Uh ovo je odlicno,samo ne znam da ljudi ne bojkotuju taj dan,a dan ranije supaju vise,pa na isto da dodje.skydiver piše:Bojkot pumpi 15. marta http://www.mondo.rs/s237097/Info/Ekonom ... marta.html
Cene goriva
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Re: Cene goriva
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
odustajem.. 
sent from white land..

sent from white land..
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Ja sam za da im se pridruzimo.RS_cabrio piše:Uh ovo je odlicno,samo ne znam da ljudi ne bojkotuju taj dan,a dan ranije supaju vise,pa na isto da dodje.skydiver piše:Bojkot pumpi 15. marta http://www.mondo.rs/s237097/Info/Ekonom ... marta.html
-
- Ljubitelj životinja
Ja hocu,ako treba i više.Mogo bi kola kod limara da odvezem u tom periodu
- Daniel
- Poruka: 6089
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
Cene goriva
Naravno da jesmo, jer stranci ovakav kvalitet goriva, sto kod nas prodaju, poklanjaju

Sent via Tapatalk
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- Dusan64
Ih,kad bi imali neke administratore da naprave neko obavestenje o bojkotu...kao klub da bojkotujemo...
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
^+1
ja sam isto za, nebitno neka sipaju i dan ranije samo da pumpe taj dan budu prazne....
ja sam isto za, nebitno neka sipaju i dan ranije samo da pumpe taj dan budu prazne....
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h
Nesto tu meni smrdi, ko su ti ljudi iz organizacije potrosaca i ko ih finansira
Glupa prica za naivcine, evo mi sad kao nesto radimo i organizujemo...kus bagro odeljenska

Glupa prica za naivcine, evo mi sad kao nesto radimo i organizujemo...kus bagro odeljenska

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Kôd: Označi sav tekst
Novo poskupljenje goriva
Tanjug | 13. 03. 2012. - 12:35h | Komentara: 18
Naftni derivati u Srbiji od jutros su poskupeli na pumpama Naftne industrije Srbije (NIS) i cene evrodizela i evropremijuma BMB 95 dostigli su cenu od 149 dinara po litru.
Dizel D-2 kod NIS-a košta 141 dinar po litru, a premijum BMB-95 oko 144 dinara za litar.
Na pumpama različitih naftnih kompanija u Srbiji u protekle dve, tri nedelje gorivo u Srbiji je poskupelo pet puta za oko 10 dinara po litru.
http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/3118 ... nje-goriva
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
-
- Ljubitelj životinja
Ja sigurno cu sada da bojkotujem ,bez brige: http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... start=2350Dusan64 piše:Ih,kad bi imali neke administratore da naprave neko obavestenje o bojkotu...kao klub da bojkotujemo...
- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
I ja,sipao sam pun juce,a prodao sam felne sa auta pa nemam na cemu da vozim 

- alan FORD
- Poruka: 367
- Član foruma od: sreda, 6. jan. 2010. u 13:31h
Sto se mene tice bojkot moze da pocne,naredna 4 dana sam miran
napunio sam upaljac .

Only fools and horses
- Dusan64
Ja imam za jos nekih 150km,izdrzacu sutra nadam se. 

-
- Ljubitelj životinja
- mbole
- Poruka: 14968
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Evo da cujesRS_cabrio piše:da, u zivotu nisma cuo da je neko koristio...inace drugara su zezali za prvu pomoc, jer nije imao odgovarajucu,a tj imao je onu koja je dosla sa novim bmw serije 1

Pre par godina sam krenuo da zeni uberem cvetuljak, i naravno cime drugo nego nozem

ZEEEEEENOOOOOOO!!!! otvaraj gepek, vadi prvu pomoc (naravno za to vreme ja drzim drugom rukom "sniclu" cvrsto pritisnutu na mestu gde bi inace trebala da bude. Prvi zavoj, zamotaj se, pa pravac u ambulantu, sivenje... Jos me med. sestra pita: ko ti je ovo previjao? Pa ja sam ko bi drugi. Auuu, i to jednom rukom. Ni ja ne uspem ovako dobro svaki put

Pre dvadesetak godina, kum peglicom naleti na juga, i sebi "obrije" skalp. Bukvalno je zasekao kozu glave tacno ispod linije kose, i zavrnuo je do pola temena (imo je srece da se uplasis, od udarca poleteo napred i tacno u trenutku kad je celom opizdio o gornju ivicu soferke, naleti grudima na volan, i umesto da mu vrat pukne ko zecu, samo sljusti skalp). Takodje prvi zavoj, zamotavanje, pa ipak su mu patike bile pune krvi. I pored dosta brzog dolaska hitne pomoci, iskrvario bi tri puta, da smo cekali da stignu (otvoreni put, negde izmedju Kragujevca i Gornjeg Milanovca).
Pre 25 godina, klinca u skoli u kojoj sam radio, malo "bocnu" nozem u rame, al prilicno nezgodno, zaseku neku arteriju. Muka je bila sto se riba koja je predavala fizicko uspanicila (a ona bi trebalo da tacno zna sta i kako), pa nikako da nadje kompresu, vec samo vadi kaliko zavoje. Jedva sam mu zaustavio krvarenje. Opet hitna pomoc je dosla jako brzo, al tu se radilo o minutima, dal ce da iskrvari ili nece.
Tip koga je bratanac (ne moj bratanac, njegov) ubio pre oko mesec dana u Bataji, je bio uboden u butinu, presecena butna arterija, i umro je zato sto je iskrvatrio, jer niko nije umeo/znao/snasao se da mu prvo zaustavi krvarenje, pa onda da ga nose u dom zdravlja, vec su ga odmah ubacili u auto. Dok su stigli do tamo (oko 3 minuta) on je iskrvario.
Elem, prvu pomoc treba imati u autu (a i u kuci). To sto ne umes da je koristis, samo znaci da treba da naucis (sto si jos pride obavezan i po zakonu). A cak i da ti ne znas, naci ce se valjda neko u okolini. Super je ako ti nikada ne zatreba, al kad ti jednom zatreba, a ti je ne budes imao... niad ti vise nece ni trebati.
Izivljavanje sa nova/stara/registrovana... prva pomoc je vec iz sasvim druge price (one o parama), i spada u regularne budalastine koje pristajemo ili smo primorani da trpimo.
Djak pesak 

- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Bole, naravoučenije iz tvog slučaja je da ženi ne treba brati cveće...
Gledam upravo jutarnji program na RTS-u, izveštač iz Kraljeva kaže da nema ni traga od nekog bojkota pumpi...

Gledam upravo jutarnji program na RTS-u, izveštač iz Kraljeva kaže da nema ni traga od nekog bojkota pumpi...

- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
I ja sam cuo na radiju, izvestaj iz Kraljeva, ali sve nesto mislim da je antipropaganda bojkota, da ljudi reaguju: "sto bih ja bojkotovao kad drugi nece".totti piše:Bole, naravoučenije iz tvog slučaja je da ženi ne treba brati cveće...![]()
- Dusan64
Juce su pumpe bile pune,tako da cenim da su sipali ljudi da ne bi danas...
- skydiver
- Poruka: 121
- Član foruma od: nedelja, 16. nov. 2008. u 11:35h
Ja prođoh danas pored par pumpi, i bilo je vozila...doduše džipovi i taxisti, ti ionako moraju da sipaju svaki dan.
- Dusan64
Genijalni taxisti koji sipaju po 500din plina.. Barem 10puta mi se desilo da je ispred mene taxista i cekamo red 20min i on sipa 500din. Vise goriva potrosi dok ceka nego sto sipa..
-
- Ljubitelj životinja
verovali ili ne, ja sam malopre sa drugarom sipao. Ostoa je bez goriva ispred pumpe, jer je auto upalio prvi put posle zime (bio u kvaru),a mene vozio bez kola da vidim oko sredjivanja mojih. Doduse 2 litra na flašu
-
- Poruka: 234
- Član foruma od: nedelja, 12. feb. 2012. u 12:36h
U utorak krenem prema Topoli, a tamo ima neka pumpa pred Topolom. Vidim cena gasa 76,90. Oduševim se ko kuče. Svratima na pumpu, kad ono na pumpi, na displeju 78,90. Šta je bre ovo? pitam onog što radi na pumpi. Navlakuša a? A on kaže " nije brate. Poskopilo pre 15 minuta pa nismo stigli da promenimo na bilbordu". Šta da radom simam, za onu crvenu od ponedeljka. Kad čujem danas za bojkot. Reko, odlično, počelo je! Krenem malopre nazad u Beograd, kad ono na onom bilbordo 80,90??? Šta reći a da ne pišem velikim slovima?

- alan FORD
- Poruka: 367
- Član foruma od: sreda, 6. jan. 2010. u 13:31h
- TBV
- Poruka: 597
- Član foruma od: sreda, 24. jun 2009. u 19:57h
Ja bojkotujem vec 10 dana
Jedno vreme nisam izbijao sa pumpi, pa sipao sam bar 10 crvenih za par dana i onda sam shvatio da mi se ne isplati da palim auto
Nema vise ni reci o voznji iz uzivanja, bar sto se mene tice. Ljudi kad bi bar stalo ovde! Samo sam to isto rekao kad su svi kukali kad je benzin dostigao 80 din, sto je tad bilo oko 1 euro. Sta sad reci..

No Turbo-no fun! No LPG! 

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Redovi za plin na sve strane, ni ja ne verujem svojim očima.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
Van piše: ...за све те буђаве фордове