Vladan piše:Na Jabuci red 1km.
Ja se juce vracao preko Jabuke, sa obe strane po 3 auta (negde oko podne).
Kad sam isao, u cetvrtak nije bilo bukvalno nikog (negde oko 13:00h)
Nisam isao preko Topole i Rudnika kako je bilo predvidjeno, vec okrenuo duzom trasom preko Kragujevca, Knica i Mrcajevaca.
Mada, ja sam taj put i ranije koristio, jeste duzi, ali je put siri i u generalno mnogo bolji nego preko Rudnika, a nema guzve kao na Ibarskoj. Plus nema uspona na Rudnik, sto je bio jedan od razloga za okretanje na Kg (drugi je svracanje kod drugara u Kg na zamenu termostata).
Ne pitajte, vozio sam kumovog gnojfa II 1.6 dizel, grejao se kao besan, uz Jabuku sam vozio sat vremena... opravljali smo ga par puta, ali i dalje pravi sr*** Tako mi i treba kad sedam u g...
Sto se tice pozara, on je, barem do juce, bio samo na delu Mojkovac-Djurdjevica Tara, tako da je put od Pljevalja do Zabljaka, potpuno prohodan i bez problema. Samo na jednom malom delu (nekih 100-tinak metara), malo pre mosta na Djurdjevica Tari, postoje radovi na putu.
Ja sam isao samo do Savnika i nazad. Signalizacija na delu Zabljak-Savnik o kojoj smo pricali (ogranicenja), je u dobrom delu poskidana od strane mojih zamljaka (nesto sumnjam na par rodjaka), posto recimo vidite znak "prestanak ogranicenja 60", a da pre toga nigde nije bilo znaka za ogranicenje

(ostali samo stubici). Nazalost bili su previse revnosni, pa su poskidali i putokaze iz smera Zabljaka, a kako prvi put idem tim novim putem, promasio sam skretanje za sopstveno selo
Inace ta deonica je zasta fenomenalno odradjena (kad se samo setim kako je izgledala stara trasa puta).