Chat (free talk) - Bez tehničkih pitanja!
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Re: Chat (free talk)
Imam CISCO HDTV shit vec godinama i TV u stvari i ne gledma,al kad gledma,to je toliko iritirajuce sporo da nemam reci.Osim toga,ako ga ne gledas barem jedom dnevno,obavezno se resetuje kada sledeci put kresnes da gledas, pa ceka NIT pola sat i vrati na ko zna koji kanal. MOras da se guzis blizu njega da bi uhvatio uopšte komandu , spor je uzasno, i bio sma sokiran kad sma prvi put iskusio ovo,tj kad mi je tip kji instalirao dao jeftini daljinski u ruku. NIkad se nisam navikao. ...jos me i struja puca kad ga pipnem rukom.
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21569
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Sporo šalta HD kanale... ove obične kanale relativno brzo šalta.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
pojma nemam, obivne ne mogu da gledam posle HD-a, moguce, nisam obratio paznju,ali je shit onaj daljinski pod rukom,jeftinoca.
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Krstiću, jel imaš iskustva sa dreambox-om?
Update-ovan softver, leži na cooleru, ali često baguje...
Ide preko Telekomovog ADSL-a, 1.5 mb/s, ruter je Tp link wr841.
Ovaj što je sve to instalirao isključuje taj protok kao razlog bagovanja, jer kaže da u Makedoniji rade bez ikakvih problema (inače je makedonska kombinacija u pitanju).
Šta može da ga zeza?
Update-ovan softver, leži na cooleru, ali često baguje...
Ide preko Telekomovog ADSL-a, 1.5 mb/s, ruter je Tp link wr841.
Ovaj što je sve to instalirao isključuje taj protok kao razlog bagovanja, jer kaže da u Makedoniji rade bez ikakvih problema (inače je makedonska kombinacija u pitanju).
Šta može da ga zeza?

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Kakve bagove ima tačno?
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- totti
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Ne mislim bukvalno usporenje nego ti krade od max moguceg protoka neta.stalker92 piše: @dule0911: kako mislis uspori ga IPTV? meni radi nezavisno, ne osetim uopste IPTV na internetu...
Lupam, ako tvoje 2 parice do centrale mogu da izvuku max 8Mbps, i ako IPTV uzme od toga 3-4Mbps, mozes ti da placas net i od 12Mbps ali ga neces imati. Na to sam ciljao

@Krstic
PP.
Fiesta!!
- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
Hm, ne znam kako je kod drugih, ja sam kod Telekoma, ADSL 6mbit, i upravo keva gleda u drugoj sobi IPTV, a meni torrent leti sa 600+ kb/s, znaci full speed (ako zanemarim agregaciju koja je postojala i pre IPTV) 

'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- totti
Pa se ti ne učlani u sindikat...
http://www.kurir-info.rs/vesti/drustvo/ ... 190580.php
Admini, za sledeći skup očekujem malo više mašte sa vaše strane, vidite kako ljudi žive, dosadilo bre više da gledamo samo u prase i jagnje...

http://www.kurir-info.rs/vesti/drustvo/ ... 190580.php
Admini, za sledeći skup očekujem malo više mašte sa vaše strane, vidite kako ljudi žive, dosadilo bre više da gledamo samo u prase i jagnje...

- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Izgleda na onom stolu k'o leš. 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
[youtube][/youtube] 

- KnezicDex
- Poruka: 125
- Član foruma od: utorak, 5. jul 2011. u 12:17h
Izvinjavam se ako je vec bilo ali nece skoditi:

Bilo bi lepo da ako ste aktivni na josh nekom domacem forumu prenesete sliku. Mislim da je dosta bilo maltretiranju i vreme je da se nesto uradi, a sto nebi poceli od ovog.

Bilo bi lepo da ako ste aktivni na josh nekom domacem forumu prenesete sliku. Mislim da je dosta bilo maltretiranju i vreme je da se nesto uradi, a sto nebi poceli od ovog.

- mbole
- Poruka: 14976
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Bio sam u nekoj guzvi par dana, pa tek sad odgovaram.Shomy_ksh piše:ruter-modem... el ti je stara oprema na usb ili shatro novija lan ?
iako sam trazio zbog win 7 da mi posalju na lan sa izlazom za 2kompa i wifi zbog laptopa seljaci mi poslase sa izlazom za 1 lan bez wifi-a, zato im nisam ni vratio opremu staru
Sezamov ruter je stari Conexant sa 4 Ethernet porta. Ima i USB, al nikad nije koriscen, oduvek je radio okacen preko LAN-a. Ja ga drzim u bridge modu (to ce reci glumi modem), posto iza njega imam drugi (pametniji) ruter sa wirelesom (koji koristim kao backup vezu).
Ne znam kakav im je taj sa 1 portom, al generalno trebalo bi da i njega mozes da prebacis u bridge mod, tako da on odradjuje samo ADSL deo, a onda kupis neki rutercic sa recimo 4 LAN porta i Wi-Fi-em koji ce da radi PPP, NAT, bude firewall... Ima ih sad za male pare, recimo TP-Linkovih u N standardu za 3-5000 din. Nista specijalno, al "za po kuci" savrseno obavljaju posao.
Djak pesak 

- Iosis
- VIP
Pronađi uljeza!

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
ako neko ima nalog na forumu krstarice da ga zamolim da li moze da vidi mail ili da ovom korisniku posalje neki info kako da ga kontaktiram..ja se registrovao pa sam ogranicen sa svim i svacim izgleda, bas bi mi znacilo http://forum.krstarica.com/member.php/47270-bobanms 

- totti
Misterija gde se održavalo ovo orgijanje je razrešena:
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=591914
Ima li neko nešto da kaže? Mislim na one iz Kladova...

- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Znam na šta misliš... i ne, toga na kladovskom skupu neće biti. 

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- totti
- milan_gt
kao atak na zensko dostojanstvo..koja budalastina..bilo im je extra.. 
sent from white land..

sent from white land..
- totti
- milan_gt
evo ja cu poneti prsute za tu priliku.. 
sent from white land..

sent from white land..
- Iosis
- VIP
Eh Bojane, Bojane, pa zar tako nešto uradiš ženama...
Ali stvano ovo je odvratno ovako na stolu. OK je ono šlag uz igrice u krvetu da ne detaljišem... Ali ovo na stolu izgleda kao leš koji čeka patologa da odradi svoj posao.

Ali stvano ovo je odvratno ovako na stolu. OK je ono šlag uz igrice u krvetu da ne detaljišem... Ali ovo na stolu izgleda kao leš koji čeka patologa da odradi svoj posao.

- milan_gt
xaxax ja cu od butke 

- dax92
-
- Poruka: 7628
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
A ja mislio Bojan miran covek... 

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()