Evo par ranih kandidata ...

... ali ovaj mi se dopao najvise, 2010 Honda Civic, najbolji dil od svega sta sam video danas.

A evo jos nesto, Focus koji sam provozao pre vise od 6 meseci, jos uvek stoji na parkingu, jos uvek nije prodat.

Moderator: ace1
Pa naravno da nije, kad si raskantao mašinuTalladega_500 piše:A evo jos nesto, Focus koji sam provozao pre vise od 6 meseci, jos uvek stoji na parkingu, jos uvek nije prodat.
Focus USA, Americki model?dule0911 piše:Kakve veze ovo ima sa temom?
Mnogo dobar novi auto koji tako prodje posle jedne 10-minutne test voznje ...totti piše:Pa naravno da nije, kad si raskantao mašinu![]()
Kao rezultat ovoga, Mike Flewitt, podpredsednik Ford EU, je napustio kompaniju posle samo 5 meseci na poslu.Talladega_500 piše:Ford je u prva tri meseca ove godine ostvario profit od $1.4 milijarde. U istom periodu prosle godine je ostvaren profit od $2.6 milijardi.
Ford je u Americi ostvario profit od $2.1 milijardu, ali je u Evropi imao gubitak od $149 miliona i u Aziji je imao gubitak od $95 miliona. Dok je u gubitak u Aziji opravdan visokim investiranjem za to trziste (gradnja novih fabrika i predstavljanjem novih modela), u Evropi je kriva slaba prodaja.
Jos jedna slika ...Talladega_500 piše:Ford F-150 dobiva nove farove i gril za 2013.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Mali update:Talladega_500 piše:Kao rezultat ovoga, Mike Flewitt, podpredsednik Ford EU, je napustio kompaniju posle samo 5 meseci na poslu.Talladega_500 piše:Ford je u prva tri meseca ove godine ostvario profit od $1.4 milijarde. U istom periodu prosle godine je ostvaren profit od $2.6 milijardi.
Ford je u Americi ostvario profit od $2.1 milijardu, ali je u Evropi imao gubitak od $149 miliona i u Aziji je imao gubitak od $95 miliona. Dok je u gubitak u Aziji opravdan visokim investiranjem za to trziste (gradnja novih fabrika i predstavljanjem novih modela), u Evropi je kriva slaba prodaja.
Pored toga, Ford ce smanjiti proizvodnju u svojim fabrikama u Spaniji i Nemackoj, a proizvodnja u Q2 ce opasti za 65,000 vozila.