Nase fotografije (profi,amaterske,bilo koja tema)
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Re: Nase fotografije (profi,amaterske,bilo koja tema)
Jesi i to gledao prije dan-dva na History dokumentarac o posljednjim danima Bismarcka ili je slučajnost da si baš to naveo za primjer? 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- mbole
- Poruka: 14980
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Gledao sam ga odavno (ima par godina ako se ne varam), a pao mi je na pamet kad je neko pomenuo debljinu oklopa na tenkovima.
Brod-debeo oklop...
Brod-debeo oklop...
Djak pesak 

- Zelj@
- Poruka: 529
- Član foruma od: nedelja, 19. jun 2011. u 20:56h
Da, ali Bole ispravit ću te jer svi noviji tankeri počev od kraja 80-ih imaju tankove dvodna kao i bočne tankove balasta,što znači da njima teretni tank bukvalno visi izmedju tankova balasta.Stariji tankeri nisu imali tankove dvodna pa je teretni tank išao do dna broda što je značilo rizik od curenja nafte u slučaju proboja trupa, ali zato predstavlja problem pucanje trupa usred naprezanja posebno na nemirnome moru kao što se desilo na Prestige
ima tu dosta faktora ipak to je sklop raznih elemenata.
ima tu dosta faktora ipak to je sklop raznih elemenata.
- alan FORD
- Poruka: 367
- Član foruma od: sreda, 6. jan. 2010. u 13:31h
Only fools and horses
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h

28.avgust 2010 (Kopaonik)
Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- Vladan
- Zelj@
evo osvježenje sa Jadrana, malo čelika
Perast valsništvo kompanije Dabinović, došao da iskrca posadu jer je na prodaju, pa ako ima neko zainteresovan javite se
.
Svetac manji remont.

Garaža Sveti St.

Veliki Dok
Derk I Ferry Dalmatia

Mali dok upravo podiže Bem li ga ne znam mu ime....

Original Rus i to Tehnolog

Perast valsništvo kompanije Dabinović, došao da iskrca posadu jer je na prodaju, pa ako ima neko zainteresovan javite se

Svetac manji remont.

Garaža Sveti St.

Veliki Dok
Derk I Ferry Dalmatia

Mali dok upravo podiže Bem li ga ne znam mu ime....

Original Rus i to Tehnolog

- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
I onda se ljudi preseku kad stanu pod neki naš čamac od 80-100 metara. 

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- Reppa
- Poruka: 977
- Član foruma od: sreda, 20. okt. 2010. u 20:03h
- Kontakt:
Vladane,gde si slikao AN-124 i to odmah 2? Jel kod nas ili u Žukovskiju na MAKS?
http://www.polovniautomobili.com/reppa
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
- Vladan
Kod nas na Surcinu, 2005. Bila su 3, al jedan nije stao u kadar, malo su poveliki, jbg. to je bilo kad je Gumball prolazio ovuda. Dovezli su se iz Hrvatske, 96 automobila, onda su odavde u 3 antonova otisli za Bangkok (koliko se secam). U 2 su ukrcani automobili, a u 3. su isle "posade". Nas je angazovao njihov neki glavni logisticar da ovde obezbedimo dozvole za sletanje, ispregovaramo sa aerodromskim vlastima, pandurima i sl. Bilo je stvarno dobrih automobila, mada ja za pola nisam znao koji su. Recimo bila su 2 Mercedesa Meklren i oba su se pokvarila, pa su ih doslepali oni neki lokalci sto imaju AMS firmu. Dvojca su resili da ne voze automobile za Bangkok, nego da tamo kupe nove za nastavak, pa su 2 Porsche Cayena nekoliko meseci stajala parkirana na aerodromu dok se nisu odlucili sta ce s njima, dal za Ameriku, dal za Englesku, pa kad su odlucili da ce za Englesku, jos mesec dana dal avionom dal kamionom. Onda smo mi organizovali te kamione, cerade itd. da ih voze. Ludi ljudi, puni para. a uglavnom su Americke zvezde Skateboard, BMX, surf, i tako to, za koje mi nikad nismo culi. Nove generacije u Srbiji valjda sad prate i te stvari.Reppa piše:Vladane,gde si slikao AN-124 i to odmah 2? Jel kod nas ili u Žukovskiju na MAKS?
- Zelj@
Vijesti sa mora...
Svetac II manji remont

Pogled iz unutra

Bivša Jahta Jrm Tj. Titova Jahta Jadranka a sad u službi Vlade CG,inače drvenog korita

Svetac II manji remont

Pogled iz unutra

Bivša Jahta Jrm Tj. Titova Jahta Jadranka a sad u službi Vlade CG,inače drvenog korita

- peca
- VIP
- Poruka: 2469
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
- Kontakt:
Vidim da dosta slikaš brodove, pa rekoh da te pitam kakva je sudbina jedrenjaka Jadran, radi li se remont ili se čekaju neki bolji dani?
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
- Zelj@
Jadran je često dolazio na remont kod nas,zadnji put mislim prije 2/3 god.Mislim da je vezan u Porto Montenegro,vlada nema para da ga ozbiljnije remontuje a i održavanje je mršavo čini mi se.Dok je bio pri vojsci i neke jade je održavan u bivšem Remontnom zavodu Arsenal Tivat (sad Porto M.) 31' god. ipak šteta.
-
- Poruka: 2037
- Član foruma od: nedelja, 14. feb. 2010. u 19:46h
Boze koliko li sam puta oribao palubu na tom Jadranu. Nikad nisam mogao ni da pomislim da ce jednog dana zavrsiti tako kako je zavrsio. Na njemu je uvijek bilo 60 do 70 ljudi i gvozdena disciplina. Sto znam o moru i brodovima tu sam naucio. Volio bih da ga vidim i malo sjednem u salon da popijem kafu ali po svemu sudeci to se nece skoro desiti.
"The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten." - Benjamin Franklin
"Iskustvo je saznanje da si bio idiot. Zdrav razum je pokušavanje da ne budeš idiot. Mudrost je saznanje da ćeš i dalje biti idiot."
"Iskustvo je saznanje da si bio idiot. Zdrav razum je pokušavanje da ne budeš idiot. Mudrost je saznanje da ćeš i dalje biti idiot."
- Zelj@
Da šteta velika,nije on ni sad u nekom lošem stanju samo što treba ulagati u motore itd.i malo redovnije, al kad ga ne dovataš po 2/3 god. onda se nakupi svega isto kao i auto.
Evo slike kad je kupljen i dovežen iz Germanije 1931 Preuzeto sa Palube
Tivat 1931/32

Evo slike kad je kupljen i dovežen iz Germanije 1931 Preuzeto sa Palube
Tivat 1931/32

- dragan.pv
- Poruka: 407
- Član foruma od: subota, 7. apr. 2012. u 17:35h
uh koliko ja volim sve ove price oko brodova...jako su mi zanimljive slicice, svaka cast...
evo malo da presecemo tematiku, par mojih omiljenih -

evo malo da presecemo tematiku, par mojih omiljenih -

ford focus 2 ph1 1.6b, 05/2012.-
renault clio 3 rs197 06/2011.-
- Iosis
- VIP

Da nisi slučajno pogrješio forum?
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- dragan.pv
zasto, vidim da se kaci sve i svasta...?
na poslednjoj pise i ko je autor, ima flicker nalog i mnogo odlicnih slika, koga zanima moze da pogleda...
ako sam ipak pogresio neka moderator izbrise taj post i nema problema...
na poslednjoj pise i ko je autor, ima flicker nalog i mnogo odlicnih slika, koga zanima moze da pogleda...
ako sam ipak pogresio neka moderator izbrise taj post i nema problema...

- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Nisi pogresio, samo nisam razumeo, da li si ti slikao ovo ili neko drugi? Posto ovde kacimo nase fotografije, a imas temu "zanimljive slike" ako je nesto sto ti se svidja.
Slike su btw vrhunske
Slike su btw vrhunske

Fiesta!!
- dragan.pv
poslednju nisam mogao zaobici iako nije moja ( ucestvovao sam samo pasivno ) ali sam je okacio zato sto se preko autora moze doci do mnogo dobrih fotki, mada sam je izgleda mogao okaciti na drugo mesto. ostale smo radili drugar i ja...u poslednje vreme me fotografija sve vise zanima...
- Iosis
- VIP
Pa vidim ima samo jedan post, pa reko da nije čovjek omašio. 

- dragan.pv
e to je neki bug, ne znam o cemu se radi...lepo sam otvorio temu i predstavio se pre bilo cega drugog, i posle sam postovao po drugim temama, ali mi stalno pise da imam samo jdan post...
ne znam u cemu je fora, a nije ni bitno, ne brojim
no, da ne pravimo dalji off
ne znam u cemu je fora, a nije ni bitno, ne brojim

no, da ne pravimo dalji off

- Pančevac
- Poruka: 1295
- Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h
Off topic & Free time teme ne broje postove
MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x
- dax92
-
- Poruka: 7631
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
dragane, da ne poznajes mozda vlasnika ovog novog Megana RS trophy, zuti sa crnim 18" ili 19" felnama. Vidjam auto svaki dan kod hale Pionir. Mnogo je dobar!
Moguce da je cak i taj auto ovde, ne vidim lepo.
Moguce da je cak i taj auto ovde, ne vidim lepo.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()