Gume
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Re: Gume
Zadnje BF goodrich su mi ko nove, doduse jednu sam stavio pre par nekoliko meseci jer sam isekao bio gumu da ne moze da se popravi,ali druga je skoro identicna. Dok prednje bi mogao da zamenim sledeci mesec, jer su se ofucale, imaju jos sare,ali sam ih sa strane iskrzao i sara je spala,(ne znam na koliko ali bedno izgleda u osnou na zadnje). Inace su stavljene pre 18 meseci, ako sma dobro oduzeo mesece.
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Cerak i Železnik http://www.portal-srbija.com/automobili ... anet-tyres
Sačekaj do sutra da proverim sa ostalima, pa ću ti napisati šta i kako
Sačekaj do sutra da proverim sa ostalima, pa ću ti napisati šta i kako

-
- Ljubitelj životinja
nemoj se cimas,hvala,zaista. pozvacu ih mada mogu i ovima odmah da narucim , prepali me sa time da ih nema,a vec sam traziio u Euro Gumi i nisu takodje imali,a bogami ni u kemo Impexu.
e gledam sada, bas su kul,ima i 5 posto popush na internet prodaju:
Proizvođač: BFGoodrich
Model: G-Force Profiler GO
Dimenzije: 195/50/R15 V
Vrsta: Putnicka
Sezona: Letnja
Opis: Simetričan i rotaciono usmeren profil kao i masivna ramena za sportsku vožnju koja zahvaljujući 10% većoj gazećoj površini, omogućava vam 10% bolje držanje i 15% intenzivniji osećaj vožnje u krivinama.Sveukupne performanse ovog pneumatika su izvrsne: 10% bolja upravljivost i kontrola, 100% poboljšanje udobnosti, kontrole i sigurnosti u svim uslovima.Odlično držanje u krivinama i izuzetno prijanjanje.
Cena: 5.849 RSD
e gledam sada, bas su kul,ima i 5 posto popush na internet prodaju:
Proizvođač: BFGoodrich
Model: G-Force Profiler GO
Dimenzije: 195/50/R15 V
Vrsta: Putnicka
Sezona: Letnja
Opis: Simetričan i rotaciono usmeren profil kao i masivna ramena za sportsku vožnju koja zahvaljujući 10% većoj gazećoj površini, omogućava vam 10% bolje držanje i 15% intenzivniji osećaj vožnje u krivinama.Sveukupne performanse ovog pneumatika su izvrsne: 10% bolja upravljivost i kontrola, 100% poboljšanje udobnosti, kontrole i sigurnosti u svim uslovima.Odlično držanje u krivinama i izuzetno prijanjanje.
Cena: 5.849 RSD
Poslednja izmena: RS_cabrio, na dan sreda, 2. maj 2012. u 20:19h. Ukupno izmenjeno 1 put.
-
- Ljubitelj životinja
U odnosu na prosecnog lakovernog kupca,verujem. kako god, ta sara mi se najvise dopada vizuelno ai znam kako se ponasaju gume. Malo se brze trose,cini mise,ali to mu je sto mu je.Inace ,konacno sam resio problem pustanja vazhuha iz guma otkad sma sredio felne (dakle u njima je bio problem,morao sam da pumpam na svakih par dana), i dok sam proveravao stanje,ugledam danas ekser zabijen u gumumilan_gt piše:extra je guma![]()
a ovi su procenti u odnosu na sta?

- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
Zato sto prodaja ide exstra, pogotovo kada dot odtari par godina, svi se opredeljuju za polovne.
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
- Urke
- Poruka: 27
- Član foruma od: četvrtak, 17. nov. 2011. u 19:07h
Originalno nema šta!totti piše:FB Grupa "Gagi Wheel Serbia" GWS

Posle dužeg traganja za novim gumama juče kupljene i montirane 4 nove Dunlop FastResponse 195-60-15 H, cena(sa montažom, balansom, ventilom i punjenjem azotom) u Planeti guma na Ceraku 8.375din/kom.!
Taman su mi dobro došle za ovu vodurinu koja neprestano pada, pošto me uskoro očekuje duži put tek ću videti kako će se pokazati, na raznorazanim testovima su dobro ocenjene, a i iskustva korisnika koja sam našao na netu su uglavnom pozitivna!
U konkurenciji su cenovno bile Nokian H, Michelin Energy Saver i GY EfficientGrip mada sam gledao da izbegnem takozvane eko gume!
Ford Focus 1.8 TDCi Ghia, mk1.5