Jok, imao sam goru situaciju: Ako si pogledao video moj gore, ova mačka sa avatara , kada se našla zarobljena i saterana u kola. nija znala gde će. Lepo ja sednem sa njom da se malo provozamo ,tj da je deportujem što je dalje moguće i odem tako da je izbacim daleko od dvorišta. I parkiram se i izađem da joj otvorim vrata,ali ništa ne izlazi napolje...počnem da je tražim po kolima da je uplašim da izađe,ali ništa. Mačka nestala. Nezgodno je malo da se zavlačiš jer ako je besna, može da te izgrebe ali ipak krenem da je tražim po kolima. Mačke nigde,a na snimku gore se vidi da je bila unutra kad sam krenuo. nestala je u vožnji.
http://beocoon.com/krov/nema/
Krenem da premotavam film i uopšte mi nije jasno gde je nestala i šta je to toliko bušno na kolima da mačka izadje. Onda pomislim da su ovi iz forda kreteni i da cu da im pisem i kazem da im kola nedihtuju. Zatim premotavam dal je neka fora sa cabriom da ima neku rupu drugaciju konstrukcijski,ali mi nista ne pada na pamet.(posto sam već imao situacije da sam ostajao bez struje pa placao cigane da se uvuku nazad kroz neki otvor iz gepeka)
Teška situacija, razne stvari ti prolaze kroz glavu. Pomislio sam da je umrla od stresa i buke auspuha i da će leš krenuti da mi truli a neću znati gde je te sam se brzo pokajao sto sam se našao u ovoj situaciji.Ali nije bilo to.....video ispod je loš,ali je snimak situacije (okrenut je video,izgubi zvuk kada ga rotiram, pa puštam ovako). Vratio sam se kući i zvao druga u pomoć da nađe gde je mačka izašla . I drug traži i vrisne u jednom trenutku, napipao je mačku. Mačka je povukla oplatu krova sa unutrašnje strane , pocepala je i ušla u krov ! Iskusno. E sad, dobro je da je drug našao inače bi ja otvorio krov i zgnječio je jer je tu mehanizam za zatvaranje. Pokušavali smo 20 minuta da je isteramo,ali je samo gurnula guzicu i to je to, ne mrda ni kad je džaramo motkama. Uplašila se valjda i ukočila od straha.
VIDEO :
http://beocoon.com/krov/
Sledeće što smo uradili jeste da pošto nismo uspeli silom,odlučili smo lukavstvom i odvezemo se u zvezdarsku šumu jer tamo nema buke i kola , sa ciljem da parkiramo kola i sklonimo se dok se maca ne opusti (kako ovo zvuči

). Naišli smo na ljude koji peku roštilj što se učinilo kao pun pogodak da se namami na miris hrane....al ne lezi vraže. Ništa. Dosta je trajalo, najgore je bila neizvesnost dal je od straha vršila nuždu pošto to nema šanse da očistim i mogo bi da se ubijem da je tamo nešto uradila.
Neko od ljudi koji su gledali šta radimo, je bio ljubitlj mačaka i uspeo je da ne nahvata i izvuče odatle.Ostavili smo je u šumi i pobegli glavom bez obzira.