Vrlo pronicljivo, moram da priznam...

Thx
Boze kakva prilika! Malo sredjivanje i imas preopasne i retke felne. jaoooooooo sto nemam autoooooooooo
Zar ne vidite da je to jedan isti auto,taj u Subotici. Najbolji Focus 1.8 i to sa vec ugradjenim plinom,sa novim setom kvacila,novim kocnicama i vlasnikom,nalazi se u N.Sadu,godiste 2000.gigor 8 piše:Sivi je baš xtra, samo i dalje mislim da je 3.100 eura jaka cena za to godište.
Kakva su vaša iskustva?
taj fokus je doradjivan.vrata gepeka su bila izbacena oko 2 cm i nisu lepo (ili nikako) zatvarala. imao je jos po neku falinku , na farbi .gledao sam ga oko nove godine,al ne detaljno vec onako u prolazuNesa piše:Zar ne vidite da je to jedan isti auto,taj u Subotici. Najbolji Focus 1.8 i to sa vec ugradjenim plinom,sa novim setom kvacila,novim kocnicama i vlasnikom,nalazi se u N.Sadu,godiste 2000.gigor 8 piše:Sivi je baš xtra, samo i dalje mislim da je 3.100 eura jaka cena za to godište.
Kakva su vaša iskustva?Taj potrazite ako hocete Focus 1.8
Ja bi uzeo da imam 2 seta, al mi fali jedan cep, tj imam al se otkinule one zabice iznutramiske17 piše:Boze kakva prilika! Malo sredjivanje i imas preopasne i retke felne. jaoooooooo sto nemam autoooooooooo
uf pa gde ga ubode, exstra za te pare samo sto je 1,8milan_gt piše:super auto i super cena..http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... rd_mondeo/
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Pazi na kilo da ih prodas uzeces slicne pare...malo je bzv jbg, al ja bi ih uzeo..malo sredis i prodas...mislim sta ima da se sredjuje, mozes samo da ih izvodenjas i opet izlakiras da dobiju na sjaju...i da uzmes neke solidne gume...posto su ove mnogo lose...miske17 piše:ja nemam forda, a nmg da nadjem solidnog da pazarim, trenutno sam bez kola. Razmisljam da ih pazarim, pa ako ih ne iskoristim, da ih preprodam
Na trenutak sam pomislio da je neko stavio moj u oglasdax92 piše: http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... ndeo_tdci/
Mnogo dobro izgleda!!!Mada mi nesto mala cena za opremu\godiste...
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()