I jel ima neudatu rodjakubatarihter piše:... Zena tvoja,jer je nasa iz srbije,ili ruskinja???

Dobro ti to vozilo

I jel ima neudatu rodjakubatarihter piše:... Zena tvoja,jer je nasa iz srbije,ili ruskinja???
Auuu,Deckonja druze,kad bi otisli za Russiju,na 2 nedelje,odmah bi te ozenili!!!!E sad,da ne lajem,meni je zena ruskinja,neznam za Yurija,ali (pricam po sebi)uvece,pred izlazak u grad,ako se naostris na upoznas ruskinju sa zelenim ocima,crnom kosom i visine 1,80,naci ces je 101%,jer ih mnogo ima,i sve su EXTRA!!!!Deckonja piše:I jel ima neudatu rodjakubatarihter piše:... Zena tvoja,jer je nasa iz srbije,ili ruskinja???![]()
Dobro ti to vozilo
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Samo klimaj glavom i pravi se da sve razumiješ!totti piše:Nema problema za jezik, za sada te odlično razumemo
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
sve rusi piju vodku - stereotip! Ne sve!batarihter piše:Tacno sam znao da ces da "padnes" na nasu "samagonku"-rakiju!!!!Ipak,za mene je "vodka" no.1Zena tvoja,jer je nasa iz srbije,ili ruskinja???
da, desna guma je zvrsila svoj zivot u NSudule0911 piše:Vidim prednja desna guma ti se vec upoznala sa Srbijom (tj nasim putevima)
Artic piše:da, desna guma je zvrsila svoj zivot u NSudule0911 piše:Vidim prednja desna guma ti se vec upoznala sa Srbijom (tj nasim putevima)![]()
Leva guma - u rusiji![]()
Takode jes 2 zimske gume u rusiji
80 000 RSD na veter!
Na sleducu zimu treba nove gume...
U Rusiji dobar put samo u Moskvi i Peterbergu, dale - uzas!![]()
U Srbiji je dobro, imate autoput i t.d.
nemoj vise da se izvinjavas.Artic piše:Izvinite, malo znam srpski...
Hvala! Ucim srpski svaki dan...pinokio piše:nemoj vise da se izvinjavas.Artic piše:Izvinite, malo znam srpski...
ti govoris nas jezik i to dobro.
automobil je zaista lep
normalno.Artic piše:Ok, nema "izvinite"!
2 meseca.pinokio piše:normalno.Artic piše:Ok, nema "izvinite"!
nego, koliko dugo ucis srpski?
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
budi patriota, nemoj da sipaš na OMV, samo na Lukoil. Kad mogu ja i ti bi trebaoArtic piše:moze pitenje: gde je dobar benzin evro 95 u Novom Sadu?
Video sam benzinske stanice sa evro 95 OVM, Lukoil.