fancy piše: da li se samo menikad vidim automobile sa desnim volanom??

fancy piše: da li se samo menikad vidim automobile sa desnim volanom??
Mozda gresim ali mi se cini da si ti totalni pesimista - negativac , jer ti se nista ne svidja. Verovatno gresim ali ni jedan tvoj komentar nije pozitivan.fancy piše:Umesto što si se zezao sa nepotrebnim farbanjem unutrašnjosti, mogao si da mu nabaviš maglenke.
Usput, da li se samo menikad vidim automobile sa desnim volanom??
Pametnije bi ti bilo da štediš pare za prebacivanje volana na pravu stranu, ubićeš nekoga ovako...
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Ljubavnik1 piše:meni se svidja sveA, to za volan, pa brate ti ako ne znas da vozis i izivljavas se, zar je bitno na kojoj je strani...ne gine ti neki sanac, il sa leve il desne starne
il ce neka druga budala da te rokne
dax92 piše:Moze bezbedno da se vozi i na "pogresnoj" strani, samo ako je neko normalan vozac. Budala napravi udes iako ima volan na levoj strani.
Mislio sam da ce i gore izgledati ovo farbanje enterijera, ali mislim da bi bila bolja opcija da se presvukao taj srednji deo folijom koja je imitacija brusenog aluminijuma, slicno kao kod Titaniuma. Felne su odlicno legle- jedne od najlepsih!![]()
Ako ti nije daleko Zrenjanin, mislim da tamo ima jedan decko koji prebacuje volane na desnu stranu, i pouzdan je. Mogu ti iskopati kontakt ako ti treba. Znam da je prosle godine cena bila oko 1500 sa svim delovima.
milan_gt piše:jesu se ove felne prodavale na netu za 400e? odlicne su..
Hm...Beltazor piše:...
budala presla na pasat ... a ja mu uzeo felne za 600e
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Ljubavnik1 piše:gume ?