dugačko svetlo h1 led
Moderator: Dragomir
- shakal_86
- Poruka: 437
- Član foruma od: petak, 6. jan. 2012. u 10:01h
dugačko svetlo h1 led
Kupio sam ove sijalice http://item.mobileweb.ebay.de/viewitem? ... 8814416326 ali nemogu nikako da ih gurnem odnosno grlo za H1 je mnogo usko a ove sijace vidite da im je glava mnogo velika e sad moje potanjr postoji li neka mogućnost da ih ubacim nekako preko fara jer moze da se otvoti ceo far ili bilo kako samo da udje akp imate neke ideje bilo bi od pomoći
Menjam fiću sa kukom za peglicu sa kukom.
Šifra ,,Kuku meni,kuku tebi ''
- mbole
- Poruka: 14984
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Re: dugačko svetlo h1 led
Ili je sijalice projektovao idiot, ili ti nesto ne radis kako treba.
Trebalo bi biti svojevrstan kre*en pa napraviti sijalicu koja ima veci balon (ili u ovom slucaju budzicu sa LED-ovima), koji je veci od sesirica.
Far nije nemoguce otvoriti, ali je em ozbiljno pipavo i tesko, em besmisleno. Sta ce da se desi kad crkne sijalica? Opet da otvaras far, negde na sred puta?
Skini far, pa pogledaj dal nekako moze da udje normalno, to jest kao i svaka H1 sijalica. U suprotnom, batali se te sijalice.
Trebalo bi biti svojevrstan kre*en pa napraviti sijalicu koja ima veci balon (ili u ovom slucaju budzicu sa LED-ovima), koji je veci od sesirica.
Far nije nemoguce otvoriti, ali je em ozbiljno pipavo i tesko, em besmisleno. Sta ce da se desi kad crkne sijalica? Opet da otvaras far, negde na sred puta?
Skini far, pa pogledaj dal nekako moze da udje normalno, to jest kao i svaka H1 sijalica. U suprotnom, batali se te sijalice.
Djak pesak 

- shakal_86
Ne znam i ja sam se začudio kada mi je stigla pošto sam kupio sa ebaya a nemoguće je zameniti normalno u svakom slučaju odustao sam naći ću neku drugu a pošto nemam trenutno rezervnu h1 da bi vam pokazao razliku slikao sam namerno pored forda znaka volana da bi vam pokazao kolika je ta glava sijalice u stvari

- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
nemo se zaebavati na svetlima da stavljas diode..nije ti to '11 cls ili A6/A8
- shakal_86
Zašto da ne pozadi rikverc svetlo sam zamenio led diodama sad kao da sam upačio dugačko pozadi kad isem u rikverc evo već 2 meseca bez problema 

- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
mislio sam na farove..
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Nebitno šta je, bitno je da sa time neće videti put.milan_gt piše:nemo se zaebavati na svetlima da stavljas diode..nije ti to '11 cls ili A6/A8
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- dule0911
-
- Poruka: 13649
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Stefane, Milan je mislio u kontekstu da nije CLS ili A8 pa da ima fabricki ugradjen LED koji osvetljava odlicno 

Fiesta!!
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Doduše one moje odlično osvetljavaju npr zidove i svod tunela
prvi put sam se istripovao kada sam prolazio ispod autoputa Kružnim putem, vidim ja nadvožnjak odozdo svetli belo
ali nikome ne smeta

prvi put sam se istripovao kada sam prolazio ispod autoputa Kružnim putem, vidim ja nadvožnjak odozdo svetli belo

ali nikome ne smeta

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
Van piše: ...за све те буђаве фордове