A tako je i zamisljen, da bude za sve platforme. Ja sam iskreno extra zadovoljan sa win7, dosad najbolji win... Sve mi se nesto cini da je 8 za desktop/laptop biti fail, ali sacekacu kad izadje RC, pre toga ne instaliram.
EASEUS partition master - HOME, taj je freeRS_cabrio piše:Kako da spojim dve particije istog hard diska u jednu,a da ne izgubim podatke. Koristio sam dva puta http://www.partition-tool.com/personal.htm ali je rezultat bezvezan,umesto da spoji, on mi napravi jos vecu drugu particiju. Jel ima nešto provereno da ne trošim vreme na ovo? NEKI PARTITION MAGIC IL TAKO NEŠTO ČEGA IMA FREE:::NEDEREM SE NEGO MI ZAGLAVIO CAPS LOCK:
Ma bila particija od 100 mb, iritirala me samo, hteo da je psojim sa ostatkom. Inace HDD je od 2 TB, a sada,posle onog softwera gore, imam particije id 450 GB i ostatak je druga.BojanM piše:Jbg, ne znam ni ja nijedan drugi program a da radi nedestruktivno spajanje... kolika je manja od te dve particije, nemaš od koga da posudiš neki portabl drajv da izbekapuješ podatke?