Video clipovi
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Re: Video clipovi
[youtube][/youtube]
- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
kakav tekst, umirem
kakav tekst, umirem

'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
- peca
- VIP
- Poruka: 2469
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
- Kontakt:
Do jaja, hahahahahaha
.

milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
03:45
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Boris88
- VIP
- Poruka: 1693
- Član foruma od: nedelja, 11. jan. 2009. u 18:25h
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Ludi rusi.. 

- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Ima li veceg kulera na svetu nego tipa o 7:00 koji galantno prolazi?Pre neko vece se za milimetar izbeglo ovo u vojvode stepe. Napeo neki som (u passatu,a u cemu bi drugom?) iza mene i gura se. Oce da pretekne . I ukaze se njemu prilika (po njegovoj proceni),kad sam ja u autobus ispred mene usporili i stali. On je dovoljno glup da ne shvata da autobus staje da propusti pesaka na prelazu a da nema pprgled od istog tog autobusa i jedva uspva da stane ili je malo zakacio coveka koji je pelazio ulicu. Pri tome, je vrlo bezobrazan i jos on pljuje i vredja covekaumesto da cuti i da se izvinjava,a i retardiran jer je u tom pljuvanju opet izgubio kontrolu i zamalo udario kola u drugom smeru .
Desilo mi se jendom prilikom da sam gledao kako auto u udara pesaka koji je pretrcavao autoput ,bas kod pumpe slap. Mercedes neki,udara ga, prebacuje preko zastitne ograde i bezi. Prezoveo je covek,otvoren prelom noge, vratio sam se posle da vidim sta je bilo jer sam zvao hitnu pomoc i krenuo za meckom i zvao murju. Inace ladno kad lezis tamo u mraku,niko ga ne bi video.
Desilo mi se jendom prilikom da sam gledao kako auto u udara pesaka koji je pretrcavao autoput ,bas kod pumpe slap. Mercedes neki,udara ga, prebacuje preko zastitne ograde i bezi. Prezoveo je covek,otvoren prelom noge, vratio sam se posle da vidim sta je bilo jer sam zvao hitnu pomoc i krenuo za meckom i zvao murju. Inace ladno kad lezis tamo u mraku,niko ga ne bi video.
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Sto se prve situacije tice, treba mu odmah probusiti gume i izlemati ga dok se ne opameti, takvi su samo za batine.
Ovo drugo je veoma tuzno, prvo taj pesak sto uopste pretrcava autoput, drugo taj mamlaz sto ga je udario sto nema trunke savesti da stane i pomogne
Pre neko vece sam imao momenat sa pesacima, negde oko 1 sat nocu sam isao za grad (caletu bilo lose pa isao do dezurne apoteke po lek). Spustim se niz Bubanj potok, idem tako nesto oko 100-105, bio sam umoran pa isao lagano. Nigde nikog ispred mene, vidim u daljini stoji 3-4 pesaka u zaustavnoj traci. Mahinalno dizem nogu sa gasa, i kad sam bio na cirka 80-100m od njih jedan krece da pretrcava... Ja zabo kocnicu ali sam vec u tom momentu spustio na 85-90, pa sam do 50-60 usporio. Sviram, a on se smeje i pretrcava, druga dvojica stoje sa strane isto se smeju. Klinci, mozda malo mladji od mene. Dal hoce da se pokazu pred ortacima ko ce blize autu da pretrci autoput, ne znam, u svakom slucaju ne razumem cemu to
Ovo drugo je veoma tuzno, prvo taj pesak sto uopste pretrcava autoput, drugo taj mamlaz sto ga je udario sto nema trunke savesti da stane i pomogne

Pre neko vece sam imao momenat sa pesacima, negde oko 1 sat nocu sam isao za grad (caletu bilo lose pa isao do dezurne apoteke po lek). Spustim se niz Bubanj potok, idem tako nesto oko 100-105, bio sam umoran pa isao lagano. Nigde nikog ispred mene, vidim u daljini stoji 3-4 pesaka u zaustavnoj traci. Mahinalno dizem nogu sa gasa, i kad sam bio na cirka 80-100m od njih jedan krece da pretrcava... Ja zabo kocnicu ali sam vec u tom momentu spustio na 85-90, pa sam do 50-60 usporio. Sviram, a on se smeje i pretrcava, druga dvojica stoje sa strane isto se smeju. Klinci, mozda malo mladji od mene. Dal hoce da se pokazu pred ortacima ko ce blize autu da pretrci autoput, ne znam, u svakom slucaju ne razumem cemu to

Fiesta!!
-
- Ljubitelj životinja
Glupost ljudska je neogranicena, pogotovo kod tako mladjih osoba.
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h

- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
-
- Ljubitelj životinja
Cedomir Jovanovic na 2:35 ....inace odlican video. Ono sa onom alfom i dodavanjem gasa je klasika. Pisao sma bas to negde ovde, cim das zmigavac i propisno vozis, odmah dodaju gas.
- Vladan
Hvala, nesto sedim kod kuce, pa tako. Evo jos jednog kratkog (naslov je prevara).
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
Subliminalne porukeRS_cabrio piše:Cedomir Jovanovic na 2:35 ....

E, da... i neko nije podesio datum na kameri jer to nikako ne može biti 2007. godina

(OK, a i ne treba biti previše Šerlok, jer i ime fajla 20120424 ukazuje na 24. april 2012

...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X
- Vladan
Ne znam kako se podesava. Nemam uputstvo, a na cvikerima su samo dva dugmeta, bez displeja. Ali, nastavljam da belezim. Sad sam bio 1/2h napolju da odvezem zenu i dete na neki decji rodjendan, i mopedista nije stao na stop, pesak mi prelazi 10m pre pesackog i buni se sto sviram jer pise skola, ...
Ako neko zna kako se setuje datum na ovim cvikerima/ kameri, slobodno nek kaze.
Ako neko zna kako se setuje datum na ovim cvikerima/ kameri, slobodno nek kaze.
-
- Ljubitelj životinja
svojevrmeno sam razmisljao da se napravi sajt gde bi se uploadovali ovakvi snimci.Ali ko ce dzabe danas da radi,malo nezgodno.
- Vladan
Pronasao sam kako se setuje daatum, ovde:
http://shop.omejo.com/newshow.php?id=15
Opisano je za drugi uredjaj, ali funkcionise. Nadam se da ce svi fajlovi od sad biti isspravno stampirani. Probacu i varijantu da se uopste ne vidi datum.
http://shop.omejo.com/newshow.php?id=15
Opisano je za drugi uredjaj, ali funkcionise. Nadam se da ce svi fajlovi od sad biti isspravno stampirani. Probacu i varijantu da se uopste ne vidi datum.
- Reppa
- Poruka: 977
- Član foruma od: sreda, 20. okt. 2010. u 20:03h
- Kontakt:
Uništavanje forda
http://www.polovniautomobili.com/reppa
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
Taurus? I nije neka šteta. 

...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
[youtube][/youtube]
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Vladan
Mozda bi mogao FCS da napravi svoj channel na Youtube-u, ako ima potrebe.RS_cabrio piše:svojevrmeno sam razmisljao da se napravi sajt gde bi se uploadovali ovakvi snimci.Ali ko ce dzabe danas da radi,malo nezgodno.
U to ime, a i da ne bih ovde vise pravio zagusenja, evo linka za moj channel:
http://www.youtube.com/user/VladanMovies/
Ubuduce cu davati samo taj link. Postaviljen je jos jedan filmcic.