BojanM piše:RS_cabrio piše:naravno ne moze da mi drzi vrat, nije dovoljno visoka,kupicu ono kod kineza za 200 dindzi sto koriste ljudi za put pa cu da sedim sa time
Htedoh još danas da lanem - pa reko' mislićeš da te zezam - trebalo bi da navratiš do nekog otpada za VAZ, Žiguli i sl. i potražiš naslon za glavu od 2101/2102/Standard i sličnih matorih Lada... kao za baksuz nemam nijednu sliku pri ruci, ali možda znaš koji je to tip, onaj koji se ne kači šipkama u konstrukciju samog sedišta nego se samo nabaci preko naslona.

kako ne znam, zanji pogon,78ks ,svojevremeno drugar vozio, vrh masina, menjac precizniji nego ovaj moj 10 puta
Nego kad ste vec aktivni i korisni sa ovim linkovima ,dal neko ima iskustva sa prozorskim klima uredjajima. Prostorija u kojoj sedim i radim je relativno mala i podisem sav vazduh za par minuta i zeleo bi da mi klima ubacuje svez.Al to zadovoljstvo bi me kostalo oko 70 hiljada (uredjaja i montaza),ako idem na split sistem.
Trenutno imam shit ,tj klasican split sistem,i mislio sam da ubacim ovo:
http://www.tehnomanija.rs/klime/midea-k ... -09hr.html doduse devetka,ali je nebitno sobzirom na prostoriju.'Verujem da je malo bucnija nego split,ali taj svez vazdiih mi je preko potreban.