Potrebna pomoc u vezi kupovine
-
- Poruka: 25
- Član foruma od: ponedeljak, 18. jun 2012. u 11:30h
Potrebna pomoc u vezi kupovine
Zdravo drugari,
sledece nedelje krecem u kupovinu Forda. Focus ili Mondeo dizelas do 2000 cm3. E sad. Ja se bas u Ford problematiku ne razumem. Imao sam ranije Golfove i bmw e30. Njih znam da procenim bez strcune pomoci. Zna li neko u Beogradu nekog majstora/servisera koji bi krenuo samnom? Naravno ne bih ga vucarao svaki dan, vec samo kad izaberem vozila koja su usla u uzi izbor.
E da. Budzet mi je 3000 evra, tako da ce se gledati automobili od 2001 pa sta moze da se uzme.
hvala
P.S. Gledao sam automobile na polovniautomobili. Posebno ove sto su u Beogradu, ima li neko informacija o njima mozda?
sledece nedelje krecem u kupovinu Forda. Focus ili Mondeo dizelas do 2000 cm3. E sad. Ja se bas u Ford problematiku ne razumem. Imao sam ranije Golfove i bmw e30. Njih znam da procenim bez strcune pomoci. Zna li neko u Beogradu nekog majstora/servisera koji bi krenuo samnom? Naravno ne bih ga vucarao svaki dan, vec samo kad izaberem vozila koja su usla u uzi izbor.
E da. Budzet mi je 3000 evra, tako da ce se gledati automobili od 2001 pa sta moze da se uzme.
hvala
P.S. Gledao sam automobile na polovniautomobili. Posebno ove sto su u Beogradu, ima li neko informacija o njima mozda?
- deketa
- Poruka: 273
- Član foruma od: utorak, 30. jun 2009. u 14:20h
Re: Potrebna pomoc u vezi kupovine
Preporucio bih ti da pre dalje potrage prvo pogledas oglase unutar ovog foruma,verujem da vecina forumasa sasvim pristojno odrzava svoja vozila i to kod proverenh majstora.
Pa ako ne nadjes nista odgovarajuce ti udri dalje!

-
Pogledah forumske oglase. Nazalost nema tu nista za mene. 

-
Sta misliste o ovom Mondeu?
http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... o_20_tddi/
http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... o_20_tddi/
- Neša
- VIP
- Poruka: 5055
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Sumnjivi su meni ti mnogo jeftini polovnjaci na placevima. Ja stvarno neznam za koliko su ga nabavili kada na 2900€ imaju zaradu? Meni je Mondeo 2001.g izasao na 4000€. Neke jeftine sto sam gledao nisu bili vredni ni kupovine ni ulaganja.
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- dax92
-
- Poruka: 7632
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
A posle ja lud kad kazem da ne moze dobar auto za male pare... 

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- dule0911
-
- Poruka: 13649
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Hehe, moze, da si video Darkovog Mondea, video bi kako moze. Ja sam se pre neki dan i licno uverio kad sam ga video 

Fiesta!!
- dax92
-
Video sam Darkovog Mondeo medju prvima, jos pre nego sto ga je predstavio na forumu!
A nije on bez razloga bio tako malo para.

A nije on bez razloga bio tako malo para.

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2787
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
Ovako na slici izgleda lepo.Nedostaje mu plastični poklopac motora i kutija akumulatora.Povedi obavezno nekog mahaničara koji poznaje Fordove mašine.Prošle nedelje sam video na NS pijaci sličnog (limuzina 2001.) za nešto preko 3000€.
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Za 1000-1500e. Za 1000e mozes da nadjes Mondeo u Italiji,ako kupujes na veliko izacice te 700-800e.Nesa piše:Ja stvarno neznam za koliko su ga nabavili kada na 2900€ imaju zaradu?
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9933
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
ajd nadji i meni za te pare da uzmem jedno 4 komada odmah
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
- Dusan64
Prijatelj u Italiji je Mondeo mk2 dobio za dzabe,platio bolo kako se vec zove i to je to,a mk3 je kupio skoro za 1100e. Znaci ne trazis dovoljno dobro.
- dax92
-
prijavljujem se i ja za nekog Mondea za 100
evra. Da napravimo neku grupnu kupovinu, pa jos izvucemo popust.
evra. Da napravimo neku grupnu kupovinu, pa jos izvucemo popust.

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
- Dusan64
Sprdajte se vi na moj racun,ali ako implicirate da lazem ja mogu i dokaze da nadjem.
- macaneli
- VIP
to sto je njega osralo,ne znaci da ih ima na svakom cosku.Jesi pitao prijatelja koliko kosta taj bollo?Za moj stari focus koji je imao jebenih 85kw je 250e,sto naci ni da ga on nije dobio za dz vec je platio bollo + prenos vlasnistva koji je od 250e pa na vise ( za mk2 sam platio 650e prenos jer se prenos gleda na osnovu kw-nek ti pojasni prijatelj ),a za mk3 imao sam i ja za 500e,ali na prste da mu nabrojim sta mu valja....Dusan64 piše:Prijatelj u Italiji je Mondeo mk2 dobio za dzabe,platio bolo kako se vec zove i to je to,a mk3 je kupio skoro za 1100e. Znaci ne trazis dovoljno dobro.
ali jbg ko mi je kriv kad ne trazim dovoljno dobro i kad nisam srecne ruke...
P.S - opet sam se zaneo,ajd moderni obrisite moje postove,kumim vas

- Dusan64
Oko 500e je platio sve sto treba,i kupio je ceo motor sa svim na njemu za jos 200e da ima za delove. I u Srbiji bi dao 300e za reg+prenos jos para. Nadji mi za 500e Mondeo mk2 2.0 zetec Ghia u perfektnom stanju u Srbiji,neregistrovanog makar. Nisam rekao da ih ima na svakom cosku,ali ih ima.. I preprodavci sigurno znaju gde da traze. Nisu sigurno platili auto 2800e i prodaju ga ovde za 2900e...
- macaneli
- VIP
ti pricas o mk2,a ja o mk3.Preprodavci ako zarade 300e po kolima udaraju se nogom u guzicu,nije kao sto je nekad bilo
- Dusan64
Za mk3 ne znam koliko je platio.. Ali koliko kapiram preprodavac ne placa bolo,nego ga stavlja na kamion i dovozi ovde.. Ma nije njima lose uopste,ne zalim ih.
- dax92
-
neka se totti ukljuci i pojasni nam malo! 
Ja se nisam sprdao za Mondea. Znam da svuda ima neispravnih kola za male pare. Nalazio sam Mondea 2006 god, za oko 3000 evra, ali crkla pumpa (koja mu stoji u gepeku, u nekoj posudi).

Ja se nisam sprdao za Mondea. Znam da svuda ima neispravnih kola za male pare. Nalazio sam Mondea 2006 god, za oko 3000 evra, ali crkla pumpa (koja mu stoji u gepeku, u nekoj posudi).
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
- Lale
- Domacin foruma
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Ovo potvrdjujem, trenutno je takomacaneli piše:Preprodavci ako zarade 300e po kolima udaraju se nogom u guzicu,nije kao sto je nekad bilo

@Lale
Mali je parking, a puno automobila...moramo se snaći nekako

- Lale
- Domacin foruma
Pošto je plac veoma uredan i dobro snabdeven, ja sam sledeća mušterija.Interesuje me onaj u donjem redu prvi sivi.Ako možeš da ga isparkiraš ,a ja bih došao da probamo auto.
(kakav mu je enterijer i motor?).

- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- mbole
- Poruka: 14984
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
- Dusan64
Koliko sam ja razumeo porez na luksuz.. Mada mislim da ni oni ne znaju sta im je to..