sta mislis da se odradi povodom tog lezanja ? ne bi isao na to da auto ima snage da startuje lepo a da po krivinama bude trotinet

1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Pa to baš i nije istina, jer Fiesta je kratak auto, uzak i lagan. Jedino ako hoćeš da kažeš da sva vozila te veličine sa krutom vezom leže loše, ali da Fiesta leži malo manje loše. Ja bih dodao da malo manje loše od loše je ipak i dalje lošedule0911 piše:Tacno. Ali s druge strane, za razliku od drugih koji isto imaju "sipku" pozadi (tj krutu osovinu) lezi sasvim solidno
Biće trotinet pa makar potrošio i 5000 evra na trapove.Shomy_ksh piše: sta mislis da se odradi povodom tog lezanja ? ne bi isao na to da auto ima snage da startuje lepo a da po krivinama bude trotinet
Van piše: ...за све те буђаве фордове
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
pu majku mudule0911 piše:znaci pored motora nema mesta nizasta pod haubom
auuu sto si mi dao strasnu ideju... dok ne nadjem da kazem jaci motor, uzecu od fice motor 750... posto mi ionako fica smeta i ometa fiestu u garaziranju911s [SK] piše:Sva demonstrativna vozikanja su bila sa 2.0 Pintom, mada je on spremio i N7A i sa njim se i provozao par puta, to je tek zlo. 150 konja na 600 kila sa vozačem...
Mada je najbolje da u startu počneš sa nekim slabijim motorom, 80 do 100 konja, da naučiš kako se to vozi i kako se ponaša, pa posle nekog vremena kad naučiš da to voziš u svojim granicama onda predješ na nešto malo jače.