uzeo sam ga na autoplacu u šapcu od nekog cige. ciga se kune u sve živo da je na autu prava kilometraža. na satu stoji 103Kkm
auto je još bio na carinskom placu blatnjav, prljav unutra a da bih došao do ručne morao sam da razgrnem kamaru pepela što je bio po njoj.
prvi i jedini vlasnik je deda 30o godište. auto je bukvalno nov. prednji branik je začešan kod desne maglenke a pozadi se naslonio na nešto i branik se vratio u prvobitni položaj ali je farba malo ispucala. otuda verovatno i neki slepački parking senzori pored tablice. to će se makne.
gledao sam samo limuzine. karavani u mk3 mi nisu atraktivni, hečbek je funkcionalan ali me nervira buka iz gepeka. daska ko daska...
koža na struju, koža je kao nova, 4 podizača, grejači u sedištima i retrovizorima, automatska klima, bord comp, mislim da ima 8 air bagova, komande za muziku na volanu, maglenke, cd, retrovizor sa auto zatamnjivanjem, alufelne 16ice, neki IPS, i ovo sve ostalo što ima je pretpostavljam standard kod njih.
u pitanju je 2.0 duratec. pod haubom je isto sve novo. nigde mastan, lepo radi jedino je neki retard polomio žabicu od plastike oko akumulatora.
auto će brzo da dobije plin jer ja na benzin ne umem da vozim. hoću da ga vozim samo neko vreme da vidim koliko troši jer bord izbacuje neke smešne cifre koje mi nikako ne idu u glavu. sve se vrti nešto oko 9l. kontam da možda i troši toliko ali niz begaljičko brdo i to u cut offu...
u planu su i neke modifikacije na farovima ali otom potom...
evo i koja sličica

evo i jedne pri povratku iz šapca