Ko je ono beše mislio da je otključao neke opcije na Mondeu?darko darko piše: pa poomislih da nije otkljucana neka opcija

Jel i tebi sam kreće?
Ko je ono beše mislio da je otključao neke opcije na Mondeu?darko darko piše: pa poomislih da nije otkljucana neka opcija
Pa ti napisa da ne radi?Znaci proradilo?Pitao sam jesi probao da gurnes kljuc u bravu na 5im vratima i otvoris, koliko vidim ta opcija nije spominjana..darko darko piše:ne radimi dugme za otvaranje gepeka na vratima, ajde mraz, al ne radi mi ni gugme u kolima za gepek ono ispod muzike kada je upaljen, pa ni na kljucu, je moze njemu da se otvori gepek kada je upaljen auto, ili moras da ugasis pa na kljuc, inace kako se sanira ova bravica da otvara na minusu podto je ispod neke gume?
A da ti žena nije sjebala opciju sedenja kad ona tegli kese?darko darko piše:..., znam da sam otvarao zeni kad izadje iz prodavnice a ja sedim sa upaljenim autom, ...
dule0911 piše:@Ceda
Kljuc u peta vrata? Toga nema na karavanu, bar ja na mom nigde ne vidim rupu
Sent using Tapatalk
nisam ni gledao al mislim da nema za kljucdarko darko piše:otvara na kljuc preko daljinsKE komanDe, sacekacu da se odledi