Ford fokus 1.8TDCI ghia
-
- Poruka: 1
- Član foruma od: subota, 14. apr. 2012. u 21:43h
- Kontakt:
Ford fokus 1.8TDCI ghia
Zdravo narode da li neko moze da mi kaze sta da radim sa autom (FOrd fokus 1.8tdci 85kw)pusi na auspuh dok je hladan a kada se ugreje dosta- dosta manje ? HVALA UNAPRED.
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9942
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
Re: Ford fokus 1.8TDCI ghia
prvo se predstavi po pravilima foruma pa onda sledi pomoc
( jel ovako bolje?)
( jel ovako bolje?)

Poslednja izmena: macaneli, na dan subota, 14. apr. 2012. u 22:11h. Ukupno izmenjeno 1 put.
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
- m_peki
- Poruka: 561
- Član foruma od: nedelja, 6. sep. 2009. u 15:01h
Auuu al si mu odgovorio.
@ Goran Kraljevo - Probaj da ispostujes pravila foruma jer postoje iz vise razloga na ovom kao i na svim ostalim forumima. Nakon toga ces sigurno i odgovor dobiti.
@ Goran Kraljevo - Probaj da ispostujes pravila foruma jer postoje iz vise razloga na ovom kao i na svim ostalim forumima. Nakon toga ces sigurno i odgovor dobiti.
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Ok, može to i malo suptilnije...
Gorane, znam da je očigledno, ali ispoštuj proceduru... Dakle nova tema, napravi predstavljanje kao i svi ostali, pa ćemo ovu temu da otključamo i premestimo tamo gde treba da ide.
Gorane, znam da je očigledno, ali ispoštuj proceduru... Dakle nova tema, napravi predstavljanje kao i svi ostali, pa ćemo ovu temu da otključamo i premestimo tamo gde treba da ide.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin