Ford Fiesta
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8419
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Re: Ford Fiesta
WOW za Yugera 4k€! Ajde ko hoce sa mnom dogovor, kupimo Yugere slupamo se jedan u drugog i uzmemo 4k€. 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- edi7
- Poruka: 13
- Član foruma od: četvrtak, 9. jul 2009. u 19:16h
I ja sam imao slicne ideje!!! 

- Sub_Zero
- Poruka: 164
- Član foruma od: petak, 2. jan. 2009. u 21:49h
Jel zna neko od koje do koje godine se proizvodila ova moja Fiesta, posto cu najverovatnije da uzimam nekog stranca ili samo skoljku pa da pakujem...

- Goran Mond
- Poruka: 287
- Član foruma od: nedelja, 21. dec. 2008. u 13:30h
- Kontakt:
-
- Poruka: 24
- Član foruma od: četvrtak, 23. jul 2009. u 17:51h
Ajde ako nadjes negde skoljku dobru javi i meni, posto moram i ja moj da prepakujem zbog limarije koja je u poprilicno losem stalju sobzirom da 23 godine nista nije radjeno pa mi se sada vise isplati da je prepakujem nego da joj radim celu limariju a imam istu fiestu XR2 86-to godiste, ustvari njoj je od soferke do gepeka limarija odlicna sto ce te videti kada okacim slike, ali su krila, vezni lim, i pod katastrofa.
- Sub_Zero
- Sub_Zero
Evo i mene posle duzeg vremena... Danas pazarih jednu Fiestu, bez motora i menjaca, ali bitno je da ima sve ono sto meni treba i da je u sasvim dobrom stanju
Tako da bi uskoro trebalo poceti sredjivanje Fieste