Simo i Gile
- Taunus 17m
- Poruka: 1877
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
Re: Simo i Gile
Ili je nemaju , ili je nisu poslali ... To bi ukratko bilo to , apsolutno isto se i meni desavalo , iste price i lazi.
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Da,ali samo treba da kazu. Do sad bih je nasao vise puta. Nije smao tu problem, problem je sto cimam nekoliko ljudi,od coveka koji je namesta koji je bio par puta do zakazanog servisa gde sma jedva dosao na red a na kraju se nisam pojavio. (glupo mi je da rade dijagnostiku i pregled kola,ako imam problema sa strujom).
I na kraju jel poslaju ili puste da pobegnes, sta je cilj?
I na kraju jel poslaju ili puste da pobegnes, sta je cilj?
-
- Ljubitelj životinja
Jel bi mi verovali da je opet poslao pogresnu tablu? transport, svaki put uredno placam.
- Taunus 17m
- Poruka: 1877
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
Druze , samo procitaj sta se meni izdesavalo i sve ce ti biti jasno.Shvati , oni tu tablu nemaju , levate te jer hoce da uzmu pare ...
Isto kao i mene .
Ja sa njima vise apsolutno nista necu raditi.
Isto kao i mene .
Ja sa njima vise apsolutno nista necu raditi.
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4
- error
- Rođa
- Poruka: 320
- Član foruma od: nedelja, 30. avg. 2009. u 22:41h
traži im tablu za škorpija. možda ti tada pošalju za tvog eskorta...RS_cabrio piše:Jel bi mi verovali da je opet poslao pogresnu tablu? transport, svaki put uredno placam.

-
- Ljubitelj životinja
Sutra navodno ce da skine neku odgovarajucu. ne znam samo zasto nije do sada kada cuvam poruke u sentu,sve je lepo receno,i model,i godiste pa cak i oprema koju imam. Sada sve jedno, puko mi malopre pk kais ,pa opet nemam kola.
- Djole
- Master of Tanjirača
- Poruka: 4940
- Član foruma od: nedelja, 6. dec. 2009. u 21:39h
ja sa njima imam ok iskustvo do duse jednom ablender nije vracao rucicu ja sednem u auto i odem dole na licu mesta probam i bog...kostao 25e u to vreme a stoka po valjevu za istu stvar je trazila od 45-50e 

-
- Ljubitelj životinja
Ja i dalje cek tablu, i nije stigla. Nisam trnzirao jer menjam spone, radio auspuh i centriram trap i jos neke sitnice,ali cu od sutra zvati.
- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
Diskusija o Simu & Gilu bi uskoro zaista mogla da se preseli i na ovaj topik: http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... 65&t=12687 - rezultat poslovanja s njima ispadne na isto.
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X
- Daniel
- Poruka: 6089
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
hahahhaha toliko mi popularna tema da ce se tamo sve preseliti? 

Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
-
- Poruka: 234
- Član foruma od: nedelja, 12. feb. 2012. u 12:36h
LJudi. Pre mesec dana sam poslao mail, upit za zadnji branika za sieru karavan 90.god. i "nit pisma nit razglednice", pa bih zamolio ako neko ide tamo, kod Sima I Gileta, da mi to proveri i vidi kolika je cena jer očigledno me nisu konstatovali.
Možda neko zna gde bih to mogao da nabavim? Unapred hvala.
Možda neko zna gde bih to mogao da nabavim? Unapred hvala.

-
- Poruka: 2146
- Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h
Izgleda nikome i ne odgovaraju ,ja im pustio dva maila sa upitom i niko se nije udostojio da odgovori...
- Pančevac
- Poruka: 1295
- Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h
znaci da ne saljem e-mail.a planirao sam da im posaljem lepo sa fotografijom da se ne igram gluvih telefona,tj. da ne porucim jedno a da mi stigne drugo.rekoh, sve lepo ''crno na belo''... 

MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x
- Shelby
- Poruka: 1272
- Član foruma od: nedelja, 11. jul 2010. u 12:44h
Ljudi nemaju vremena da pogledaju e-mail . 

- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- Pančevac
- Shelby
- Poruka: 1272
- Član foruma od: nedelja, 11. jul 2010. u 12:44h
totti piše:Pa što su ga onda objavili?
E to pitajte njih

- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21563
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Imaju vremena ali ne umeju da ga pročitaju 
Ja sam jednom pola sata sa njima pričao preko telefona i objašnjavao im kako da pročitaju email (morao sam da im pošaljem slike delova kardana što mi je trebalo za Sierru) pošto mms im nije nešto funkcionisao a preko telefona me nisu ič razumeli šta mi treba.
I naravno posle polusatnog objašnjavanja i dalje nisu umeli da pročitaju email pa lepo odustanem i čujem se sa Matketom iz smedereva... poslao mu slike na PP i on mi čovek lepo poslao. (tačnije našli se na bubanj potoku i doneo mi delove)

Ja sam jednom pola sata sa njima pričao preko telefona i objašnjavao im kako da pročitaju email (morao sam da im pošaljem slike delova kardana što mi je trebalo za Sierru) pošto mms im nije nešto funkcionisao a preko telefona me nisu ič razumeli šta mi treba.
I naravno posle polusatnog objašnjavanja i dalje nisu umeli da pročitaju email pa lepo odustanem i čujem se sa Matketom iz smedereva... poslao mu slike na PP i on mi čovek lepo poslao. (tačnije našli se na bubanj potoku i doneo mi delove)

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
-
- Ljubitelj životinja
eto primer kako nove tehnologije izbacuju ljude iz posla. A meni i dlaje nema table. Sad cu ih zovem.
UDPATE:ne samo emai,izgleda da posotji neki problem i sa SMS om...kisa valjda, sta li je....
UDPATE:ne samo emai,izgleda da posotji neki problem i sa SMS om...kisa valjda, sta li je....
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Kao i sve što ide preko satelita 

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
E onda je najbolje da komuniciraju sa mušterijama preko Skype-a...Pančevac piše:mozda da izgledaju savremeno,da budu u trendu

- Pančevac
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Na žalost, u ovom trenutku je očigledno jedini izvesan način da se dođe do delova je da čovek ode tamo lično. Kome je to neizvodljivo, jbg. Ko ne uzme deo koji mu treba nego se ispostavi da treba da ga zameni, jbg. 

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
20 e za zadnju maglenku za focus mk1 rest. meni zapravo treba samo grlo za sijalicu za istu, ali kaze ide u kompletu za 20 evropejaca, a pre kad sam svracao i pitao ga za grlo, kaze nema, ne pominje da ide u kompletu sa maglenkom 

Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
- error
- Rođa
- Poruka: 320
- Član foruma od: nedelja, 30. avg. 2009. u 22:41h
zovem ja simu pre par dana pitam ga imaš li centralnu konzolu za mondea sa ristajla? imam. koliko para? toliko. ok dolazim. ae.
svratim ja u mladenovac na pumpu da sipam plin, zovem ga da mu kažem da mi skine sve. i onaj donji deo oko menjača. kaže a šta tebi tačno treba? ja mu ponovim sve a on, a nemam ti ja to, ja ti imam samo one komande grejanja na konzoli od ristajla...
ja ne verujem... uđem iznerviran u auto krenem sa pumpe i čujem viku i lomljavu pozadi. zaboravio sam da je pištolj i dalje na autu... slomim nosač punjača, pokrivim lim i iščupam sa aparata onu sajlu što zateže crevo. ja iznerviran još kada sam video šta sam uradio kraj...
konzolu u međuvremenu dobijem od radenka zovem ga o5 za sony 132. imaš? imam. koliko? toliko. ok možeš to da mi pošalješ. mogu. ae.
zovem ga posle sat vremena, aj ti meni rođo pročitaj tamo sve šta piše na tome. on mi čita oznake fordovog 6000cd... aajjooojjj... šta je sad? simo rekao sam sony, crne je boje ne sive, i piše na njemu sony... a to, a nemam ti ja to. imao sam jedan ali je svetleo crveno
stvarno su face...
a kada sam im tražio zakačaljku za pojas poslali su mi ceo pojas sa alkom bez zakačaljke.
sutradan su mi poslali zakačaljku
svratim ja u mladenovac na pumpu da sipam plin, zovem ga da mu kažem da mi skine sve. i onaj donji deo oko menjača. kaže a šta tebi tačno treba? ja mu ponovim sve a on, a nemam ti ja to, ja ti imam samo one komande grejanja na konzoli od ristajla...
ja ne verujem... uđem iznerviran u auto krenem sa pumpe i čujem viku i lomljavu pozadi. zaboravio sam da je pištolj i dalje na autu... slomim nosač punjača, pokrivim lim i iščupam sa aparata onu sajlu što zateže crevo. ja iznerviran još kada sam video šta sam uradio kraj...
konzolu u međuvremenu dobijem od radenka zovem ga o5 za sony 132. imaš? imam. koliko? toliko. ok možeš to da mi pošalješ. mogu. ae.
zovem ga posle sat vremena, aj ti meni rođo pročitaj tamo sve šta piše na tome. on mi čita oznake fordovog 6000cd... aajjooojjj... šta je sad? simo rekao sam sony, crne je boje ne sive, i piše na njemu sony... a to, a nemam ti ja to. imao sam jedan ali je svetleo crveno
stvarno su face...

a kada sam im tražio zakačaljku za pojas poslali su mi ceo pojas sa alkom bez zakačaljke.