Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
fancy
Poruka: 2265
Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
Kontakt:

Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Poruka od fancy » subota, 7. apr. 2012. u 10:51h

Možda pali u Marburgu, ali ne ovde.

Ako ne uplatiš kaznu od 5000 (znam čoveka, moj tast se zajebavao kad je primio kaznu za žutu traku uz "ko ih jebe, neću da im platim") na vreme stigne ti kazna za neuplaćivanje na vreme od 11,000. Tako da ukupno platiš 16,000. To je platio pošto su ga plavci posetili na gajbi... Kud ga nisu odveli... :punnish:
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X

shakal_86
Poruka: 437
Član foruma od: petak, 6. jan. 2012. u 10:01h

Poruka od shakal_86 » subota, 7. apr. 2012. u 10:56h

Ne u marburgu ovde ne pali nista pricam za srbiju znam iz iskustva i ja sam tako radeo.
Glupo bi mu bilo da mu dajem savete vezano za drugu drzavu i za drugi zakon.
A prvi put cujem da ti dodaju kamatu na kaznu????
Pa nije to banka vec policija :D
Menjam fiću sa kukom za peglicu sa kukom.
Šifra ,,Kuku meni,kuku tebi ''

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Poruka od RS_cabrio » subota, 7. apr. 2012. u 11:04h

ne znam kako je ovo stiglo,do sada niisma placao za mnogo ozbilnije stvari,u stvari, nisma ih ni uzimao ni podizao,sve zastarilo.Ovo prvi put vidim,doneo neki gej iz suda ,sav srećan što je uručio na vrata.

milan_gt
Poruka: 11707
Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h

Poruka od milan_gt » subota, 7. apr. 2012. u 11:10h

izvadi ti lepo listing za svoj broj i ako se vreme ne poklapa ispusili su..

shakal_86
Poruka: 437
Član foruma od: petak, 6. jan. 2012. u 10:01h

Poruka od shakal_86 » subota, 7. apr. 2012. u 11:18h

Kao sto kaze milan a sad oni mogu da kazu da si koristio drugi telefon a ti im lepo kazes dokazite. :D
Menjam fiću sa kukom za peglicu sa kukom.
Šifra ,,Kuku meni,kuku tebi ''

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Poruka od RS_cabrio » subota, 7. apr. 2012. u 12:02h

ma ja jesma pricao , nego ne bi da platim :)

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » subota, 7. apr. 2012. u 14:27h

Pa onda nemj, idi u zatvor. lol
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

Loyale
Poruka: 359
Član foruma od: sreda, 22. feb. 2012. u 19:37h

Poruka od Loyale » subota, 7. apr. 2012. u 16:00h

milan_gt piše:iiiidemo..situacija od malopre..

mene i druga..dva mondea x 200km/h vataju panduri..

magistralni put, ja stao pored puta da obrisem farove..drug me u zadnjem momentu prepozna i svirne..ja krenem kad on se vraca po mene da vidi sta je, sve ok i ja ga sacekam da se obrne za mnom..a iza neki nam auto blicao (panduri, a tad nismo znali) pustim ga ispred mene i sta bi drugo radila dva vozaca sa dva identicna auta..pogodili ste-potrkaju se :D

panduri iza nestanu u daljini..mi ga gazimo preko 200 na metar jedan od drugog..preticemo neku dvoicu i zakacimo punu liniju vracajuci se u nasu traku..posle toga skrecemo na sporedni put da popricamo..posle 5 min panduri se pod rotacijama vracaju iz suprotnog smera sa pricom 'mi vas jurili' a mi u cudu..kazu mora da ste pretekli na punoj liniji a nisu nas videli jer put Uzice-Zlatibor je pun brzih nepreglednih krivina a mi isli uglavnom oko 200..

napisase nam dva pandura u kolima dva identicna zapisnika da smo preticali na punoj..

i ja i drug smo zvali koga treba za sredjivanje ali ili nam oboici ne pisu ili pisu..sad kad se to vodi odvojeno napravicemo nesto al je nezgodno sto je napisano..i sreca sto se to tek zavodi u pon a do tad ce, nadam se, zapisnik nestati..
Nadas se da ce zapisnik nestati?
Nista licno,da si mi rodjeni brat isto bih ti rekao.
Nadam se da nece nestati i da cete obojica ostati bez dozvole bar po 6 meseci jer zbog takvih se desavaju nesrece po putevima a ja kad krenem sa detetom na Zlatibor treba da razmisljam hoce li mi u susret naleteti dve kamikaze koje se trkaju.

milan_gt

Poruka od milan_gt » subota, 7. apr. 2012. u 16:10h

uh uh..nadao sam se takvom odgovoru..ove dve kamikaze ne ulaze namerno u rizicne situacije..a da voze brzo to stoji..

Loyale

Poruka od Loyale » subota, 7. apr. 2012. u 17:09h

Ma sve ja to razumem i dobro je i lepo sve to dok se ne desi neko zlo.
Imao sam i ja takvu situaciju da sam se trkao sa 200+ i jedva sam se uvukao u svoju traku nakon sto sam obisao kolonu od 10ak auta a u susret mi je isao kamion.Da stvar bude jos crnja u kolima samnom su bili rodjena sestra i rodjeni brat koji je tada imao 10god.Zamisli kaku bi tragediju napravio mojim roditeljima da sam se zalepio u taj kamion? U koloni koju sam preticao bili su bas moji roditelji jer smo zajedno bili na nekom krstenju pa su oni krenuli ranije svojim kolima a brat i sestra su bili samnom u Porscheu.Kada smo stigli,cale i keva su hteli da me obese,kamenuju i spale na lomaci jer su sve to gledali i doziveli stres posle kojeg mesec dana nisu mogli normalno da spavaju.
Ovo kazem da vidis da ni ja nisam nevinasce po pitanju voznje ali veruj mi da bih voleo da su mi tad oduzeli i auto i dozvolu pa da mi ne padne na pamet vise takva glupost.
Ako hoces da se trkas sa nekim,iznajmite NAVAK jedan dan pa divljajte dok vam gume ne spadnu sa felni a nas pustite da se bezbedno vozimo u javnom saobracaju.

milan_gt

Poruka od milan_gt » subota, 7. apr. 2012. u 17:30h

stvarno niko drugi nije bio ugrozen nasom voznjom..niti je to praksa kod mene/nas..kazem ti preticali smo iskljucivo na dozvoljenom..

Loyale

Poruka od Loyale » subota, 7. apr. 2012. u 21:26h

Ugrozio si sebe i svoju porodicu koja te voli,zar ti to nije dovoljno?
Nego,da smo mi zivi i zdravi :beer:

Vladan
Poruka: 1529
Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h

Poruka od Vladan » nedelja, 8. apr. 2012. u 16:46h

Jutros, na lokalnom putu, paralelno sa autoputem, nadomak Lapova, zaustavi me policija, kao
.... ne radi Vam jedno svetlo... nemoguce, promenio sam pre neki dan.... odmakne se ,pogleda.... da rade oba ali svetle razlicito, ... to je jedna nova jedna stara sijalica.... dobro, dovidjenja, sredite to.
A ustvari, mislim, tako su namesteni fabricki da bacaju asimetricno, da manje smeta onom iz suprotne trake sto dolazi.

milan_gt

Poruka od milan_gt » nedelja, 8. apr. 2012. u 16:52h

da nisi uzeo onu od 24v? :)

Vladan

Poruka od Vladan » nedelja, 8. apr. 2012. u 21:06h

Ja se uplasio da ce zbog brzine, posto sam ubrzao na 70-80 ciim je bio znak "izlazak iz naseljenog mesta", ili bese "naselja", a prestanak ogranicenja od 50 je tek 100tinak m kasnije, ali eto, dobro se zavrsilo.

Pančevac
Poruka: 1295
Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h

Poruka od Pančevac » nedelja, 8. apr. 2012. u 21:38h

...da ne citiram neke od gore navedenih postova... :lele: :zuti:
MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x

Vladan

Poruka od Vladan » nedelja, 8. apr. 2012. u 22:17h

od znaka naselje do znaka izlazak, one siluete zgrada, vozio sam u ogranicenju. Kad nije naselje nije ni ograniceno na 50, osim znakom.

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » ponedeljak, 9. apr. 2012. u 00:30h

Mene su prošlu noć zaustavljali tri puta radi alkotesta, po principu da zaustavljaju sve redom iz oba smera i onda sa strane u red na čekanje, zaustavio bi me i četvrti nego nagazio čim sam ga video da bih mu prošao iza ledja. Neka nova akcija izgleda...
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

mbole
Poruka: 14969
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » ponedeljak, 9. apr. 2012. u 02:47h

Skoro bese pricasmo o tome kako je "redovna kontorola" malo prevazidjena kategorija :)

Milane, jedno od klasicnih vadjenja za preticanje na punoj je da je onaj koga si preticao dodavao gas dok si ga preticao. Usled toga, iako si ti pravilno procenio da imas mesta da ga preteknes dok je puna linija, to nisi mogao to da izvedes a da ne zakacis i punu liniju, pri cemu ti nisi obavezan da pretpostavis da ce neko krsiti propise (a ubrzavanje dok te neko pretice spada medju najteze prekrsaje).
Ovo naravno vazi samo ako nisi potpisao zpisnik (a mislim da si dovoljno pametan da to ne uradis). Insistiraj na suocenju (u 99% slucajeva ne dodju, i samim tim se prijava odbacuje), a i ako dodju provociraj ih da li su oni bas videli gde i u kojoj krivini si ti to pretekao na punoj liniji. Posto poznajes put, teraj do kraja ako i oni budu terali, trazi da kaze na kojoj je otprilike bio udaljenosti od tebe kad si to radio, i tvrdi da nije moguce da te uoci na toj razdaljini kad je krivina pod ovim ili onim uglom... bla bla... zasto niste upalili rotaciju i sirenu tada nego 5km dalje....

Da se razumemo, ne opravdavam takvu voznju, al odbrana pred sudom je nesto sasvim 10-to. Imas pravo da se branis svim sredstvima, pa cak imas pravo i da lazes (samo kada si okrivljeni, ne i kada si svedok).
Djak pesak :)

Talladega_500
Yankee
Poruka: 14194
Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 9. apr. 2012. u 02:57h

Kad sam bio prosle sedmice u Beogradu, zaustave me panduri na Ibarskoj, redovna kontrola. I zapane me bas neki stari pandur.
I krene da me smara oko internacionalne vozacke. Bukvalno sam proveo 45 minuta objasnjavajuci mu i prevodeci mu svaku rec u internacionalnoj vozackoj, po kojoj ja imam pravo da vozim vozila tezine do 8.5 tona.
Ali ne, on je zapeo da pecat "AAA" po kojem veruje da ja smem da vozim vozilo tezine samo do 400 kg (valjda, ili kako to vec ide kod nas, ovde u Americi nema toga). I milion puta mu ponavljam da to "AAA" nije klasa vozacke vec se tako zove agencija koja izdaje internacionalne vozacke.
I tako me je smarao dobrih 45 minuta (a nije trazio ni Americku vozacku ni pasos sto je trebao da uradi) i na kraju kao "Ajde vozi, ali sledeci put pripazi na to" ...
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.

“Normal" is just a setting on your dryer.

mbole
Poruka: 14969
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » ponedeljak, 9. apr. 2012. u 03:14h

Broj znacke i prijava odeljenju za kontorolu zakonitositi:
http://prezentacije.mup.gov.rs/upravapo ... enje/4.htm
Djak pesak :)

milan_gt

Poruka od milan_gt » ponedeljak, 9. apr. 2012. u 08:51h

hvala bole..stavili su u zapisniku da sam preticao vozilo marke golf CG tabli bez broja i policajac mi je rekao juce da ce svedociti sta god budem rekao ako to dodje do suda..tako da imam neke sanse.. :)

sent from white land..

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » ponedeljak, 9. apr. 2012. u 09:32h

Talladega, smarao te zato što je vidio da si došao iz Amerike, pa računa pun si para, uletit ćeš mu sa 50-100€ da te pusti.
Svaka čast na istrajnosti, ne daj im ni dinara! thumbsuph
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

Talladega_500
Yankee
Poruka: 14194
Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h

Poruka od Talladega_500 » ponedeljak, 9. apr. 2012. u 15:40h

Nema sanse da bi mu ista platio samo zato sto je pandur nepismeni seljak.

Sa druge strane, kada sam isao za Hrvatsku zaustavili su me da sam prestizao na punoj liniji (nije bila puna kad sam krenuo prestizati, bio neki spor kamion ispred mene, a vozio sam 60 km/h gde je organicenje 100 km/h u momentu prestizanja). Tad je bio neki mladji pandur i znao je bas sve, ukljucujuci i koje dokumente da trazi. $20 resilo sve. :D
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.

“Normal" is just a setting on your dryer.

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » ponedeljak, 9. apr. 2012. u 16:23h

Ma pismeniji je taj i od tebe i od mene, a i pametniji, samo što se pravi grbav, ne bili te smorio i ti odreagovao u fazonu:
E prijatelju, ajde da mi više tu ne razglabamo, evo tebi 50$, pa da ja idem. sign0023

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“