Port&Polish
- KnezicDex
- Poruka: 125
- Član foruma od: utorak, 5. jul 2011. u 12:17h
Port&Polish
Zna li neko ko radi port and polish u Vojvodini, Beogradu? I koja bi mu bila cena?
- van
- VIP
- Poruka: 9040
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Re: Port&Polish
Јел мислиш на сређивање канала у глави ?
Можеш то и сам уз нека упутства , а за профи одрађен посао потребан је апарат који мери проток ваздуха . Тада се једино зна шта се добило ...
То има смисла на моторима који нису турбо и који треба да се врте као блесави
Можеш то и сам уз нека упутства , а за профи одрађен посао потребан је апарат који мери проток ваздуха . Тада се једино зна шта се добило ...
То има смисла на моторима који нису турбо и који треба да се врте као блесави
- KnezicDex
- Poruka: 125
- Član foruma od: utorak, 5. jul 2011. u 12:17h
Pa ne bih bas da sam otvaram motor i da mogu(alat=0).
- van
- VIP
Скини главу и одрадићу ти ја .
- mbole
- Poruka: 14900
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3352
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Ja sma se opasno zeznuo sto ti nisam dao ovo dok mi je auto bio na generlanoj, jer sma mislio da ce ga sklopiti brzo ,a auto je stajao skor mesec dana. I sad se kajem.van piše:Скини главу и одрадићу ти ја .
Nadam se da cu se uskoro organizovati i doci da obavimo ovo. Jel imas taj aparat za merenje protoka?
- van
- VIP
Не , то је мало озбиљнија апаратура . Мада сам гледао по нету како може да се направи . За озвиљно сређивањеканала у глави треба да се промени и доста тога да би та модификација имала смисла .
Овако се све своди на заобљавање свих оштрих места у каналу , полирање канали и заобљивање свих оштрих ивиза насталих машинском обрадом седишта вентила , као и самих вентила .- 5-10-15 % може да повећа снага , али све зависи од тога како је фабрика урадила канале и вентиле .
Овако се све своди на заобљавање свих оштрих места у каналу , полирање канали и заобљивање свих оштрих ивиза насталих машинском обрадом седишта вентила , као и самих вентила .- 5-10-15 % може да повећа снага , али све зависи од тога како је фабрика урадила канале и вентиле .
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3352
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
10 % ako mi izvučeš,puna kapa.
- milivojekg
- Poruka: 252
- Član foruma od: subota, 27. mar. 2010. u 18:08h
A sistem ubrizgavanja? Na fabrickom su velike sanse da ne moze ni to da isprati.
- van
- VIP
Zetec има протокоме који мери масу ваздуха и може то да испрати . Уграђивали су људи 4 лептии ана фабричко убризгавање и то ради . Даје бише кс , али ако погледаш како испоручује снагу , при мањим обртајима је лошије него фабрички , тј ту треба ремап .
Старији Zetec-и су згодни јер су им инјектори на посебној плочи са све магистралом , а да усисан грана може да се одшрафи од тога . Тј може да нашрафич шта хоћеш а остају њиектори и магистраал са горивом , Другим рећима требају неке цевке и неки лептир или лептири ...
Старији Zetec-и су згодни јер су им инјектори на посебној плочи са све магистралом , а да усисан грана може да се одшрафи од тога . Тј може да нашрафич шта хоћеш а остају њиектори и магистраал са горивом , Другим рећима требају неке цевке и неки лептир или лептири ...