Chat (free talk) - Bez tehničkih pitanja!
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Re: Chat (free talk)
Nekoga u vlasti debelo podmazuju, jer samo dnevno namerno i svesno naprave nkoliko hiljada zakonskih propusta. Jeste istina da procentualno imaju najmanji broj nezadovoljnih korisnika i u odnosnu na ostale provajdere najozbiljniju uslugu i ponudu.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
el ima neko adsl kod SezamPro-a (Orion) ... desava mi se da stalno puca net, tj samo izbaci dole zuti trouglic i No internet network ... one slike u "kacenje slika na forum" sam uploadovao ~45min 

Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- popovicvl
- Poruka: 5658
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
hmm, pre neki dan sam bzveze skontao da mi je SBB podebljao net. Iskreno tesko je primetiti kad net pici 6/512 na 10/1. Cena je ostala 1490 din.
- mbole
- Poruka: 14976
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Imam ja (godinama). Zadnjih mesec dana izgleda da nesto petljaju, pa s vremena na vreme pukne, al se odmah okaci ponovo (kod mene je ruter pa on to sam odradjuje, ne znam kako je sa modemom).Shomy_ksh piše:el ima neko adsl kod SezamPro-a (Orion) ... desava mi se da stalno puca net, tj samo izbaci dole zuti trouglic i No internet network ... one slike u "kacenje slika na forum" sam uploadovao ~45min
Djak pesak 

- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
ruter-modem... el ti je stara oprema na usb ili shatro novija lan ? 
iako sam trazio zbog win 7 da mi posalju na lan sa izlazom za 2kompa i wifi zbog laptopa seljaci mi poslase sa izlazom za 1 lan bez wifi-a, zato im nisam ni vratio opremu staru

iako sam trazio zbog win 7 da mi posalju na lan sa izlazom za 2kompa i wifi zbog laptopa seljaci mi poslase sa izlazom za 1 lan bez wifi-a, zato im nisam ni vratio opremu staru

Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
Ja sam imao SBB do pre neki dan,uglavnom zadovoljan bio,desavalo mi se da prekida ponekad,nestane iz cista mira.al racunam da je kod svih tako pa se nisam zalio. 2-3 dana pred istek onih 30 uplacenih mi je net spor skroz,blokira,hoce,nece itd,to me izludjivalo,na kraju svakog meseca ista prica..
Sad sam uzeo Telekom-box,ADSL,IP-TV,fixnu i mobilnu liniju i sve to mi 3000 din mesecno (uz ugovor od 2 godine). Za sad zadovoljan
Sad sam uzeo Telekom-box,ADSL,IP-TV,fixnu i mobilnu liniju i sve to mi 3000 din mesecno (uz ugovor od 2 godine). Za sad zadovoljan

- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Box nije los samo me nervira sto je net dosta sporiji od SBBa, tj ogranicen IPTVom jer on uzima dosta od protoka. Plus zavisi od rastojanja do centrale, koje u mom slucaju nije malo... Ali u principu dosta isplativija opcija 

Fiesta!!
- kubura16v
TV jos nisam prikljucio,moram da busim zid 
A net sad radi odlicno,nista losije od SBB-a.

A net sad radi odlicno,nista losije od SBB-a.
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Ja osetim odmah. Doduse raidm uhodane operacije (upload, download) i kada brzina padne, proverim jer osetim i sispostavi se da je tako.popovicvl piše:hmm, pre neki dan sam bzveze skontao da mi je SBB podebljao net. Iskreno tesko je primetiti kad net pici 6/512 na 10/1. Cena je ostala 1490 din.
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
A sta im se podrazumeva pod fixnom i mobilnom linijom?
- kubura16v
Za fixnu nisam siguran,nisam ni pogledao iskreno
,a moj broj sam prebacio na taj paket box i imam 500 minuta i 500 besplatnih poruka i cini mi se 1,5 MB za prenos podataka.

- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
ona pretplata od ~500 dinara + 300 impulsa mesecnoDusan64 piše:A sta im se podrazumeva pod fixnom i mobilnom linijom?
@kubura: 1GB protoka mesecno je
@dule0911: kako mislis uspori ga IPTV? meni radi nezavisno, ne osetim uopste IPTV na internetu...

'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21569
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
IPTV je ozbiljno njesra... šalta kanale idiotski sporo.
Telekom Srbija Adsl sam odjavio vrlo vrlo rado i sa zadovoljstvom... izuzetno su bezobrazni i neposlovni... od 2007. sam korisnik i pederi mi posle isteka drugog ugovora podignu cenu ADSL-a na 2200 din (1400 din je bilo 4 mbit) a da to nisu nigde napisali ili napomenuli.
Sad sam uzeo SBB kablovski net i u odnosu na ADSL je mlazni avion
Telekom Srbija Adsl sam odjavio vrlo vrlo rado i sa zadovoljstvom... izuzetno su bezobrazni i neposlovni... od 2007. sam korisnik i pederi mi posle isteka drugog ugovora podignu cenu ADSL-a na 2200 din (1400 din je bilo 4 mbit) a da to nisu nigde napisali ili napomenuli.
Sad sam uzeo SBB kablovski net i u odnosu na ADSL je mlazni avion

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- Dusan64
Imao je SBB i uspone i padove,ali uglavnom sam veoma zadovoljan netom... Verujem da je najbolji u Srbiji.. ADSL mi se nikad nije svidjao,ne moze to da drzi konstantu brzinu.. Evo stavio da se skida Call Of Duty cisto da vidim kako se ponasa. Pa samo bacite dole pogled na avg speed..
http://img580.imageshack.us/img580/6827/brzina.png

http://img580.imageshack.us/img580/6827/brzina.png
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
blago vama..ja u kraju nemam kablovsku nego koristim Total TV i ptt ADSL..mislim se za iptv al nema Sport Klub Prime gde su F1 i MotoGP
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
ADSL je mi uvek bio vidno losiji nego Kabl. Jednom prilikom mi je drug koji je radio u podrsci, setvao neke parametre na ADSL modemo, u sv je bilo dosta bolje,ali i dalje iza kabla.
- milan_gt
sinoc se trkao sa e46 '00 320i motor sestak 2.0 ne znam koliko ks (jer je kao cipovan cuda muda..kao pravih 170k km servisna, i to je prica pre nego sto smo se poterali) i negde sam ocekivao da cu se drzati sa njim po krivinama..kad ono ni pravac ni krivine mu ne idu od ruke..krenuo je iza mene i jos je lakse onom ko ide iza i posle jedno 10ak km i dalje je bio iza..ali 200m iza..
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Taj ili ne zna da vozi, ili mu auto nije ispravan. Ne moguće da 170 ks vs. 130 ks tako loše ide. Po veličini auta težina mi izgleda tu negdje približno ista.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- milan_gt
taj motor fabricki ima 150ks mislim..a ja imam dosta vise momenta i stvarnih ks skoro pa toliko e eto zakljucka..
sent from white land..
sent from white land..
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Svi SBB-ovi digitalni Cisco dekoderi imju isti problem. Korisnici se masovno žale na to i traže da im se vrate stari Echolite, al jbg.Markedjani piše:IPTV je ozbiljno njesra... šalta kanale idiotski sporo.
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- Dusan64
Cisco bi trebalo da budu bolji..
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Jesu al juče, svi HD-ovi imaju problem sa pregrevanjem zbog lošeg rešenja hladjenja (i to toliko da sam imao prave opekotine od njih), čim predju neku temperaturnu vrednost više ne rade, svaki drugi korisnik ima problem preko leta ako nema klimu.
SD-ovima puca softver i uredjaj samo vrti traženje frekvencije za update softwera, mora zamena, plus se dešavalo da su puštali visoki napon preko analognog izlaza i spaljivali tjuner module u plazmama.
DVR-ovi neće da snimaju i to kad misliš da snima, prekidaju snimanje, baguju hard diskovi, i kao poslastica - nemaju format opciju, stigne ti uredjaj sa 400 snimaka, a ti moraš sve da ih obrišeš
SD-ovima puca softver i uredjaj samo vrti traženje frekvencije za update softwera, mora zamena, plus se dešavalo da su puštali visoki napon preko analognog izlaza i spaljivali tjuner module u plazmama.
DVR-ovi neće da snimaju i to kad misliš da snima, prekidaju snimanje, baguju hard diskovi, i kao poslastica - nemaju format opciju, stigne ti uredjaj sa 400 snimaka, a ti moraš sve da ih obrišeš

Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- Markedjani
- Predsednik kluba
Brži je dosta Cisco od iptv... ali da generalno je sporiji 
Krstiću vidim da se razumeš... imam cisco hd dvr risiver...
Zašto kad snimam neki film sa recimo HBO (gde je prevod softwerski... nije ugrađen u snimak) neće posle da se prikaže prevod kad pustim snimak ?

Krstiću vidim da se razumeš... imam cisco hd dvr risiver...
Zašto kad snimam neki film sa recimo HBO (gde je prevod softwerski... nije ugrađen u snimak) neće posle da se prikaže prevod kad pustim snimak ?

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Poznat mi je taj kvar, ali leka nema. Jednostavno kada snima u zapis ne stavlja prevod, jer je prevod dodatno kodiran a on to ne vidi tj nema tu instrukciju.
Kad smo već kod DVR-a, pošto me to mnogi često pitaju - nemoguće je hard disk iz njega staviti u računar i gledati snimljeno na računaru. Fajl sistem je drugačiji (nije ni FAT ni NTFS ni EXT3, uopšte neki interni Ciscov za koji se ne mogu naći "drajveri" za računar).
Kad smo već kod DVR-a, pošto me to mnogi često pitaju - nemoguće je hard disk iz njega staviti u računar i gledati snimljeno na računaru. Fajl sistem je drugačiji (nije ni FAT ni NTFS ni EXT3, uopšte neki interni Ciscov za koji se ne mogu naći "drajveri" za računar).
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- Markedjani
- Predsednik kluba
bezveze totalno... prijaviću im to pa ako ne mogu da reše vratiću im dvr... koji će mi đavo.