Koliko ide ulje u ford fokus 18 tdci
-
- Poruka: 9
- Član foruma od: subota, 7. jul 2012. u 10:56h
Koliko ide ulje u ford fokus 18 tdci
Goran
Dolazim iz Smoljinca kod Požarevca
pozdrav
Dolazim iz Smoljinca kod Požarevca
pozdrav
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2789
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: Koliko ide ulje u ford fokus 18 tdci

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- Shelby
- Poruka: 1272
- Član foruma od: nedelja, 11. jul 2010. u 12:44h
-
- Poruka: 9
- Član foruma od: subota, 7. jul 2012. u 10:56h
Pozdrav svima
Ja sam novi član ford cluba ,mislim da ću se snaći.
Ja imam ford fokus 18 tdci od 100 ks ,menjao sam ulje i filter ,natavno kod majstora.Sipano je 5,3 litra ulja i kada sam došao kući posle nekoliko sati ja sam izvadio merač i bio je preko maksimuma.A u knjigi piše 5,5 litra sa filterom , tu se nešto ne slaze pa ako neko nešto zna bio bi mu zahvalan.I još nešto kada palim auto ujutru kasnije mi gasi lampicu za ulje.
Ja sam novi član ford cluba ,mislim da ću se snaći.
Ja imam ford fokus 18 tdci od 100 ks ,menjao sam ulje i filter ,natavno kod majstora.Sipano je 5,3 litra ulja i kada sam došao kući posle nekoliko sati ja sam izvadio merač i bio je preko maksimuma.A u knjigi piše 5,5 litra sa filterom , tu se nešto ne slaze pa ako neko nešto zna bio bi mu zahvalan.I još nešto kada palim auto ujutru kasnije mi gasi lampicu za ulje.
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Već si pisao o tome u odgovarajućoj temi, ovo ovde je samo predstavljanje članova.
http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... 85#p204285
Pretpostavljam da će ti već neko odgovoriti tamo.

http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... 85#p204285
Pretpostavljam da će ti već neko odgovoriti tamo.
pozdrav, Bojan