vladan

Poruka od Vladan » četvrtak, 26. jul 2012. u 15:55h

Pogledao sam thread na mob.svet. Dobro je, vidi se da ako je covek u pravu i ako je istrajan, da ce biti ok.

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » četvrtak, 26. jul 2012. u 17:12h

Svi su pilicari, bez izuzetaka. Samo zavisi kako se kome zalomi, nista vise.

Te fore sa roamingom imaju svi, mada nevezano za ovaj slucaj, ljudi nisu ni svesni da im telefoni sami idu na net (pogotovo ako je android) bez njihovog znanja. I onda se posle cude i kude operatera za stvari za koje su realno krivi tj samo se nisu informisali da je to bas skupo i da treba pogasiti sve moguce i nemoguce vezano za internet kad su u roamingu. Ja sam nekoliko puta bio u roamingu (isto telenor) i telefon to uredno isprati i iskljuci svu mogucu komunikaciju preko mobilne mreze.
Ali da ima slucajeva gde operateri odokativno zakidaju ima ih naravno, pogotovo kod VIPa gde su se fantomski racuni potrosnje MB javljali u nenormalno kratkom roku, koji se granici ili prelazi teoretsku brzinu mobilne mreze.

Ja oduvek koristim Telenor i nisam imao problema, u trenutku potpisivanja zadnjeg ugovora su mi bili najpouzdaniji (dobro ranije iskustvo) i najjeftiniji u kombinaciji koju sam hteo. Plus imaju paket koji mi najvise odgovara i totalno zadovoljava moje potrebe. Da sam uzeo kod VIPa uvek bi mi falilo, a placao bih vise, kod MTSa obrnuto, uvek bih imao ali bih bezveze placao veci paket koji ne iskoristim.
Fiesta!!

macaneli
VIP
Poruka: 9929
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h

Poruka od macaneli » četvrtak, 26. jul 2012. u 17:21h

e zato ja imam telefon sa zelenim ekranom i nemam problema sa internetom :P
ima se,moze se - nema se,mora se....

I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing

I ja sam vodio u Dascaru :-)®

zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)

Daniel
Kontakt:

Poruka od Daniel » četvrtak, 26. jul 2012. u 17:53h

eh taj android :D

na iphone samo uradis ovo Slika :) i nemas brige ;)

Vladan

Poruka od Vladan » četvrtak, 26. jul 2012. u 19:03h

Covece, jedan dan stanje duga 150dindzi, sutra dan 12500, traze placanje pre roka, sutra!!! Nema sanse. Sve i da storniraju, sto ce morati, rok za odgovor im je 15 dana. Dok ne rese ja ne smem da koristim, da ne napakuju jos. Morace da mi opciguju sve to vreme koje su mi onemogucili koriscenje + ovo sto sam dao 1200din za 1GB da mi vrate, jer su mi i to onemogucili da koristim. Ma nek se ebu stoka jedna bezobrazna. Sve vreme mi pise dodatna usluga aktivna, a tarifiraju kao da nije. Mrs u qrc.

milan_gt

Poruka od milan_gt » četvrtak, 26. jul 2012. u 19:07h

Daniele pa zar mislis da samo taj tvoj bojler ima tu opciju? :D

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » četvrtak, 26. jul 2012. u 19:10h

Čisto radi tvog obaveštenja, jabukoljupcu jedan - identična opcija postoji i na Androidu (pouzdano znam od verzije 1.6 na ovamo). :P

To što ljudi ne umeju da je koriste, jer su za 1 din. uzeli veeeeeliki telefon sa šarenim touch ekranom da bi pratili modu, a očekivali u stvari nešto jednostavno kao što je bila matora Nokia 3310 a ne mali Unix računar sa nebrojeno više opcija... e to je neka druga priča.

Čast izuzecima, naravno, ne pravim generalizaciju... ali najčešći uzrok problema sa telefonom je da ljudi ne shvataju šta sve njihov telefon radi kad "ništa ne radi". Naravno, skombinovano sa već opisanim prelepim poslovnim praksama poštenih operatera. thumbsuph
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » četvrtak, 26. jul 2012. u 19:25h

ssf01 piše:eh taj android :D

na iphone samo uradis ovo Slika :) i nemas brige ;)

At the end of the day, you are still gay :) lol lol :vid budale:

A vladane, bori se. Nemoj im bre placas. Tuzi, guzi,odlazi, ne odgovaraj, ulazi prigovore, teraj na sud.....Ili ako oces, mozes da podelis na rate. Ja to radim kad mi na karaikaju,ako ti treba info pitaj.

dule0911

 

Poruka od dule0911 » četvrtak, 26. jul 2012. u 19:42h

BojanM piše: Čast izuzecima, naravno, ne pravim generalizaciju... ali najčešći uzrok problema sa telefonom je da ljudi ne shvataju šta sve njihov telefon radi kad "ništa ne radi".
Upravo to.
Fiesta!!

darko darko
Poruka: 3889
Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h

Poruka od darko darko » četvrtak, 26. jul 2012. u 19:51h

Presao sam iz MTS u telenor, brate, nikad necu prezaliti MTS, ali sledece dve godine ebiga, a posle se vracam u MTS. Najvise me nervira sto sam sprzio gigabajt interneta za 15 dana, :( , PA KAKO, a minute nisam koristio jer u mts mi je ostalo oko 400 minuta, e sada vidim da minute prema svim mrezama "skida" i kada zoves telenor mrezi, pa kada iskoristis, onda idu tek slobodni minuti prema telenor mrezi, divota, klasicni prevaranti, niko mi to nije rekao kada sam potpisivao ugovor, jedva cekam da se vratim u MTS. A sto se tice roaminga, to necu da koristim uopste, zajebi...

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » četvrtak, 26. jul 2012. u 19:57h

Jel ima neki nacin da krekujemo mi te kartice i vise neplacamo.dosadili su.

dule0911

 

Poruka od dule0911 » četvrtak, 26. jul 2012. u 20:15h

Jbg zato sam ja pre potpisivanja ugovora isti procitao 2 puta na netu i ispitao prodavca u sitna crevca... Tako da sam znao odmah tad da sa tim minutima u mrezi mogu da obrisem bulju. Srecom, minuti mi ne trebaju, tako da mi je svejedno :)
Fiesta!!

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » četvrtak, 26. jul 2012. u 21:45h

Za sada nema šanse da napustim Telenor :)
Slika

Daniel
Kontakt:

Poruka od Daniel » petak, 27. jul 2012. u 15:53h

thumbsuph

milan_gt

Poruka od milan_gt » petak, 27. jul 2012. u 19:46h

kako meni rece ona pisulja sinoc iz telenora..da si sauzet ili da nisi dostupan ili da ne mos od komaraca na terasu gde ima dometa..tako nesto.. :D

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » subota, 28. jul 2012. u 10:05h

Manje više svi su isti, borba za tržište i što veći profit. Samo neko bude baksuz pa ga zakinu. Ali i od tih baksuza neko će da ćuti, a neko će da se buni. Pa idu sistemom APP (ako prođe, prođe...). :D

Kao što Bojan reče, mnogi ljudi uzmu telefon jer prate modu, a od njegovih funkcija koriste samo da nazovu i pošalju poruku. Ja kada uzmem nešto, ja koristim sve što taj uređaj pruža, pa mi onda neko dođe i kaže da se preseravam. Moj odgovor, pa to ti isto da kupiš auto i držiš ga na parkingu.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

milan_gt

Poruka od milan_gt » subota, 28. jul 2012. u 11:11h

Telenor nema dometa na Pesteru.. :)

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » subota, 28. jul 2012. u 11:27h

darko darko piše: e sada vidim da minute prema svim mrezama "skida" i kada zoves telenor mrezi, pa kada iskoristis, onda idu tek slobodni minuti prema telenor mrezi, divota, klasicni prevaranti, niko mi to nije rekao kada sam potpisivao ugovor
Naravno da ti niko nije rekao kada je to pisalo na nekoliko mesta i u flajerima i u prospektima i u ponudi za taj paket...
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“