Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
- peca
- VIP
- Poruka: 2469
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
- Kontakt:
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
I jel joj je uspelo
?

milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
A šta zna jadna, njoj je samo da zna gdje je raspordaja krpica da se obuče... 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Danas vozio PUG-a na neki pregled u Zemun. I neki matori stane isred mene u nekoj ulicici, oce skrene, nece,gleda,ne zna ni sam. Pritom ne mogu da prodjem od njega. Mene naravno ne izvaljuje,sviram on sav pogubljen skrene na neki parking, ja onako
nabodem gas i ispotpisujem auto nekih 10-ak metara, kad tamo na sledecih 20m iskace pandur na sred ulice sa rukom ka meni u fazonu "stop". Kaze on dobar dan, u cemu je problem?
Pritom nije saobracajac. Objasnim mu i odem... 

- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
jel pandur merio taj potpis?

- sasa_f1

P.S. - Ovaj klip, tj sestica UBIJA!!
- Iosis
- VIP
Sinak, mogao ti je on pisati kaznu za nasilničku vožnju, to potpisivanje i sve prekrašje koje nisu znali gdje da svrstaju su svrstali u nasilničku vožnju. 

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- sasa_f1
Tacno bih rekao, pesak je bio, proklizali mi tockovi. Uhvatio me grc u desnom stopalu...

- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
3:42milan_gt piše:jel pandur merio taj potpis?![]()
- PMilan
- Poruka: 726
- Član foruma od: sreda, 7. dec. 2011. u 16:57h
Nasilnicka voznja je konstanto krsenje prekrsaja, npr vozis u gradu preko ogranicenja, predjes u traku za autobuse, ne propustis pesaka i prodjes kroz crveno...Iosis piše:Sinak, mogao ti je on pisati kaznu za nasilničku vožnju, to potpisivanje i sve prekrašje koje nisu znali gdje da svrstaju su svrstali u nasilničku vožnju.
- mbole
- Poruka: 14969
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Jaaako tesko. I ti zakon izgleda citas iz novinaIosis piše:Sinak, mogao ti je on pisati kaznu za nasilničku vožnju, to potpisivanje i sve prekrašje koje nisu znali gdje da svrstaju su svrstali u nasilničku vožnju.

Definisano je zakonom sta je nasilnicka voznja, i nema ama bas nikakve veze sa ovim.
Nigde u zakonu ne postoji ogranicenje ubrzavanja, samo ogranicenje brzine. Ti ako mozes za 0.5sec da stignes do 50 to je tvoja stvar. Daklem nije postupau "u suprotnosti sa pravilima saobracaja" a kamoli dosao do "grube suprotnosti".
Eventualno bi mogao da mu pise kaznu za narusavanje javnog reda i mira (zbog buke).
4. Насилничка вожња
Члан 41.
Насилничка вожња је поступање возача које је у грубој супротности са правилима саобраћаја, односно, приликом које возач не показује обзир према безбедности осталих учесника у саобраћају.
Под насилничком вожњом сматра се и:
када возач два или више пута прође светлосни саобраћајни знак када му је тим знаком забрањен пролаз, ако између два узастопна проласка није прошло више од 10 минута,
када возач изврши претицање колоне возила при чему својим возилом прелази или се креће по неиспрекиданој уздужној линији која раздваја коловозне траке по смеровима кретања.
Djak pesak 

- sasa_f1
Slazem se sa boletom. Cini mi se da je nasilnicka voznja doosta ozbiljniji stepen...
- Iosis
- VIP
Ja sam to laički napisao, znam da su u taj termin trpali svašta.
Mada jeste nasilnička vožnja prema gumama.
Mada jeste nasilnička vožnja prema gumama.

- sasa_f1
Ionako ce u kantu jos malo... 

- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Bilo je ovih dana da ce se kaznjavati "plasenje pesaka na pesackom"!!!mbole piše:Jaaako tesko. I ti zakon izgleda citas iz novina
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Onda idem u zatvor.. Mnogo volim da plasim bezobrazne pesake.. 

- Johnnyford
- Poruka: 45
- Član foruma od: četvrtak, 16. feb. 2012. u 15:53h
Ali klinja na 0:40

- CrnaTica
- Poruka: 363
- Član foruma od: nedelja, 8. apr. 2012. u 23:49h
nije loš taj zakon
kod nas ne smiješ ni šlajfat, a ni kočit da blokiraju točkovi. kad je tek objavljen taj pandur, neka baba mi izletila, ja na kočnicu, a pandur gleda i traži papire
reko zašto - kočili ste i blokirali su vam kotači
da i?
pa ne smije se to, kazna je 1000kn
da i?
molim vas prometnu i vozačku
nedam
kako to mislite
nedam
jeste šta pili?
jesam
jeste voljni pirit
jesam
dođu još njegovi kolege (nije imo frulu), bla bla bla, ispričam šta je bilo, a lik prema njemu
jel stvarno izletila baba
je
jel bi uspio stat da nisu blokirali kotači
mislim da ne bi
pa dobro jesi ti normalan? ti bi radije da je ubio ženu nego da je stao? [ostatak nisam čuo jer mi je drugi reko da mogu ić]
kod nas ne smiješ ni šlajfat, a ni kočit da blokiraju točkovi. kad je tek objavljen taj pandur, neka baba mi izletila, ja na kočnicu, a pandur gleda i traži papire
reko zašto - kočili ste i blokirali su vam kotači
da i?
pa ne smije se to, kazna je 1000kn
da i?
molim vas prometnu i vozačku
nedam
kako to mislite
nedam
jeste šta pili?
jesam
jeste voljni pirit
jesam
dođu još njegovi kolege (nije imo frulu), bla bla bla, ispričam šta je bilo, a lik prema njemu
jel stvarno izletila baba
je
jel bi uspio stat da nisu blokirali kotači
mislim da ne bi
pa dobro jesi ti normalan? ti bi radije da je ubio ženu nego da je stao? [ostatak nisam čuo jer mi je drugi reko da mogu ić]
Ford bez hrđe je kao Mercedes bez nišana 

- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Biti pandur je stanje uma, to stvarno nema veze sa time na kojem se meridijanu ko nalazi.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- CrnaTica
- Iosis
- VIP
Nema svako ABS u nozi pa da može da dozira kočenje da ne prokliže.
- CrnaTica
ma kad ti izleti neko, samo opleteš kočnicu..
a sad kak imam nove gume (i kočnice).. probao kočit i levom pa neće blokirat
sam se čuje koda abs radi (a nemam ga) i pedala miruje
a sad kak imam nove gume (i kočnice).. probao kočit i levom pa neće blokirat

sam se čuje koda abs radi (a nemam ga) i pedala miruje

Ford bez hrđe je kao Mercedes bez nišana 

-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
kako gledate na cigane? Kako ih tretirati?Redivno mi se kace,pa tako i juce ,i to neki mali 10 godina jedno,ali bezobrazan. Pipa mi auto rukama u prlja,ja mu kazem bezi od kola....kaze, necu. Bezobrazno stao pored mene i kaze necu. Ja mu kazem,skloni se bre, on opet necu. Pitam ga,jel me provociras, ...kaze, ne,ali necu da se sklonim. Zaista sam se lomio da li da ga uhvatim rukama jer mi je bio u dometu i krenem sa kolima ili da iazadjem u udaram dete. Mislim da je jako malo falilo, i pitam se sta raditi u ovakvim situacijama? Niti sam ga zvao,niti me znaima, namece se, i provocira....upalilo se zeleno ubrzo pa sma otisao,ali sma zapamtio oci ruzne i slutim da cu sledeci put opet nabasati na njih....i zasto ih bre neko ne skolni od skupstine i sa bulkevara?
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Pojacas muziku, zatvoris prozore i iskuliras... Nema poente da se nerviras, bar se ja trudim sto manje u zadnje vreme.
Fiesta!!
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Pa pipa mi onim govnjivim rukama kola celom duzinom,a taman sam prao auto. Pri tome ,dzabe meni prozori, kad mi je krov otvoren a a oni stoje.mnogo me nerviraju....
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
pozdrav, Bojan