Ocekuje se da ce cena svakog dostici izmedju $2.3-2.7 miliona.

Moderator: ace1
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Iz istog razloga iz kog se kupuje iPhone/ pad umesto x puita jeftinija Nokia, Samsung ili Prestigio, ali cini mi se da takvoj praksi u Amerikanaca polako dolazi kraj. Bas na primeru koji sam naveo, prosle godine bio sam nesto u USA, i pitam lika zasto kupuje iPhone, kad sve to ima i na xm5800, i kaze on "pa da, nema tu nicega, samo fashion", i vidis da mu je neprijatno, i da se oseca glupo, itd. Iz razgovora sam video da ta generacija, rane 30e, nece jos dugo bacati pare, pogotovo uz ekonomsku krizu.Talladega_500 piše:Kupcima Toyota je snaga najmanje bitna, njihova vozila po klasama su uvek medju zadnjim po snazi.
Zna se zasto se kupuje Toyota. Prius razvija samo 134 hp, ali i pored toga je duplo bolje prodavan hibrid nego svi ostali hibridi zajedno.
i 2.0 je turbo..nisu oni honda civic tupe R da iz atmosferca te zapemine dizu 200ksIosis piše:Da ali na tom turbo motoru imaš turbinu koju ćeš kad tad morati promjeniti, a uz baterije koje takođe koštaju, bili bi ogromni troškovi održavanja.
Pojava znana kao konzumerizam. Kupi ne zato što ti treba nego samo da bi kupio. Kupovina je sama sebi svrha.z istog razloga iz kog se kupuje iPhone/ pad umesto x puita jeftinija Nokia, Samsung ili Prestigio, ali cini mi se da takvoj praksi u Amerikanaca polako dolazi kraj. Bas na primeru koji sam naveo, prosle godine bio sam nesto u USA, i pitam lika zasto kupuje iPhone, kad sve to ima i na xm5800, i kaze on "pa da, nema tu nicega, samo fashion", i vidis da mu je neprijatno, i da se oseca glupo, itd. Iz razgovora sam video da ta generacija, rane 30e, nece jos dugo bacati pare, pogotovo uz ekonomsku krizu.
Sve je to pitanje zelje da se ima vise od osnove.bojcistv piše:Pojava znana kao konzumerizam. Kupi ne zato što ti treba nego samo da bi kupio. Kupovina je sama sebi svrha.
U prevodu volimo ogromne automobile, a to što nam oni zaista i ne trebaju nema nikakve veze, bitna je ljubav.
Većina tih ogromnih automobila ima i 4x4 pogon pride, ali u 95% radnog vijeka ne siđu sa asfalta. Ni to nije bitno, bitno je da ga imaš.
I to nije slučaj samo u Americi. Evo gledam ovdje po Banjaluci masa ljudi vozi Ford F150, one velike Dodg-ove (ne znam im imena tačno), Toyote Hilux-e i tome slično. Pa kroz pola ulica ne mogu da prođu, a o parkingu da i ne govorim. Većina tih ljudi živi u stanovima i to se parkira svuda, ne možeš da vjeruješ. Tako je i sa svim ostalim što se tiče potrošnje. Samo daj, a to što to meni realno i ne treba nema veze.