ako navatas tehnicki koji ce ti upisati da je 2.0 isplati se.jes falsifikovanje , al radi se tozabranjeni piše:prvi put pisem ovde,pa me zanima vase misljenje o ford mondeu 2.5 v6 185kw ghia,da li to vredi sredjivati ili je bolje staviti ga u oglas?
RS_cabrio piše:Moj dru ga vozi, sad je bio kod mene,da mi pokaze kako ga je ispolirao,a dok smo pricali,posrala se ptica (ili više njih), preko sveže ispoliranog gepeka.
O boze...kakav glupander...7.590? Eura? Krompira? Nemam zivaca, ali trebalo bi da ga zovnem i ponudim 3800 da vidim kakvu cupri ima ljakse...
Jedini??? Skoro svima je Mk1 mnogo lepsi i bolji.RS_cabrio piše:Dal sam jedini ovde kome je Mk1 lepši?
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Kad bi sve sto je naveo bilo tacno, nema daljih ulaganja bar 5 god., i ako je novi najjeftiniji Focus 12500, koja bi bila realna cena za ovakav auto?popovicvl piše:O boze...kakav glupander...7.590? Eura? Krompira? Nemam zivaca, ali trebalo bi da ga zovnem i ponudim 3800 da vidim kakvu cupri ima ljakse...
dajem bubreg da je tako!milan_gt piše:jesi siguran..
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Ima racunica. Cena u Srbiji za Focus 2.0TDCI je 5500-6500 Eura za 2006. godiste...znaci probio je cenu za 1500 Eura, a posto je auto budzevina opasna, pada mu cena za bar 500 Eura. Zna ce kako treba da izgleda originalan Focus, Mondeo, Fiesta ili bilo koji drugi model auta.Vladan piše:Kad bi sve sto je naveo bilo tacno, nema daljih ulaganja bar 5 god., i ako je novi najjeftiniji Focus 12500, koja bi bila realna cena za ovakav auto?
Kapiram da cenu formira trziste, ali ipak, postoji li neka "empirijska formula" za odredjivanje?