Ceka tebe Dandzo jos iznenadjenja sa ovim Fokusom samo da cika Dragi uzme cekic u ruke ..inace ide dobro, vozio sam isti takav Fokus i bukvalno se isto ponasao, pa sve mislim to je to, kada mu se vrati elasticnost u nize obrtaje bice odlicno..
jbg ne mogu nikako da nadjem vremena da slikam juce sam hteo sa cedom to da odradimo ali se nismo iskombinovali kad radim preko celog dana i kad dodjem kuci nije mi do slikanja pretarano
Heheheh. Sad je auto postao zver!!! Znaci povlacinkd 1200rpm i lepi do 4500 xD. Auto prosto trazi da se ocepi papucica gasa .
Opruge sam zamenio sa bojanom i nisam dobio skoro nista na visini samo mi se auto omeksao. Sutra kad seenem za comp ce biti par slika .
Ociscena geometrija na turbini ,zatvoren EGR,katalizatora nije ni bilo posto ga je macaneli izduvo od lagane voznje,uradjen veliki servis i jos neke sitnice
tek stigoh na dizalicu i otvorio haubu reko da opalim koju ( u pozadini cedin mondeo )
onda sam skontao da mi je auto low rider i kad je dignut na dizalicu
i par slika starih amorta i opruga
e sad nemam bas redom slike sta se sve radilo pa ce malo ispresecano
evo skinuta turbina i srema se za ciscenje geometrije
kad smo rasklopili bilo je sta da vidimo, male lopatice za geometriju skoro skroz zaribale (nemam sliku mislim da cedo ima) a drugi kraj skroz od cadja..
naravno nas anonimni majstor koji zeli da mu se ime ne spominje ( neki kazu da voli da vozi nizak auto, a i auto leti posle tretmana xD "Some say that last week he was found in a locked room... xD " ) je majstorski rasklopio i krenuo da cisti
nazalost na poslu nisam imao photoshop pa sam ovako bezveze stavio slikicu
kako je igledalo posle grubog ciscenja
posle mehanickog cistenja naravno sve baceno u kiselinu i ultrazvucno ciscenje odradjeno (par sati kuhanja )
i sklopljeno ocisceno
dok se sve to kuvalo i cistilo radio se veliki servis slika malo mutna i jedina
skinuli smo katalizator da bi ga izvadili i posto je smetao al imali smo sta da vidimo (kao sto gagi kaze) macaneli ga spalio i produvao nije bilo potrebe da se vadi nesto sto vec nemam egr zatvorili
sve se zavrsilo oko servisa i turbine itd.. doslo je red da se utera donator delova (st) i rasklapa
prvo se moja zver (rs xD ) rasklopila i zvanicna primo predaja delova je kod markendjanija na aparatu al evo srecnog bokija kako briskara amorte da ne budu prljavi
i postavljen novi set up
toliko od slika
prednji deo kola skoro da nije ni dobio na visini do zadnji jeste. al mogu reci da je dosta meksi autoo toliko od mene za sad