Što je u ovoj državi teško moguće...
U nekom praktičnom smislu, ako i staviš te 17-ke, vožnja će ti između ostalog postati i bučnija i auto tvrđi, neudobniji na neravninama. Sa tvojim 1.2 motorom teško ćeš moći da "podivljaš" na putu u toj meri da nešto ektremno brzo upropastiš trap. Znači ako ti je estetika toliko bitna, stavi 17-ke, ako ti je bitna udobnost, ostavi 14-ke ili nađi alu 14-ke ili 15-ke...
Lično sam praktičan čovek pa mi estetika na autu ne znači puno, volim samo da je sve cakum-pakum, i zadovoljan sam. Imam 13-ke čeličare na Eskortu mk6, i udobnost pri vožnji recimo ne može ni da se poredi sa nisko-profilnim 16-kama na mk2 Fokusu karavanu u kom sam se vozio. Na putu NS-ZR moj auto "pliva" dok se u Fokusu čuje lupanje pri svakoj neravnini, a ima ih. Sam čovek koji me vozio u Fokusu nešto kasnije se vozio samnom na istom putu, priznao je da je u mom Eskortu prijatnija vožnja, upravo zbog guma (ovde je reč isključivo o subjektivnim osećajima udobnosti pri vožnji, ne poredim dva automobila).
Na svoj Eskort bih stavio felne 14-ke, ali iz čisto praktičnih razloga: gume 13-ke se polako proređuju na tržištu, al o tom kad finansije dozvole...

Ne moze se reci da si vozio dobar auto dok nisi seo u Ford...