Boris88 piše:Je*o auto nego ko je sandra i kog pezoa vozi?![]()

Sasa, kako kod mene normalno stoje...

Boris88 piše:Je*o auto nego ko je sandra i kog pezoa vozi?![]()
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Ja sam lepo rekao da ti uzmem kod sima u sivoj boji krilosasa_f1 piše: Jedino cime nisam zadovoljan a i sto se moglo ocekivati, to je uklapanje zamenskog krila. Sve smo pokusali, jednostvano ima malo veci luft kad se zatvori hauba,izmedju nje i krila. I sa tim moram da se pomirim. Nisu mi dzaba savetovali original sa stranca, ili krpljenje mog...![]()
Van piše: ...за све те буђаве фордове
I to je u planu da se skine (da se prefarba branik) ali jednostavno nemam para. Prvom prilikom ce biti sredjeno... "Narucio" sam i rucicu menjaca fokusovu ali sa restayling-a. Ona sto je isla fabricki na moj mi se ne svidja. Da maknem vise ovu alu.totti piše:Samo ga kvare ovi brkovi pozadi...
Samo da ne stigne opet alusasa_f1 piše:"Narucio" sam i rucicu menjaca sa fokusovu ali sa restayling-a. Ova sto je isla njega mi se ne svidja. Da maknem vise ovu alu.