Neg` mozete vas dvojca to da objasnite ,al u interpretaciji sa bosankom plavusom

Moderator: ace1
Pa nije bas da eksplodira sam od sebe, moras i da ga zapalis. U sustini se ponasa isto kao i TNG, samo sto je vodonik mnogo reaktivniji, pa mu ne treba tacno odredjena koncentracija da bi mogao da gori, vec gori u bilo kojoj koncentraciji.milan_gt piše:..i da eksplodira kad dodje u kontakt sa vazduhom..samo sto su smislili i karbazol za njegovo bezbedno skladistenje transport i koriscenje..
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Procitaosam skoro sve postove i ne mogu da verujem sta ljudi pisu, neki od njih fakultetski obrazovani, sa tehnickih fakulteta. Strasno.mbole piše:Nemogu da ti opisem kako mi ova prica ide na ganglije.
Ajde sto mogu da shvatim politicare da nas palamude uzduz i popreko, to im je u opisu radnog mesta.
Al kad krenu da mi prodaju tehniku za bubrege... malce popizdim!!! Ne dirajte bre!!! Lazite i mazite i varajte u trgovini, politici... to je po definiciji "posteno, pa ko koga..." al tehniku mi ostavite na miru.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Iosis piše:Ali evo neka energija koja je potrebna za dobijanje vodonika iz vode, nastane sagorjevanjem dizela/benzina.
Motor koji trenutno pokreće samo dizel/benzin iskoristi samo 50% goriva, neke sa HHO generatorom iskorištenost goriva bude 90% (ne mora biti idealnih 100%)