Lale piše:Gde nadje detektive? (vozila sa pravom prvenstava imaju rotaciju...u protivnom su obični učesnici u saobraćaju).Voziš li ti u Nemačkoj stotku u gradu gde je ograničenje 50 ili 60? Uslikali bi te iz momenta ....pa kazna da se us..eš,pa ode dozvola,pa predavanja..časovi .....itd.Prema tome NE VOZI SE U GRADU 100KM/H.
Pa kad ljudi mogu da racunaju u glavi masa puta ubrzanje puta sila gravitacije itd.....
onda bi mogli i ovu ne toliko cesto ali mogucu situaciju da stave u glavi.
Napomenuo sam auta bez rotacije.To ne pise u zakonu ali u zakonu svasta pise sto u praksi ne mozes da odradis.
Kao da nema nekih pandura ili sta ja znam nekog ku*ca za drzavnu bezbednost koji jure teroriste i tako to i to svojim civilnom autom.Coveku pukla guma na sluzbeni pa je zurio privatnim.Juri nekog tipa koji ce izvrsiti atentat na nekog lopova(citaj politicara) pa ga ti posle iseci iako nemas pravo na prvenstvo prolaza pa neka ti ubije zenu i decu a ti posle ispravljaj krive drine na sudu.Pa ces jos biti osudjen za namerno ometanje u saobracaju sa teskim posledicama i jos ces nositi na dusi zenu i decu.Sad ce neko reci mnogo gledas filmove ali u zivotu moze svasta da se desi.A ti i dalje racunaj u glavi da li ces da ga iseces bezbedno.
A sto se tice brzine u nemackoj naravno da se vozi i 100 gde je dozvoljeno 50 i lepo si rekao USLIKALI BI TE.
Pa obicno se zna gde su kamere i te kamere stoje tu godinama.
Tako da ako poznajes grad ne mogu da te uslikaju.Jer nemci postavljaju kamere a ne radare na pistolj.
A kamere se zna gde su.
Kao u bg gde je 50 ne voze 80??
Ali svako ima pravo na svoje misljenje.
Tako da ako nastavimo da se prepucavamo u vezi ovoga ko je kriv a ko nije nikada necemo naici na odgovor.
Tako da sto se mene tice ja bih zaustavio prepucavanje na ovu situaciju.
Menjam fiću sa kukom za peglicu sa kukom.
Šifra ,,Kuku meni,kuku tebi ''