Igra World of Tanks
- miske17
- Poruka: 278
- Član foruma od: sreda, 18. maj 2011. u 18:32h
- Wellisha
-
- Poruka: 499
- Član foruma od: utorak, 9. nov. 2010. u 17:49h
Re: Igra World of Tanks
..moj nik-name je isti kao i ovde pa i vi izbacite svoje da se znamo i tamo !
..još se i rimuje, hi,hi !

..prdnuh u čabar sa mirisom benzina i zadnjom vučom pa sada čađavim sa minivenom 

- bossko77
- Poruka: 1378
- Član foruma od: petak, 13. feb. 2009. u 01:44h
i ja digao ruke od trazenja igraca na forumu...inace ja sam jedino na wot-u redovan...u klan drugi ne mogu jer imam svoj...
ko hoce nek se javi da igramo..

ko hoce nek se javi da igramo..

- Turbo Force
- Rostilj majstor
- Poruka: 386
- Član foruma od: sreda, 15. okt. 2008. u 16:14h
I moj nik je isti kao ovde samo je spojen.
Ne znam da li mozemo da igramo kao neki patoon ili u ceti zajedno iako smo u drugim klubovima.
Ne znam da li mozemo da igramo kao neki patoon ili u ceti zajedno iako smo u drugim klubovima.
- lasto
- Poruka: 336
- Član foruma od: sreda, 20. okt. 2010. u 18:06h

imam preko 7000 bitaka, a u "bratskom" klanu sam BAN. Dođem povremeno i na otvoreni bench kanal.
ma, igra je zaraza teška, sve ono što ste maštali kao klinci igrajući se po podu sa raznim borbenim sredstvima (nije bilo računara), sada je online i vrvi od ljudi..
možemo povremeno zajedno do T30. meni fali još 25k expa.
potražiću te posle 2200, ako budeš na liniji.
ma može da se igra tim company (max 15 igrača, navatati i 12 raspoloženih je muka), plotun (max 3 igrača)
napomena,
skidajte igru sa torenta, link je pored ovog redovnog downloada, nekako nikada nema problema sa instalacijom. Zbog čega je tako, ne znam.
- Turbo Force
- Rostilj majstor
Meni za t30 fali 90000XP ali bice teze nabaviti srebro za kupovinu.
- bossko77
moze bez problrema ..poslacu ti zahtev kad te vidim..Turbo Force piše:I moj nik je isti kao ovde samo je spojen.

- Wellisha
-
- Poruka: 499
- Član foruma od: utorak, 9. nov. 2010. u 17:49h
..ma svaka vam čast ja sam početnik za vas.

..prdnuh u čabar sa mirisom benzina i zadnjom vučom pa sada čađavim sa minivenom 

- Turbo Force
- Rostilj majstor
Jedan lik iz klana bukvalno istrazio sve tenkove, fale mu samo tri tenka valjda zadnja USA arty, zadnji ruski TD i zadnji Fracnuski teski tenk, sve usvemu oko 500000xp i ima sve istrazene tenkove.
- bossko77
uf..pa taj stvarno nema pametnia posla..,..ja u sustini sa cime sam igrao u beti igram i sad...ja od svaba nemam nista otvoreno..

- Turbo Force
- Rostilj majstor
Video sa sta imas, samo TD i medium. Ne znam koliko volis sto si komadant ali malo vas ima da bi uradili nesto ozbiljno u CW a nama fale ozbiljni igraci posto je polovina otvorila svoje klanove u nadi da ce nesto uraditi jer smo bili deseti u svetu sa teritorijama a zlato je samo nadolazilo. Za sad drzimo Iceland ali kako imamo malo ozbiljnih igraca tesko je siriti se.
- bossko77
Ma svi smo mi bili u nekim klanovima i stalno su nas smarali ..a sto je najgore uvek su postavjali neke indijance da igraju CW ,a ne one koji znaju..konkretno SLF...tako da smo mi napravili klan iz zezanja..tu si mi sve drugovi i rodbina..i mozda par njih koje ne znam..tako da nam uopste nije interesantno da prelazimo u neki klan..mi igramo kad hocemo i bez obaveza.. 

- Turbo Force
- Rostilj majstor
U Benhu je opusteno, niko nikoga netera da igra, jedino sto ima utreniran tim koji zna taktike i de se ko postavlja ali desi se da neki put nema igraca za CW pa ubace mene sa T9, cak su ubacili lika koji je vozio KV. Ipak vas ima malo i jedino mozete da igrate random bitke.
- bossko77
Ma ok..u sustini mi nismo ni zagrizli bas mnogo za CW bitke..retko kad nas je i vise od troje u isto vreme.. 

- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Igrao sam malo tu igru. Ispočetka mi je bila zanimljiva. Ali sada sve manje zanimljiva, a više iritanta. Opasno razmišljam o delete forever that shit!
Ipočetka je bilo super, jeste da su me tukli, ali sam se upraksao pa sam i ja počeo da tučem.
Kupio sam SU-18 SPG, nišanio, pogađao, nekada i promašim itd. Uvjek sam pogađao ako pustim da se onaj krug skupi, osim ako se on ne mrde. Sada, ako se sukupi, a meta se ne mrda u 90% slučajeva granata pogodi pored. Preostalih 10%, 9% pogodi, ali ne skine ni jedan jedini jebeni postotak energije, a onih 1% pogodi i skine nešto jadno. Ako se meta pomjeri, onda granata pogađa baš to mjesto gdje bio.
Takođe ista stvar i sa tenkovima, gdje god ga gađao, uglavnom ne skine mu ništa energije ili bude rikošet.
Najviše pi*dim kada ga ja tučem i skinem mu na 10-15% energije i onda ga neko drugi uništi, a ja dobijem manje exp i kredita.
Plus što se često desi da igram s idiotima.
Ipočetka je bilo super, jeste da su me tukli, ali sam se upraksao pa sam i ja počeo da tučem.

Kupio sam SU-18 SPG, nišanio, pogađao, nekada i promašim itd. Uvjek sam pogađao ako pustim da se onaj krug skupi, osim ako se on ne mrde. Sada, ako se sukupi, a meta se ne mrda u 90% slučajeva granata pogodi pored. Preostalih 10%, 9% pogodi, ali ne skine ni jedan jedini jebeni postotak energije, a onih 1% pogodi i skine nešto jadno. Ako se meta pomjeri, onda granata pogađa baš to mjesto gdje bio.
Takođe ista stvar i sa tenkovima, gdje god ga gađao, uglavnom ne skine mu ništa energije ili bude rikošet.
Najviše pi*dim kada ga ja tučem i skinem mu na 10-15% energije i onda ga neko drugi uništi, a ja dobijem manje exp i kredita.
Plus što se često desi da igram s idiotima.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Turbo Force
- Rostilj majstor
Nisi ti osetio zlato, meni su dali neke kodove pa sam dobio oko 1000 golda i sa njim sam kupovao premium nalog i za cas istrazio i kupio T34 i T30, jer dobijas vise XP i srebra i mislim da te igra ubacuje da igras sa normalnim igracima koji verovatno imaju premijum nalog i samim tim brze napredujes. Sto se tice rikoseta moras da znas de se koji tenk probija pogotovu za one jace, ako ne znas imas da skines mod koji ubacis u folder od igre i u toku igre ti izbaci nacrtano na tenku gde da gadjas kriticne delove tenka ili da mu ubijes nekog od posade, naravno ako je mesto koje gadjas pod nekim tupim uglom a tebi slab top neces ga probiti i svakom slucaju. Ako igras samo sa arty vrovatno ti ponestaje novca pa onda moras sa nekim tenkicem da zaradjujes i tu se nerviras kao ja jer je municija i popravka skupa, za to ti treba neki premium tenk koji dosta zaradjuje a malo kosta popravka i municija i naravno takav tenk se kupuje samo za zlato koje se kupuje za kes ili kao u mom slucaju sa zadnjim pecom 0.7.2 stari T34 je postao premijum i dovoljno je bilo imati ga u garzi i sad su mi muke sa zaradom novca okoncane.
Naj bolje bi ti bilo kad bi kupio zlato sa nekom internet karticom ili mozes mobilnim 064(mozda i fiksnim) stim sto te onda paket od 1500 golda koji kosta 7e izasao oko 1400din jer je minut 99din a treba da linija bude otvorena nekih 14 ipo minuta tako da moras imati makar 1500 din na racunu jer hoce da pukne veza pa onda ponovo okrenes broj opet ukucas broj nerudzbenice i kad ti kazu da je transakcija gotova onda za neki sat dobijas zlato na racunu, samo pazi kako trosis jer imaju specijali krajem svake nedelje gde je sve upola jeftinije. Ja sam premijum nalog ukljucivao po jedan dan i taj dan igram bez prestanka da iskoristim sto vise, maksimalno sto sam uspeo za dan da uzmem je oko 60000XP i oko 1000000 srebra.
Naj bolje bi ti bilo kad bi kupio zlato sa nekom internet karticom ili mozes mobilnim 064(mozda i fiksnim) stim sto te onda paket od 1500 golda koji kosta 7e izasao oko 1400din jer je minut 99din a treba da linija bude otvorena nekih 14 ipo minuta tako da moras imati makar 1500 din na racunu jer hoce da pukne veza pa onda ponovo okrenes broj opet ukucas broj nerudzbenice i kad ti kazu da je transakcija gotova onda za neki sat dobijas zlato na racunu, samo pazi kako trosis jer imaju specijali krajem svake nedelje gde je sve upola jeftinije. Ja sam premijum nalog ukljucivao po jedan dan i taj dan igram bez prestanka da iskoristim sto vise, maksimalno sto sam uspeo za dan da uzmem je oko 60000XP i oko 1000000 srebra.
- Iosis
- VIP
Igrao sam sa svim vrstama tenkova jednako. Dok čekam da završi jedna bitka igram sa nekim drugim tenkom.
Eno sinoć igram sa BT-7, gađam u gusjenice onaj američki tenk što bude na početku koji mi je na 30 m i ništa. A meni često sjebu gusjenice.
Takođe neke sam gađao u motor i ništa, samo kaže penetracija, a ne skine mu ništa energije, mene tako sinoć uništi, a drugi put mi uništi motor totalno.
Ajde što gubim od jačih tenkova, ali stvarno iritira kada gubim protiv tenova u istoj klasi ili još gore onih ispod moje klase.
Možda sam i ja smotan, ne znam, ali kada sam počeo igrati artiljerija je pogađala precizno, a sada više fula nego što pogađa.
Eno sinoć igram sa BT-7, gađam u gusjenice onaj američki tenk što bude na početku koji mi je na 30 m i ništa. A meni često sjebu gusjenice.
Takođe neke sam gađao u motor i ništa, samo kaže penetracija, a ne skine mu ništa energije, mene tako sinoć uništi, a drugi put mi uništi motor totalno.
Ajde što gubim od jačih tenkova, ali stvarno iritira kada gubim protiv tenova u istoj klasi ili još gore onih ispod moje klase.
Možda sam i ja smotan, ne znam, ali kada sam počeo igrati artiljerija je pogađala precizno, a sada više fula nego što pogađa.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
moras vezbati penetraciju.. 
sent from white land..

sent from white land..
- Turbo Force
- Rostilj majstor
@ milan_gt: Ne zajebavaj ovo je ozbiljna stvar, bolje postavljaj one slike u onu temu. 
Neznam sta da ti kazem, i meni se desavalo sa T110 da busim T34 da bude penetracija bez gubitka HP mada ja vise mislim da je to neki bug u igri koji ce verovatno ispraviti. Te tenkove sto teras imaju armor ko papir i topove koji ne vrede q ako posada nije na 100% sve dok ne dodjes do nekog tir5 tenka kao sto je SU8, KV, T-34-85. Jedino de mozes da zaradis je sa tir5 i nekim tir6 tenkovima jer je municja i popravka tenka dzabe i njih nemoj da prodajes. Ja sam muku video sa T29 jer sam stalno bio na 0 sa parama a istrazio sam T32, dok mi nisu rekli da kupim tir5 tenk i da sa njim zaradim pare da bi kupio t32.

Neznam sta da ti kazem, i meni se desavalo sa T110 da busim T34 da bude penetracija bez gubitka HP mada ja vise mislim da je to neki bug u igri koji ce verovatno ispraviti. Te tenkove sto teras imaju armor ko papir i topove koji ne vrede q ako posada nije na 100% sve dok ne dodjes do nekog tir5 tenka kao sto je SU8, KV, T-34-85. Jedino de mozes da zaradis je sa tir5 i nekim tir6 tenkovima jer je municja i popravka tenka dzabe i njih nemoj da prodajes. Ja sam muku video sa T29 jer sam stalno bio na 0 sa parama a istrazio sam T32, dok mi nisu rekli da kupim tir5 tenk i da sa njim zaradim pare da bi kupio t32.
Poslednja izmena: Turbo Force, na dan utorak, 3. apr. 2012. u 20:21h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- Iosis
- VIP
Sa parama još uvjek nemam problema, dovoljno zaradim. 

- Sharpshooter
- Poruka: 5111
- Član foruma od: četvrtak, 3. dec. 2009. u 09:09h
He, he, baš sam se pitao kada će tema o ovoj igri da osvane i na ovom forumu. Ja tenkiće (popularni WoT) igram još od closed beta ere, počeo sam negde u jun/jul-u 2010 god. Ako se sabere beta i full igra imam negde oko 10.000 partija, što gledajući period u kome su one naigrane ispada da nisam strasni zaluđenik za tenkiće
Sada igram onako rekreativno + mi je istekao nalog pa taman malo da se uželim igre.
Nick u igri: Rzuza
P.S. Član Bench klana od osnivanja +/- koji dan

Sada igram onako rekreativno + mi je istekao nalog pa taman malo da se uželim igre.
Nick u igri: Rzuza
P.S. Član Bench klana od osnivanja +/- koji dan

2021 - ....... BMW i3 --- 170 električnih konjića
2020 - ....... Mazda 3 MPS --- 260ks
2015 - 2020 Ford Focus ST 225 --- 265ks
2017 - 2018 BMW 120i --- 170ks
2009 - 2017 Ford SportKa --- 110ks
- Turbo Force
- Rostilj majstor
Ti si dan pre mene prijavljen u benchu a i dalje si regrut, mogo bi malo da se aktiviras da nabacis IS7 i da nam pomognes u CW-u. Budi malo aktivniji i trazi kasnije malo golda iz klanske kase da bi izgrindao sedmicu, ja sam bar tako uradio cak su mi dali kodove da bi izgrindo T30 a sad kao zamenu za T30 sam dobio T110, a kolko vidim imas bolju statistiku od mene.
- Sharpshooter
- Poruka: 5111
- Član foruma od: četvrtak, 3. dec. 2009. u 09:09h
Ma u beti sam imao baš do jaja statistiku, ali to se zove zamor materijala. Sada me extra mrzi da grindam Tier 9 i 10 tenkove (ponovo), ali baš. U Beti sam imao IS7, T54, Object itd, ali sada imam samo E50 (u full-u) od top tier tenkova. Što se golda tiče uplatiću premium kada mi se bude igralo za koji mesec. Bolje da gold iz kase daju nekome ko stvarno igra. Jedino što bi sada izgrindao je Patton. Baš mi leži onaj T20 do jaja, možda zato što imaTurbo Force piše:Ti si dan pre mene prijavljen u benchu a i dalje si regrut, mogo bi malo da se aktiviras da nabacis IS7 i da nam pomognes u CW-u. Budi malo aktivniji i trazi kasnije malo golda iz klanske kase da bi izgrindao sedmicu, ja sam bar tako uradio cak su mi dali kodove da bi izgrindo T30 a sad kao zamenu za T30 sam dobio T110, a kolko vidim imas bolju statistiku od mene.

Nego, da li neko igra project C.A.R.S.? To više odgovara ovom forumu.
http://www.wmdportal.com/projects/cars/
2021 - ....... BMW i3 --- 170 električnih konjića
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Ja sam kupio graficku u planu da to skidam redovno kako izlaze novi release-ovi, ali sam odustao na kraju posto sam ipak odlucio da imam kakav-takav zivot
(tj posle mesec dana prodao graficku)
Igra je bolesna, bice to najbolja simulacija ikada. Ko hoce fotorealisticnost, tesko ce naci nesto bolje od toga. Planiram kad izadje finalna verzija da je kupim i igram, valjda ce do tad stici i noviji komp

Igra je bolesna, bice to najbolja simulacija ikada. Ko hoce fotorealisticnost, tesko ce naci nesto bolje od toga. Planiram kad izadje finalna verzija da je kupim i igram, valjda ce do tad stici i noviji komp

Fiesta!!
- Turbo Force
- Rostilj majstor
Treba da izgrindas taj T32 i da uzmes lepo T103 da vidis sta je zvrk a tek T110 koji bije sve redom
. Ako mozes od nekog da probas T110 ima odma da se navadis na igru.