imao Osram sliverstar+50% ,dobre sijalice ,nadao sam se da ce malo vise vuci na belo od ''obicnih'' medjutim dzaba....samo su bile malo manje zute

i to se secam da sam se bas bio isprsio dobro za sijalice.mislim da sam bio 2xH7 bio platio nesto preko 30e,a xenoni su me ispali 90e.a taj cool blue nije video plavu boji ni na slici....isto kao sto i silverstar nema veze sa belim....cisto bacanje para...bolje skupis malo pa uradis pravu stvar sa xenonima i miran si dugo a i uzivanje ti je dok vozis .
ako stvarno hoces da progledas bukvalno, uzmi xenone...imas ih od 80e pa na dalje u zavisnosti kvaliteta sijalica , balasta ,garancije itd...ako hoces bi xenone tu su cene vec od 125e pa na gore
ja sam skoro stavio xenone iiii nebo i zemlja je u odnosu na obicne sijalice.svoj set sam platio 100e,H7 sijalica.
imam godinu dana garancije i na sijalice i na balaste,sto je super s obzirom da se obicno daje garancija samo na balaste,a da je na sijalice garancija tipa 2 nedelje.
ima puno kineza i nekvalitetnih balasta u prodaji.
skuplje varijante well done npr su od 250e pa na dalje koliko se secam....mada po meni i ove od 100e vise nego rade posao.
da se razumemo....drugaru na stilu aftermarket xenoni malo kvalitetniji kinezi bolje sijaju od fabrickih xenona....cisto da docaram da ne treba bas kineze zanemarivati