tek psle 5 tira ces morati da razmisljas i o parma je polako kreces u minus...jedini tenk koji moze da mi zaradjuje bez premijuma je object 704, ali moram da imam sloidnu pobedu...

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Mislim da je mislio na dvogled(dalekozor) i kamuflazu..Iosis piše:Šta ti znači bino i camo?
Nema veze imanje premium-a sa match making-om. Jedino premium tenkovi imaju bolji MM od ostalih, a kao što vidiš ja njih nemam. Pa ne košta premium nalog ruku i nogu. Daš 10e i pikaj mesec dana.Turbo Force piše:Nije fer imas premijm. Ja i dalje mislim da je igra vise naklonjena onima koji imaju premijum i da ih smesta u borbu sa losijim igracima.
Realno bez premiuma ne vredi igrati posle TIER-a 6, jer ćeš stalno biti u minusu, a i trebaće ti 2 godine do sledećeg tenka. Jednostavno ako hoće jače tenkove moraj da keširaš.Iosis piše:Pa kao i svaka igra koje je besplatna pogodnosti imaju oni koji imaju premium.
Ne mogu da sjetim koja je to igra bila, isto tako mogao si besplatno da igraš, a mogao si da platiš.
Ja naravno nisam plaćao, ubijali su me, nisam mogao protiv premium igrača.
U WoT je opet malo bolja situacija, bar što se samo borbe tiče premium nisu u velikoj prednosti (osim ako ne uzmu one granate koje se kupuju zlatom), premium jedino što dobijaju više exp i novca na kraju te će brže da napreduju. Meni to manje više nije ni važno toliko. Važna je dobra zabava i igra.
Koji tenk poslije KV-1 da uzmem, T-150 ili KV-1S?
Da ne bude kao što je sa američkim TD, za T40 popravka košta malo, a za M8A1 mnogo više, tako da nekad idem i u minus 200-300 kredita.