pomoc v6
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 94
- Član foruma od: petak, 21. nov. 2008. u 21:12h
Re: pomoc v6
nije valjda da niko ne zna??
- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:
imas na onom poljskom sajtu(carpi.pl) ja se ne secam,pa kopaj ili svrati do Bore do Galenike ,komsija ti
Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971

-
Probao na sajtu ima sve osim toga jbg-hvala ti...Ipak cu morati da idem kod nekog po gradu i da pitam :-(ace1 piše:imas na onom poljskom sajtu(carpi.pl) ja se ne secam,pa kopaj ili svrati do Bore do Galenike ,komsija ti
- van
- VIP
- Poruka: 9044
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Ako gledas motor naopacke( postavis ga na sto tako da zasrafljujes , tj. radilicu i klipnjace i prvi cilindar tj. pocetak motora je okrenut ka tebi , sa leve strane radilice treba da se nadju oznake na klipnjacam i velikim pesnicama . Iskopacu negde sliku
-
Ok razumeo sam te van,hvala ti puno....Pozdravvan piše:Ako gledas motor naopacke( postavis ga na sto tako da zasrafljujes , tj. radilicu i klipnjace i prvi cilindar tj. pocetak motora je okrenut ka tebi , sa leve strane radilice treba da se nadju oznake na klipnjacam i velikim pesnicama . Iskopacu negde sliku