Ja sam se namucio sa brisacima dok nisam nasao odgovarajuce,ali ne mislim na to. Kada brises stakla, i koristis brisace, uvek sa strane (gde je granica hoda samog brisaca),ostane nagomilana stroka,i pena od tecnosti. Znam da je bolest mozga u pitanju al mi smeta.fancy piše:Momci, ne znam šta da vam kažem, ili ste neverovatni baksuzi ili vas jebu brisači.Meni konkretno ta EKO tečnost briše fenomenalno. A i sve druge koje sam probao. Ne znam za za tu EKO kako se ponaša zimi, sad sam je tek nauzimao kad je bila ova akcija... ali sam uvek zimi sipao šta god bih kupio na pumpi, u Tempu / Metrou / gdegod... i nikad mi se nije ni smrzla niti se bilo kakav belaj desio sa njom
Na kojim pumpama sipate gorivo?
Moderator: Dragomir
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Re: Na kojim pumpama sipate gorivo?
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Ne znam kako cisti jer kao sto rekoh bas je retko koristim.
Fiesta!!
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Ima nas jošRS_cabrio piše:Da nisi jedan od bolesnika kao ja koji maximalno izbegava koriscenje letnje tecnosti jer umusavi soferku uvek posle koriscenja?dule0911 piše:Ma vecina tih "bonusa" sa eko pumpi su glupost. Npr onu tecnost za stakla sto redovno dele, Eko Sjaj. Imam je punu garazu, a godisnje ne potrosim ni 5L tecnosti, gotovo iskljucivo je koristim zimi. A ta tecnost nije za zimu tj minus temperature, pa opet moram da kupim neku krstenu

Izbegavam ta jeftina sredstva za pranje stakala, jer ostavljaju kamenac i vremenom matiraju šoferšajbnu. Definitivno su najbolji oni koncetrati, i to kad pomešaš više njih kvalitetnih briše kao ludo.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
A ta kvalitetna su... koja?
Daj spisak pa da probamo

Daj spisak pa da probamo

Pa onda nemoj da koristiš brisače, nego briši, šta ja znam, onim čudom što ganciji peru prozore na semaforima... uvek će ti ostajati naslage / prljavština tamo gde brisači ne mogu da dopru.RS_cabrio piše:...Kada brises stakla, i koristis brisace, uvek sa strane (gde je granica hoda samog brisaca),ostane nagomilana stroka,i pena od tecnosti. Znam da je bolest mozga u pitanju al mi smeta.

...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X
- goja
- Poruka: 1186
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:17h
ma nece,neka podesi brisace da prelaze prs'-dva preko soferke,da dobro otresu blato...
naravno,treba i dolje sa haube da krecu...kraju sala,ako isprsces malo vise vode,ispraces i to sto ostaje,bar ja tako radim...

-
- Ljubitelj životinja
Perem kola svakih nekoliko dana i dobro cistim stakla, tako da nema potrebe, tj koristim ga samo bas kad nastane shit u zimskom periodu. Mislim da ne znam kad sma poslendji put prsnuo tecnost, osim kad ocu da zamirisem unutra kabinu a napolju je vec auto prljav.fancy piše:A ta kvalitetna su... koja?
Daj spisak pa da probamo![]()
Pa onda nemoj da koristiš brisače, nego briši, šta ja znam, onim čudom što ganciji peru prozore na semaforima... uvek će ti ostajati naslage / prljavština tamo gde brisači ne mogu da dopru.RS_cabrio piše:...Kada brises stakla, i koristis brisace, uvek sa strane (gde je granica hoda samog brisaca),ostane nagomilana stroka,i pena od tecnosti. Znam da je bolest mozga u pitanju al mi smeta.
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Ja skoro pa kontra. Kad je jaka kisa, tecnost nije potrebna, klize brisaci i ovako, prskam kad je kisica slaba. Kao i ti prskam da bih ocistio umazotine.dax92 piše:Tecnost za brisace koristim samo kad je bas jaka kisa, i kad se zamrlja sve po seferci, a inace ne. Pitanje je da li potrosim 2l tecnosti godisnje, i uvek sipam onu sa EKO pumpe, jer tamo i gorivo sipam, pa se nakupi tecnosti.
-
- Ljubitelj životinja
Lista updateovana, mrzelo me veceras da sipam,pa cu sutra da tocim,ako neko ima ideju,mislio sam da overim Slap?nekad sam tamo stlano sipo,a posle su bili nesto neljubazni pa nisam vise.
http://orthoart.rs/gorivo.htm
jhel neko overio ove: http://www.euro-petrol.com/p/beograd-viline-vode
jhel neko overio ove: http://www.euro-petrol.com/p/beograd-viline-vode
Poslednja izmena: RS_cabrio, na dan sreda, 5. sep. 2012. u 20:51h. Ukupno izmenjeno 3 puta.
- Daniel
- Poruka: 6089
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
Na kojim pumpama sipate gorivo?
U bg-u nisam, al u ns-u kad sipam sipam na euro petrolu. Imam njihovu klubsku karticu tako da tocim sa popustom po litri od 2,5din 
Sent via Tapatalk

Sent via Tapatalk
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
-
- Ljubitelj životinja
kako se dobija ta kartic ai kakva im je na prvm mestu cena po litru u odnosu na ostale?
- Urke
- Poruka: 27
- Član foruma od: četvrtak, 17. nov. 2011. u 19:07h
Na pančevačkom putu su dosta niže cene ED u odnosu na sve ostale pumpe u BG, PA, NS, auto put, radnik na MOL-u mi reče da je to navodno zbog konkurencije?!
MOL--142,30 din/1l
EKO --144,..
NIS --143,..
Da li ima neko negativna iskustva sa gorivom na ovim pumpama?
MOL--142,30 din/1l
EKO --144,..
NIS --143,..
Da li ima neko negativna iskustva sa gorivom na ovim pumpama?
Ford Focus 1.8 TDCi Ghia, mk1.5

- macaneli
- VIP
- Poruka: 9926
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
ssf01 piše:U bg-u nisam, al u ns-u kad sipam sipam na euro petrolu. Imam njihovu klubsku karticu tako da tocim sa popustom po litri od 2,5din
Sent via Tapatalk
ti kako vozis,ne treba ti popust,tebi isto dodje

ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
-
- Ljubitelj životinja
Evo sipao sam sada na tom euro petrolu, 71,4 din je lit ali je bedak jel us zav napor staje 36 litara goriva, sto me nervira. To znac jedno 50 ak km manje na otvorenom ako ides na put a tankujes kod njih.A bas sam namenski otisao da sipam kod njih jutros,uplatio clanstvo u AMSS i zavrsio ovako:

Samo sto sam pristao na parking AMSS-a , zapalilo se nesto u kolima . Imao sam srece da je bilo tamo jer ne nosim alat. Zamalo da ostanem bez kola.

Samo sto sam pristao na parking AMSS-a , zapalilo se nesto u kolima . Imao sam srece da je bilo tamo jer ne nosim alat. Zamalo da ostanem bez kola.
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
-
- Ljubitelj životinja
Stavljali smo juce neki prekidac neki dodatni,ali ocigledno nije ispalo dobro. Stefane,ukljuci bre telefon , izgoreh zbog tebe 

- Daniel
- Kontakt:
brate znaci ne mogu da verujem sta se tebi sve desava sa kolima 

-
- Ljubitelj životinja
i ne pisem vise,juce je riknuo i senzor pritiska ulja za servo tecnost u volanu. Srecom,bas kad sam ulazio da zamenim ulje i filter pa je reseno odmah.
- Vladan
Za pola stvari koje tebi riknu ja nisam cuo da postoje. Mozda su i meni riknule? Kako si znao da je riknuo taj senzor?
-
- Ljubitelj životinja
tako sto sam cekao na red za zamenu ulja i filtera i pomerio auto da izadje neki fiat,kad ono trag od ulja dole. Pita majstor jel ovo moje, ja reko,"jel si bre normalan, mora da je ovaj fiat , vidi kakav je raspao ".:
Evo slika ispod pre nego sto je skinut i posle. Prskalo je ulje okolo. ne znam ni za sta sluzi to.

Evo slika ispod pre nego sto je skinut i posle. Prskalo je ulje okolo. ne znam ni za sta sluzi to.

- Vladan
Evo gledam vesti, gorivo ED poskupelo 1.5din, Evro 117.9din. Ode sve u ...
-
- Ljubitelj životinja
Privreda ne postoji,narod se ne buni.Mora tako da bude.
-
- Ljubitelj životinja
Lista updateovana. ovaj euro petrol i nije nesto, sobzirom da sam isao po otvorenom, mnogo je trosio.Necu vise ici kod njih,to je sigurno.Sipao sam sada na Eko pumpi dobio neki jeftin peskiric kao poklon. Problem je sto sam sipao samo za 2000 dinara ,tj 27 litara jel mi je toliko bilo ostalo u novcaniku (nisam ocekivao da ostanem bez goriva),a upravo sam dosao sa jurnjave oko gume koju sma pocepao jutros,i tu imao troskove. Jbg. Mozda posle odem da dolijem do vrha eko me ne bude mrzelo.
- Daniel
- Kontakt:
ne kontam za euro petrol
kako vidim 3ca po redu potrosnja, i najjeftinije gorivo placeno.. 

-
- Ljubitelj životinja
Par razloga. ne mogu da napune do vrha rezervoar ,a potrosnja je 12 litara, gde sam od 300 koliko sam presao, oko 200 isao po otvorenom gde potrosnja pada na 9 ili 10,i zato nije dobro. I to otvoreno iu petoj 80 na ravnom. Nisam video ono obavestenje za karticu za popust kod njih? A gorivo jeste nesto jeftinije,ali mislim da je u tom trenutku i kod lukooila bilo isto toliko. Sad je nesto poskupelo u poslednjih par dana. Nisma siguran.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/334996/Je ... i-krize-EU
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/334996/Je ... i-krize-EU
-
- Ljubitelj životinja
Nije mi jasna jedna stvar, otisao sam na eko pumpu sada da dospem do vrha. Poslednji put sam sipao 27,6 litara i presao sam 75 km. I odme da dospem,kad mistane jos 25 litara.MIslim da dizem ruke vise od evidentiranja,dosadilo mi.