'81 Ford Taunus 1.6 L
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Meni se svojevremeno desilo da sam u solarijum usao namazan kremom za brzo potamnjivanje.A posto sam je prvi put koristio i uzeo je od sadasnje devojke (koju sam tada muvao) , najmanje sam vodio racuna o kremi,a ona je bila neki hardcore level za ove vec specene i ugljenisane. ...rezultat je bila kuknjava i vriska po solarijumu gde su me polivale vodom da se koza smiri.totti piše:Meni su već u dva solarijuma zabranili pristup. U prvom jer sam tražio od radnice da legne sa mnom, zato što sam klaustrofobičan i plašim se da legnem sam... a u drugom jer sam izrazio sumnju da će poklopac moći da se zatvori ako legnem na ledja
RS_cabrio piše:Meni se svojevremeno desilo da sam u solarijum usao namazan kremom za brzo potamnjivanje.A posto sam je prvi put koristio i uzeo je od sadasnje devojke (koju sam tada muvao) , najmanje sam vodio racuna o kremi,a ona je bila neki hardcore level za ove vec specene i ugljenisane. ...rezultat je bila kuknjava i vriska po solarijumu gde su me polivale vodom da se koza smiri.totti piše:Meni su već u dva solarijuma zabranili pristup. U prvom jer sam tražio od radnice da legne sa mnom, zato što sam klaustrofobičan i plašim se da legnem sam... a u drugom jer sam izrazio sumnju da će poklopac moći da se zatvori ako legnem na ledja![]()
'81 Ford Taunus 1.6 L
'81 Ford Taunus 1.6 L
Pa sigurno da pomalo popuštaju, jbg sa godinama.Ali navodno zbog Srpske publike nisu htjeli da originalnim humorom začine ovu seriju,jer stvarno treba razumjeti taj humor.Sprdnjom prikazati neke životne realnosti,inače oni su počeli sa radom još 96" sa radijskim emisijama i to pozivali su poznate ličnosti,glumce,pjevače i sl.Pa poznate su emisije sa Milićem od Mačve,Gocom Božinovsom 4x sklapala slušalicu i opet su je držali preko sat ipo na liniji,Nada Topčagić.A tek kasnije kad su zvali razne likove iz oglasa Trećeg oka,zone S. to je 2 pričaPopravice se oni, to je sigurno, sacekacu bolje skeceve.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni