OPAAA Komso!!!!BojanM piše:Хороший выбор! Это выглядит намного лучше чем любой из стандартных продуктов ИЖМАШ...

OPAAA Komso!!!!BojanM piše:Хороший выбор! Это выглядит намного лучше чем любой из стандартных продуктов ИЖМАШ...
U Rusiji nema registraciji godisne, samo je porez za auto (za moj ST 400 evra). Imamo spec. tabelu za sve auto u Rusiji. Placim u internetu, nema problema! Put ot Rusiji do Novog Sada nije tezak, granici - nema problema.batarihter piše:Kad ti istekne registracija,jer ces da ga teras nazad u Rusiju,ili ga prenosis na "nase",srpske tablice???I napisi mi na koju foru si presao granicu autom na ruske table??Jer si doputovao na vizu(rabocaja)na godinu dana ili na mesec(kao turista) ili ovde imas "vidno ziteljstvo"??
Nije sve tacno. U Belorusiji benzin 23 rub, u Rusiji 26-27 rub. 1 evra = 40 rus. rub.batarihter piše:Jesenas,koliko se secam benzin je bio 23 rub. a plin 13 rub.Pa ti sad umnozi sa 2.5 da bi dobio dinare,evro je u Rusiji oko 40 rub.E,to je po secanju,Jurij ce da kaze "tacno"!!
Ja sam bio u avgustu в Орёл,tamo su mi tast i tasta,pa sam zato rekao po secanju,a koliko je plin,tj.гас (для машин,нет хозяйственны)!Artic piše:Nije sve tacno. U Belorusiji benzin 23 rub, u Rusiji 26-27 rub. 1 evra = 40 rus. rub.batarihter piše:Jesenas,koliko se secam benzin je bio 23 rub. a plin 13 rub.Pa ti sad umnozi sa 2.5 da bi dobio dinare,evro je u Rusiji oko 40 rub.E,to je po secanju,Jurij ce da kaze "tacno"!!
Спасибо, всё ещё кредит плачу.batarihter piše:Что сказать,охуйтельна машина!!!Samo je cuvaj!!!!!!
Artic piše:Nije sve tacno. U Belorusiji benzin 23 rub, u Rusiji 26-27 rub. 1 evra = 40 rus. rub.
Ne volim da pijem vodku. U Srbiji imate dobro vino i rakije. Ne treba "russkaja vodka"!batarihter piše:Русский мат не запрещён,сербский мат,даа и ето не мат,ето "сленг"
![]()
Шутка
![]()
Но надо с кем то поговорить по руский!!!!!Radis,otplatices kredit,samo cuvaj auto i porodicu,i to je to!!!Jer pijes neku nasu,srpsku "vodku",ili i to dovozis iz Rusije-matuske!!!