Biciklizam i biciklisti medju nama :)
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Re: Biciklizam i biciklisti medju nama :)
nije pojas debeo, on ti samo ucvrsti ono sto nosis ispod njega da ne moze da se produva..mislim da bi i za bajs bio super stvar..oko 1.000-1.500din kosta onaj koji tebi treba..http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/m ... las-23439/ (http://www.3t-racing.com/modeka.php?kat=Ostalo)
http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/p ... las-40747/
http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/p ... las-40747/
Poslednja izmena: milan_gt, na dan sreda, 2. maj 2012. u 12:54h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- pinokio
- Poruka: 34
- Član foruma od: sreda, 5. okt. 2011. u 22:05h
kada te pitam koliko vozis, onda mislim na strukturirani trening.kantonac piše:od tih mojih 15 sati nisu svi sati trening.
obicno vozim krugove po 50-70km..ima tu i ravnog , i uzbrdice i bome vjetra![]()
![]()
dakle, to je trening koji ima svoj pocetak, sredinu i kraj. nema vozikanja.
iskreno, osim ako tvoj maraton nije vozikanje od jutra do noci, 800km za 5 dana je ozbiljan poduhvat za nekog kao sto si ti koliko god sporo budete isli.
puno srece jer trebace ti.
- pinokio
uzmi ih.dule0911 piše:Eto, naucih i ja nesto, hvalapinokio piše: svi prirodni materijali su no no na biciklu. pamuk je ubica.
...![]()
Primetio sam to i sam doduse, da uopste nisam mokar dok sa pamukom sam uvek mokar dok vozim. Sad cu obratiti paznju da ga vise nikad ne obucem, vec da se opremim sa jos biciklistickih gaca i dresova, pa da vozim ko covek
Inace, kakve su one podmajice ili aktivne podmajice (videh i ovako da ih zovu)? Razmisljao sam se i to da nabavim za hladnije dane,
te podgace preskoci. kupi zimske gace kad za to dodje vreme.
- kantonac
- Poruka: 244
- Član foruma od: subota, 10. apr. 2010. u 10:54h
trening vozim tjedno negdje 10satipinokio piše:kada te pitam koliko vozis, onda mislim na strukturirani trening.kantonac piše:od tih mojih 15 sati nisu svi sati trening.
obicno vozim krugove po 50-70km..ima tu i ravnog , i uzbrdice i bome vjetra![]()
![]()
dakle, to je trening koji ima svoj pocetak, sredinu i kraj. nema vozikanja.
iskreno, osim ako tvoj maraton nije vozikanje od jutra do noci, 800km za 5 dana je ozbiljan poduhvat za nekog kao sto si ti koliko god sporo budete isli.
puno srece jer trebace ti.
ali kao sto rekoh sad cu na savjetovanje i krecu zesce pripreme..
svjestan sam toga da je ozbiljan poduhvat ali zelim to i ostvarit cu to.

hvala
i hvala za savjete

- pinokio
ma kakav pojas! aman.dule0911 piše:Aha, zanimljivoRazmotricu i to za zimu.
na biciklu je uvek toplo i zimi i leti.
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Ok, ne znam, moram da pitam 
Znaci da je ipak moje razmisljanje bilo ok, tj da pojas i nije neophodan. Ipak ne vozim brzo
Zimske gace su predpostavljam dugacke tj pokrivaju celu nogu? Vazi, planiracu i to tamo na jesen da pribavim, ako budem imao kinte i ranije.

Znaci da je ipak moje razmisljanje bilo ok, tj da pojas i nije neophodan. Ipak ne vozim brzo

Nisam pisao o podgacama, ne znam ni sta je to?pinokio piše:uzmi ih.
te podgace preskoci. kupi zimske gace kad za to dodje vreme.
Zimske gace su predpostavljam dugacke tj pokrivaju celu nogu? Vazi, planiracu i to tamo na jesen da pribavim, ako budem imao kinte i ranije.
Fiesta!!
- milan_gt
pojas je izmedju ostalog super stvar da se ne dize majica u voznji 

- dule0911
-
Pa posto se ja dok vozim bajs ipak vise znojim od tebe kad vozis motor, meni to apsolutno nista ne znaci 
Jer jelte ne nosim pamucnu majicu vec sintetiku, koja je samim tim elasticna i pribija se uz telo. Plus sto na dnu biciklistickog dresa ima neka vrsta lastisa/gume koja drzi dres na mestu tokom voznje.

Jer jelte ne nosim pamucnu majicu vec sintetiku, koja je samim tim elasticna i pribija se uz telo. Plus sto na dnu biciklistickog dresa ima neka vrsta lastisa/gume koja drzi dres na mestu tokom voznje.
Fiesta!!
- milan_gt
- dax92
-
- Poruka: 7631
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Dule, danas sam nabavio one biciklisticke sa silikonskim uloskom, i tregerima. Koliko vidim, danas idem do Rusnja na trening bajsem, pa se posle vracam i javljam rezultete.
Cini mi se da je ipak bolja kombinacija sa tregerima nego bez, bas zbog bubrega. Dok sam vozio u obicnom sortsu, uvek sam uvlacio majicu na ledjima zbog vetra.

Cini mi se da je ipak bolja kombinacija sa tregerima nego bez, bas zbog bubrega. Dok sam vozio u obicnom sortsu, uvek sam uvlacio majicu na ledjima zbog vetra.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Još ti samo halteri fale. 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- milan_gt
- dax92
-

Kad nabavim i gornji deo, falice samo halteri

Sad bas primetih, broj postova mi jednak kilometrazi na km satu.

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- dule0911
-
A utisci? Kako je sa gacama? Meni nije preterano neudobno ni bez istih, ali je razlika ipak ogromna.
Ja sad izvozao 42km nocne voznje, milina
Malo mi bilo zima pred kraj, ali je bas prijao svez vazduh. Plus sam drzao visok prosek sa moje standarde, 27.5km/h. Pritom nije bas ravno, ima i poneka kraca uzbrdica 
Ja sad izvozao 42km nocne voznje, milina

Fiesta!!
- mbole
- Poruka: 14980
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Toplije, a i higijena je boljadule0911 piše:A utisci? Kako je sa gacama? Meni nije preterano neudobno ni bez istih, ali je razlika ipak ogromna.

Nisam mogao da izdrzim (sory za quote prethodne poruke, al bitno je izdvojiti samo ovaj deo)
Za one koji ne znaju viceve iz naftalina:
Doso Mujo u vojsku, dele mu opremu i ismedju ostalog dobije i gace.
Mujo koji ziveo na nekoj planincini, nikad gace nije nosio ni vido, i pita: "A sta je ovo"?
"Gace"
"A bolan, cemu to sluzi"?
"Pa sa njima je toplije, a i bolja je higijena."
Ok, obukao Mujo, sta ce takav PS, al malo nakon toga pritera ga. Sta ce kud ce, on po obicaju, uhvati se za prvo drvo, skine pantalone, al na gace zaboravio.
Obavio sta je imao, i razmislja:
"Majku mu, stvarno toplije sa ovim gacama."
Navuce pantalone, pogleda pored drveta da vidi "rezultate rada", kad ono njih nema.
"A vidi, stvarno je i bolja higijena "

Djak pesak 

- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Totally addicted to Ford!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- milan_gt
ova tema je konacno krenula u pravom smeru 

- dax92
-
Oseti se velika razlika, znatno je udobnije voziti. Mogu toplo preporuciti da nabavis od iste zene gde sam i ja uzeo. Vedrana vec ne bih smeo da posaljem tamo.
35 evra su ove sto sam ja uzeo, sa silikonskim uloskom i tregerima, a ima i onih sa obicnim uloskom 22 evra. Svake mozes da probas i da izaberes koje ti odgovaraju. Imaju bas dosta modela i velicina.
Juce sam vozio 21 km pre treninga, i oko 22 posle treninga bez ikakvih bolova. Moram samo malo da se naviknem na njih, i bice super. U povratku sam drzao prosecnu brzinu oko 37-38. Ispod 30 gotovo da nisam isao, a ibarskom sam morao i oko 50 veci deo puta, jer je pao mrak. Sva sreca pa je blaga nizbrdica. Opet me ljudi gledali cudno sto vozim bajs, pogotovo u to doba.
Sto ti kazes, bas prija voznja nocu, pogotovo kroz naseljeno mesto, gde je osvetljeno. Bas dobar filing!
Gde si vozio?
@mbole, dobar vic!

35 evra su ove sto sam ja uzeo, sa silikonskim uloskom i tregerima, a ima i onih sa obicnim uloskom 22 evra. Svake mozes da probas i da izaberes koje ti odgovaraju. Imaju bas dosta modela i velicina.
Juce sam vozio 21 km pre treninga, i oko 22 posle treninga bez ikakvih bolova. Moram samo malo da se naviknem na njih, i bice super. U povratku sam drzao prosecnu brzinu oko 37-38. Ispod 30 gotovo da nisam isao, a ibarskom sam morao i oko 50 veci deo puta, jer je pao mrak. Sva sreca pa je blaga nizbrdica. Opet me ljudi gledali cudno sto vozim bajs, pogotovo u to doba.

Sto ti kazes, bas prija voznja nocu, pogotovo kroz naseljeno mesto, gde je osvetljeno. Bas dobar filing!

@mbole, dobar vic!

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
- milan_gt
nemo'te se mnogo zaebavati nocu..
- dule0911
-
Ja nocu vozim kod mene u lokalu, idem do Dunava u Vinci. Sve kroz selo, em zato sto je osvetljeno, em ima manje saobracaja. Jeste, imam dobro svetlo, ali ipak mi je nekako sigurnije da vozim osvetljenim putem. Jedino kad vozim smederevskim putem ili kruznim jeste ako me uhvati mrak pa se vracam kuci.
Ovo sinoc je bilo 3x do Dunava i nazad, tj prodjem celo Lestane i Vincu 3x popreko
Gde je ta zena od koje si uzeo, mislim lokacija? I ja bih otisao licno da odem i probam, slanje mi ne odgovara posto necu da se zeznem za velicinu pa da mi bude knap kao sad.
Ovo sinoc je bilo 3x do Dunava i nazad, tj prodjem celo Lestane i Vincu 3x popreko

Gde je ta zena od koje si uzeo, mislim lokacija? I ja bih otisao licno da odem i probam, slanje mi ne odgovara posto necu da se zeznem za velicinu pa da mi bude knap kao sad.
Fiesta!!
- dax92
-
Ja sam sinoc vozio po mraku samo zato sto sam bio primoran.
Trening pocinje u 18;30, zavrsili oko 20, i tad vec krece mrak. Inace, ne volim zbog drugih da vozim tad.
Ova zena je na Banovom Brdu, kod Jugopetrol pumpe na kraju Pozeske. Mogu ti poslati broj, pa da je nazoves da vidis kad je kod kuce.
Inace, mene kad je videla procenila da imam 65-66 kg.
Ja se samo nasmeja i rece 75.
Meni odgovara S velicina. Probao sam i vece, ali su mi nekako siorke oko stomaka, ali bi mi za butine mozda odgovarale za broj vece. U svakom slucaju sam zadovoljan uslugom.

Ova zena je na Banovom Brdu, kod Jugopetrol pumpe na kraju Pozeske. Mogu ti poslati broj, pa da je nazoves da vidis kad je kod kuce.
Inace, mene kad je videla procenila da imam 65-66 kg.

Meni odgovara S velicina. Probao sam i vece, ali su mi nekako siorke oko stomaka, ali bi mi za butine mozda odgovarale za broj vece. U svakom slucaju sam zadovoljan uslugom.

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
- milan_gt
- dax92
-

Gde se ovoga seti!!
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
- dax92
-
http://cikloberza.com/show.php?id=18263
danas naletim na dobru ponudu za "letnje" gume za Alpinu. Svakako sam hteo da menjam one 26x2.15 za 26x1.75, al' kad sam naleteo na ove odmah promenio odluku.
danas naletim na dobru ponudu za "letnje" gume za Alpinu. Svakako sam hteo da menjam one 26x2.15 za 26x1.75, al' kad sam naleteo na ove odmah promenio odluku.

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
- dule0911
-
Ja imam bas ovaj model, samo 1.75 napred i 1.9 nazad - zadovoljan sam, i tebe ce dobro sluziti 

Fiesta!!