potrebni delovi za focus amerika
Moderator: Dragomir
- tindirbp
- Poruka: 18
- Član foruma od: nedelja, 22. jul 2012. u 23:24h
potrebni delovi za focus amerika
samo da pitam ako zna neko,gde ima delova za fokusa 2.0 benzin sto je radjen za USA,neke sitnice mi trebaju a i za ubuduce ako ga se neotarasim
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21505
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Re: potrebni delovi za focus amerika
zetec ili cvh ?

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- tindirbp
zetec druze
- deketa
- Poruka: 273
- Član foruma od: utorak, 30. jun 2009. u 14:20h
Ako te iole pristojno sluzi mislim da nemas razloga da ga se otarasis zbog njegovog americkog porekla. Moj je takodje 2.0 zetec (mtx75)-U.S.A, za sada sam zamenio brdo delova jer jednostavno prethodni vlasnik je samo vozio a nije ulagao nista sem u ulja i filtere..Postoje odredjene razlike u pojedinim elementima limarije ali i to se da srediti.
Sve u svemu 2,0 zetec USA = 99% evropski Focus
- tindirbp
neznam druze nekako me sve strah,reci mi jel imas plin? ovo brate trosi bogami,i jos nesto,ajde mi daj neki broj telefona za delove,treba mi desna spona neznam dal odgovara od evropljana,i mozda mi pumpa krepala,hvaladeketa piše:Ako te iole pristojno sluzi mislim da nemas razloga da ga se otarasis zbog njegovog americkog porekla. Moj je takodje 2.0 zetec (mtx75)-U.S.A, za sada sam zamenio brdo delova jer jednostavno prethodni vlasnik je samo vozio a nije ulagao nista sem u ulja i filtere..Postoje odredjene razlike u pojedinim elementima limarije ali i to se da srediti.
- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
Mislim da je ovo prilično hrabra izjava ali daleko od tačnog.deketa piše:... 2,0 zetec USA = 99% evropski Focus
Ograđujem se, nemam Focusa, ni ličnog iskustva sa istima, ali opet, na osnovu priča iz servisa i onih koji ih poseduju teško da gornji citat može da bude aksiom.
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21505
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Što bi rekao Gagi... sve je to skoro isto,al' zamalo 

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- tindirbp
sta da ti pricam,kad ni dijagnostiku nece da ocita,samo airbag i abs,ovo ostalo nejebefancy piše:Mislim da je ovo prilično hrabra izjava ali daleko od tačnog.deketa piše:... 2,0 zetec USA = 99% evropski Focus
Ograđujem se, nemam Focusa, ni ličnog iskustva sa istima, ali opet, na osnovu priča iz servisa i onih koji ih poseduju teško da gornji citat može da bude aksiom.

- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
Znam, čuo sam o njima i video kako se zlopate po servisima.
To je, zapravo, razlog što su neko vreme bili jako jeftini po oglasima i ljudi su se navadili da ih uzimaju jer su ih prodavci ubeđivali "ma to ti je isto ko evropski, samo još bolje..." a narod ko narod, želi da veruje u bajke.
Sada ima relativno malo tih američkih Focusa po oglasima, pročulo se, znaju ljudi za jadac... Ostaje ti da eventualno nađeš nekog baš dibidus neinformisanog, pa da mu prodaš toga amera za male pare (da te ne grize savest što si zeznuo čoveka), dodaš nešto love i kupiš evropskog pa ga održavaš ko čovek... ne znam, zajebana ti je situacija.
To je, zapravo, razlog što su neko vreme bili jako jeftini po oglasima i ljudi su se navadili da ih uzimaju jer su ih prodavci ubeđivali "ma to ti je isto ko evropski, samo još bolje..." a narod ko narod, želi da veruje u bajke.
Sada ima relativno malo tih američkih Focusa po oglasima, pročulo se, znaju ljudi za jadac... Ostaje ti da eventualno nađeš nekog baš dibidus neinformisanog, pa da mu prodaš toga amera za male pare (da te ne grize savest što si zeznuo čoveka), dodaš nešto love i kupiš evropskog pa ga održavaš ko čovek... ne znam, zajebana ti je situacija.

...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X
- milan_gt
- Poruka: 11706
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
AmeriCar, Beograd..
- deketa
- Poruka: 273
- Član foruma od: utorak, 30. jun 2009. u 14:20h
fancy piše:Mislim da je ovo prilično hrabra izjava ali daleko od tačnog.deketa piše:... 2,0 zetec USA = 99% evropski Focus
Neka bude da je moja izjava daleko od tačnog,ali ja eto imam nekog iskustva sa američkim 2.0 fokusom pa verujem da mogu da glumim hrabrost

U konkretnom slučaju pričamo o 2.0 zetec motoru,za ostale amerikance niti znam a još manje smem da tvrdim.Što se tiče delova koje sam menjao,nit sam googlao,niti poručivao iz Amerike preko e-bay...već lepo oteram auto kod majstora prisutnog na ovom forumu i on izvrši konverziju mojih para u njegove delove.

Kolega je pitao i oko plina..da imam plin i troši u gradu 10-12 litara.
- tindirbp
ma ok,svako ima pravo na misljenje,znaci 10-12 litara,to nije strasno ako je tako,pozz...
MOD EDIT: Ne citiraj poruku iznad svoje, podrazumeva se da odgovaraš na nju.
MOD EDIT: Ne citiraj poruku iznad svoje, podrazumeva se da odgovaraš na nju.
- tindirbp
zna li ko ikog sto prodaje delove za njega?
- milan_gt
- Poruka: 11706
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
milan_gt piše:AmeriCar, Beograd..
- tindirbp
e hvala Milane pogledacu tamo,pozz